Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(22)
Raspunsuri - Pagina 15
elenic spune:
Scurgerea e maronie, nu e sange rosu. Si e tot mai putina, deja spre galben...
Eu nu am luat si nu iau Utrogestan, aici nu se da. Chiar am intrebat-o la primul control daca se poate face ceva pt a sustine sarcina si a zis ca nu e nevoie, ca daca e sa fie este, daca nu, nu...adica 100% natural. Nu stiu ce sa zic...
8+
ionelamaria spune:
auzisem si eu ca in germania e un fel de selectie naturala. nici algocalmin la febra nu se da sau alte antitermice... nu stiu ce sa zic. mie nu mi se pare o politica ok. dar la tine va fi foarte bine. ai sa vezi

11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
krelia spune:
noua dr ne-a dat interzis la gighi-gighi...citez "pana spun eu"
......sunt curioasa ce-o spune acum, pe 6....ca deja..nici nu mai stiu de cand suntem pe liber
...dar nah, pentru bebe....
daca eu am avut si problemuta cu hematomul...
am inteles ca trimestrul II e cel mai bun pentru astfel de activitati
..nici noi n-avem burti pre amari...si bebe e ok acolo la el acasik.....![]()
simo, naspa cu salonul..si ca nu-ti dau macar 1 week-end pe luna..ca sa nu mai zic de 2
...
elenic, nu-mi mai spuen, ca iar ma apuca dracii
...cum ma...daca e sa fie bine...daca nu, nu...adica daca putem da un medicament indicat tocmai pentru sustinerea sarcinii...daca putem salva un fat cu acest medicament...hai sa nu o facem...sa fie natural...astia-s prosti, pe cuvantu' meu...
am observat ca strainii astia nu prea le au nici cu tratamentele...nici cu ecografiile...ce dobitoci...incredibil...
cumnata-mea a patit-o in decembrie, cand l-a nascut pe nepota-miu...copilu' era cu picioarele inainte si ei au mers pe naturala...si i-au rupt micutului claviculele.....si asta in canada....
zau, astia te trateaza de tot felul de boli care la noi nu s-ar trata nici in 1000 de ani..si cand vine vorba de copii...au conceptii ca pe vremea lu' pazvante...
vai ce draci am....
ma duc sa ma imbrac ca la 2.30 cica tb sa fim la gratar...
pupi la fete, pofta buna si....dac-oi veni in timp util...vorbim mai pe seara....
krelia
14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
elenic spune:
Multumesc de incurajare ionelamaria, esti foarte draguta.
Am mai avut o problema prin sapt 6, sangerare chiar cand am fost la control. M-a pus la repaos cateva zile (concediu medical) sa nu fac nimic, fara contact sexual, nada. Dar medicatie 0, nu mi-a dat nimic. Peste 6 zile la control eram bine, bb-u' era la locul lui, inima batea. Mi-a dat voie din nou la servici, insa fara contact sexual in continuare si control in 2 sapt, adica maine! Si asa stateam cu emotii, acum a mai aparut si beleaua asta! 
8+
simonette spune:
Elenic unele gravidutze pot avea scurgeri din acestea maronii si sunt normale! Daca nu sunt insotite de dureri de burta eu zic sa stai linistita....mai ales ca nu sunt de cul rosu
Hai....linisteste-te ca-i faci rau lu bb
Krelia ce patimasa esti tu draga....insa trebuie sa spun ca sunt perfect de acord cu tine...niste ca...ti! Selectie naturala
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 9+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
elenic spune:
krelia, habar nu am ce sa spun....raspunsul ei cand am intrebat de sustinerea sarcinii (fiindca mai pierdusem 2 anul trecut) a fost cam asa: " se practica inainte, se dadea progesteron, studiile au aratat insa ca de fapt nu ajuta si atunci nu vad rostul sa va indop cu hormoni"
8+
cristinica09 spune:
SIMONETTE eu la 15 rup usa...
Krelia eu lucrez o Duminica la 4 saptamani,dar tot ma enerveaza ca trebuie sa vin..
ELENIC sa ne tii la curent cu ce spune dr maine.Din cate am mai auzit eu se mai intampla la unele gravidute.Sa stai cumintica si sa te odihnesti.
fetele si pofta mare,odihna placuta
9+
laurairina13 spune:
Bunaa!
Simonette, Cristinica, nasol cu munca duminica, si eu unde lucram inainte trebuia cica sa bag o duminica de munca...da mi-am schimbat locu de munca ca eram super stresata!
Las ca macar cu forumu' va mai luati si trece timpu
LauraB..ce am ras de faza cu harnicutul sotior al tau care acum curata cutia motanului![]()
, si i-am si zis lu' al meu ce il asteapta cand o sa fiu in spital, ca si eu am porcusor de guineea, dar deocamdata ii fac eu curat, ca el nu il suporta delok
(bine..are noroc ca eu sunt imuna la toxoplasma, ca altfel, de mult era familiar si el cu spalatu cutiei porcutei
).
Floricik, stiu cum e..cu serviciul super aglomerant si care nu te mai lasa sa respiri si sa intri si pe forum sa fii mai activa..
Las ca facem noi 7 luni si intram in concedii..si atunci sa te tii de forum...![]()
cred ca o sa devina un chat in toata regula
Simina, eu am servit o cola pt tine!
Felicitari pt cele 14 sapt! Eu maine fac 15 saptamani!!!!
Camy, sa vezi ce am patit eu saptamana asta cand am vazut nectarine la piata si am facut prostia sa nu intreb cat e kg si mi-am luat 3 bucati mici pt care am platit vreo 5 ron! Ca pe urma am belit ochii bine si am vazut ca costa 30 ron kg!!!!

Si eu abia astept cireseleeeee, si pepeniii!!!
Krelia, eu macar nu m-am obosit sa ma uit la eurovision, pt ca stiam ca nu face nik romanca noastra''fata popii'', stiind ca depindem doar de straini..asa ca..relaax..nu are rost sa ne enervam dijeaba![]()
Elenic, nu stiu ce sa iti spun..doar ca stai intinsa in pat, leneveste toata ziua, nu te agita, si asteapta cuminte controlul de maine! Tre' sa fie bine!
Eu sunt tare necajita, va spusesem mai demult ca ai mei parinti nu stiu cas
, iar zilele astea am pus tara la cale ca sa anunte fratele meu care sta cu ei, vestea cea mare, stiind ca el fiind mai mare ca mine, o sa imi ia apararea , si o sa ii certe, o sa ii tempereze...Zis si facut, azi fratele meu a dat vestea!....si ...exact reactia la care m-am asteptat! ....

, taicamiu s-a suparat si a iesit nervos din camera...si maicamea la fel..suparata, si ingrijorata pt ce va face taicamiu ca e un 'nebun' si la propriu si la figurat! Nu tu urma de bucurie pe fetele lor, desi vorba aia, in sfarsit la 28 aproape 29 de ani fata lor se marita, fata lor a gasit perechea sufletului ei , si..a rezultat si o mogaldeata mica ca urmare a iubirii dintre noi! ..in fine..ma asteptam la asta..dar tot mahnita sunt!
Viata de kkt!
Va pup, ma scoate logodnicul la o plimbare asa de relaxare, sa uit de ...minunata reactia a parintilor mei

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
14+
poze
ionelamaria spune:
Laura, parintilor le va trece. au ei gandiri mai invechite... dar cand isi vor vedea nepotul.... se vor bucura. se invata ei cu ideea. Voi sa fiti sanatosi si sa va iubiti!

11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
simina_kin spune:
doamneeee ce-am dormit
de cand am scris ultimul mes (adik ora 12) pana acum!!!!!!Si m-am trezit dimineata la 10....adik am stat si eu 2 ore treaza si-am
iar![]()

La noapte mai
??
Mi-e foame raauuu...da astept sa-mi aduca sotul iaurt...ca asta vreau!!
14+
Mariana
Mazarica