Burtici fericite de septembrie-octombrie (57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Nici nu imi vine sa cred ca am stat pana la ora asta ca sa ma enervez cu eurovisionul. De ani de zile spun ca nu ma mai uit si nu ma invat minte. Nu dati cu pietre dar eu chiar imi pusesem mari sperante in melodia noastra. Ma duc la culcare poate imi trece pana maine dimineata sila de concursul asta. Cred ca pana si bebelinei mele ii e sila.

Ne auzim maine.

Monica 16+ cu

monikus, doar stii ca emsiunea asta este un mare crap. eu m-am uitat la scoruri pe net, pentru ca nu prind nici un canal pe tv...il folosim doar sa ne uitam la dvd-uri. si Norvegia a fost cam varza.

MangaGirl :-) 20+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ceiuc cu miere si lamaie! Buna dimineata!
Se pare ca iar sunt matinala..ce sa-i fac? asta mi-e bioritmul...este drept ca aseara dormeam dusa pe la 22, atat de bine incat am uitat de Eurovision; Moni si Maria mi-au dat de inteles ca fata noastra nu a facut cine stie ce minune...sincer, mie nu imi placea melodia (nu dati cu rosii...e doar parerea mea), dar as fi vrut sa castige Ro,asa, din solidaritate

Ralu pe principiul acesta (al alergiilor) am renuntat la ideea de calamar...dar e ciudat si cu poftele astea din sarcina; inainte nu ma tenta, fiind fidela carnii de pui (pe care acum cu greu o "inghit"...o mai pun in salata si asa, la amestec cu legume..merge).

Si apropo, am reusit sa intocmesc "meniul saptamanal" ...l-am pus frumos pe frigider, acum sa vedem daca reusim sa ne tinem de el!

va doresc o zi minunata!

Dana 19s 2z
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Neata burtici! Poftiti la o cafea cu lapte!
Cam somnoroasa sunt in aceasta dimineata ca am stat sa vad micul esec balkanic de aseara. Chiar nu inteleg ce s-a intamplat ptr ca o placeam pe Elena Gheorghe si are voce, carisma etc.
In fine ghinion... + 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dimineata, fetelor! Cred ca si astazi o sa pe afara ca pare a fi o vreme frumoasa.

Am vazut si eu toate fotografiile si sunteti tare frumoase toate . M-am uitat cu jind si la fotografiile de la intalnire si se vede ca v-a priit, ca aveati luminite in priviri.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Neata, fetele!
am vazut si eu pozele de la intalnire: sunteti niste scumpe!!!

Maine merg la piata sa caut fructe din alea, galbene, rosii, nu conteaza..., eu nu am piete aproape si in Cora ieri nu am gasit nici capsuni

Legat de Eurovision, mie mi s-a parut ca Elena noastra se chinuie sa pronunte bine cuvintele in engleza...la dans sincronizarea varza si nici piesa nu a fost cine stie ce; mult mai tare a fost piesa Moldovei dupa mine. Lui Samburica i-a placut Grecia si Turcia, a dansat de numa-numa
Sa aveti o zi frumoasa si relaxanta ca de maine o luam de coada din nou!!!

19+ ; tati vrea baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna dimineata!
Desi sunt treaza de la 7(apropo, Dana,nu esti numai tu matinala),abia acum mi-a venit randul la calculator.
M-a trezit fiu-meu, ca il durea maseaua...Si asa am dormit ca naiba, avand invedere ca m-am culcat pe la 11 jumate si la 4 m-am trezit iar pentru medicamentele lui.
Asta se intamnpla de vreo trei zile....Mai rau e ca am luat si eu virusii si acum ma necajesc si pe mine cu tuse, nas infundat, durere de gat si cap....
Am vazut si eu aseara pozele de la "intalneala " si mi-au placut...
Nu stiu cum sa fac sa-mi pozez si eu "burtica".Dar o sa pun candva.
Am vazut si albumele noi, de exemplu al Madalinei, pe care o admir.

Azi iar sunteti hai-hui...asa ca mai bine las pe maine!
Duminica frumoasa!

Mariaanna
19+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza si de la noi

Duminica frumoasa va doresc pt ca noi am cam vrea sa o intindem la un gratar

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata si de la londra...si eu tot o noapte cam chinuita am avut, ca mi-a fost plecat iubitul la club si nu dorm bine cand sunt singura. elena are voce, e adevarat...dar poate ca versurile puteau fi mai putin cliseu. parerea mea...

in rst, imi beau si eu cafeaua cu lapte si va citesc. pup

MangaGirl :-) 20+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Fetelor va doresc o dupa amiaza cat mai placuta ca noi o intindem pe afara
Da si mie mi-a placut fff tare de Sakis Rouvas (reprezentantul Greciei).
Pupici + 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

va rog frumos,care luati tratament homeopat impotriva arsurilor sa-mi comunicati ce anume luati si cum.Cit as fi de tare si cit as gindi pozitiv,etc,nu prea mai...am arsuri mari,mari,zilnic si de la apa si de la polen am ajuns....Din fata -git,etc au ajuns de imi radiaza in spate,inspre cap si mai am 5 luni de sarcina totusi.Asta cu mincatul sa nu maninc prajeli,etc,am facut-o de mult.Acum am din orice arsuri,ore intregi,chiar daca stau in picioare,in cap,etc..

Mergi la inceput