Burtici fericite de septembrie-octombrie (57)
Raspunsuri - Pagina 16
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 Feetlor vazut poze cu burticile de la intalnire..Frumusele si zambarate.. ![]() ![]() ![]() Iulika, cea mai fericitå 24+cu Bruce Nicholas |
gata, s-a facut. te-am invitat
MangaGirl :-)
20+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Iulika29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
gata, s-a facut. te-am invitat MangaGirl :-) 20+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1 poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR www.mariaciubotaru.blogspot.com |
Gata am fugit sa preiau invitatia
Iulika, cea mai fericitå
24+cu
Bruce Nicholas
Dana15 spune:
Seara buna fetelor! V-am vazut pozele de la intalnire...sunteti niste dragute si se vede clar ca v-ati simtit minunat! sa va fie de bine!
Vik multumesc de informatiile despre Neogym...si eu ma gandeam la clubul acesta, insa speram ca as putea gasi ceva prin Zorilor...daca spui ca pana la 1 iunie se face o noua grupa, pai poate ar trebui sa ma inscriu (am nr de telefon...traiasca google
); poate ne vedem acolo
..oricum, eu as fi bucuroasa sa facem o intalnire a fetelor din cluj si dim imprejurimi..poate ca in perioada cu Baby Expo? asa ar fi sanse sa vina si mandrele de prin imprejurimi (Turda, Baia Mare)..no, ce ziceti?![]()
Cu calamarul m-am mai linistit putin..nu mi-am luat (am negociat cu barbatu' care considera ca nu-i indicat...si am negociat la sange...pe un kil de fructe din acelea pe care nu-i voie sa le pronunt
) dar am gasit si eu ceva info pe net ca nu ar fi rau daca este preparat termic..si bine, nu o sa mananc mult...asa, de pofta. Pupici la burtici!![]()
Dana 19s 2z
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monikus spune:
Buna seara fetele,
Iata ca am ajuns si eu acasa. Azi am fost o plimbareata
. Dupa cum ati aflat deja, a fost minunat la intalnirea de azi din Cismigiu. Nu mai ajunsesem de foarte mult timp pe acolo. Fetele au fost minunate. A zburat timpul imediat. Nu stiu cand s-au scurs 3 ore.
Roxy mie mi s-a parut ca ai fost fenomenala. M-ai uimit cu atata voie buna. Pe mine nu m-a deranjat ca ai fost vorbareata. Oricum, am recuperat noi cele care am mai ramas, nu-i asa fetelor
?
Clodute, nu era decat suc natural de portocale in paharul meu. A fost buna
.
Eu astept eurovisionul. Hai Romania.
Va
pe toate si o seara placuta.
Monica
16+ cu 
anamaria1979 spune:
Buna seara burticutelor!
Multumim de poze. Chiar sunteti toate niste dragute. Eu am mancat clatite cu ciocolata (sper sa nu declansez poftele nimanui), ca in poze apar doar cele cu gem
.
Abia astept si urmatoarea intalnire.
Bafta Romania la Eurovision!
madalina84 spune:
Buna seara fetele,sunt super pozele si daca nu ar fi fost drumul asa obositor pt mine as fi venit si eu![]()
20+ se pare ca va fi
AMALIA ANDREEA
BEBELICA MADALINA
raluk16 spune:
Hihihi ce incantata sunt! Cum am deschis calculatorul, cum am mers pe webshots si am vazut niste burtici frumoase! Eu nu stiu cum e la alte odisei, dar asta a noastra mi se pare super!
Va multumim ca ati pus poze asa repede!
Am mai vazut ca si-a pus poze uve_got_mail, iulia si pozele noi cu Roxxy. Sunteti foarte frumoase! Roxxy, te rog nu te supara pe mine, dar mie imi place mult mai mult cum iti sta asa mai plinuta, si la fata si la corp, fata de prima poza. 
Delia, am pus albumul pe privat pe userul comun, deci numai daca esti logata il vezi, ca guest normal nu l-am lasat vizibil.
Adi ![]()
![]()
multumesc mult. Ma emotionezi 
Fetelor, la noi au aparut si fructele-alea-pe-care-nu-avem-voie-sa-le-amintim-ca-facem-pofta-la-lume productie Romania. Saptamana trecuta am gasit de cele de mai, mai deschise la culoare, mai mici si mai acrute, iar ieri am gasit si de cele de iunie, mari si carnoase. ![]()
Dana si eu stiam ca nu prea sunt indicate fructele de mare in sarcina. Dar poate ca daca ai fi mancat si inainte, puteai face o exceptie, ceva. Dar asa, eu stiu ca nu prea e voie sa incercam alimente noi in sarcina, ca nu putem stii daca nu suntem alergici la ele. Si fructele de mare dau alergii la multa lume.
Clujencelor, daca vin la Baby Expo sigur va dau de stire, poate ne vedem pe acolo, sa facem si noi niste poze frumoase ![]()
MangaGirl, eu am profil pe faceboook, dar intru foarte rar. Romanasii nostri mai mult pe hi5, stiu ca nu e asa fain ca facebook, dar daca acolo aveam cei mai multi prieteni, acolo mi-am pus si poze din concedii, si tot, sa-mi tin la curent neamurile
. Profilul mi-e vizibil doar de catre prieteni, nu de oricine, ca sa-mi pun linistita si poze in costum de baie
. ID-ul asta de pe dc imi este si pe yahoo, daca vreti sa ma cautati pe site-uri din astea.
17+ 
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Hihihi ce incantata sunt! Cum am deschis calculatorul, cum am mers pe webshots si am vazut niste burtici frumoase! Eu nu stiu cum e la alte odisei, dar asta a noastra mi se pare super! Va multumim ca ati pus poze asa repede!Am mai vazut ca si-a pus poze uve_got_mail, iulia si pozele noi cu Roxxy. Sunteti foarte frumoase! Roxxy, te rog nu te supara pe mine, dar mie imi place mult mai mult cum iti sta asa mai plinuta, si la fata si la corp, fata de prima poza. ![]() Delia, am pus albumul pe privat pe userul comun, deci numai daca esti logata il vezi, ca guest normal nu l-am lasat vizibil. Adi ![]() Fetelor, la noi au aparut si fructele-alea-pe-care-nu-avem-voie-sa-le-amintim-ca-facem-pofta-la-lume productie Romania. Saptamana trecuta am gasit de cele de mai, mai deschise la culoare, mai mici si mai acrute, iar ieri am gasit si de cele de iunie, mari si carnoase. Dana si eu stiam ca nu prea sunt indicate fructele de mare in sarcina. Dar poate ca daca ai fi mancat si inainte, puteai face o exceptie, ceva. Dar asa, eu stiu ca nu prea e voie sa incercam alimente noi in sarcina, ca nu putem stii daca nu suntem alergici la ele. Si fructele de mare dau alergii la multa lume. Clujencelor, daca vin la Baby Expo sigur va dau de stire, poate ne vedem pe acolo, sa facem si noi niste poze frumoase MangaGirl, eu am profil pe faceboook, dar intru foarte rar. Romanasii nostri mai mult pe hi5, stiu ca nu e asa fain ca facebook, dar daca acolo aveam cei mai multi prieteni, acolo mi-am pus si poze din concedii, si tot, sa-mi tin la curent neamurile 17+ ![]() |
raluca, te-am gasit pe hi5 :)
MangaGirl :-)
20+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
monikus spune:
Nici nu imi vine sa cred ca am stat pana la ora asta ca sa ma enervez cu eurovisionul. De ani de zile spun ca nu ma mai uit si nu ma invat minte
. Nu dati cu pietre
dar eu chiar imi pusesem mari sperante in melodia noastra. Ma duc la culcare poate imi trece pana maine dimineata sila de concursul asta. Cred ca pana si bebelinei mele ii e sila
.
Ne auzim maine.
Monica
16+ cu