Burtici fericite de septembrie-octombrie (57)
Raspunsuri - Pagina 18
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui unombun va rog frumos,care luati tratament homeopat impotriva arsurilor sa-mi comunicati ce anume luati si cum.Cit as fi de tare si cit as gindi pozitiv,etc,nu prea mai...am arsuri mari,mari,zilnic si de la apa si de la polen am ajuns....Din fata -git,etc au ajuns de imi radiaza in spate,inspre cap si mai am 5 luni de sarcina totusi.Asta cu mincatul sa nu maninc prajeli,etc,am facut-o de mult.Acum am din orice arsuri,ore intregi,chiar daca stau in picioare,in cap,etc.. |
eu iau gaviscon pentru arsuri. Majoritatea mamicilor au luat asta in sarcina. e ok. sirop
MangaGirl :-)
20+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
monikus spune:
Buna Burtici,
M-am trezit si eu devreme azi dar nu a tinut mult ca m-a luat somnul iar
. Daca am pierdut ore bune de somn noaptea trecuta.
Mangagirl, ai si tu dreptate cu versurile melodiei Elenei. Totusi, nu pot sa inteleg cum au luat unele tari precum Franta si Armenia atatea puncte cand au avut niste porcarii de melodii. Nu puteai retine nik din ele. Dar stai.....acum mi-am adus aminte ca tot concursul este unul geo-politic. Fiecare tara isi voteaza interesele. Cand auzeam sintagma..."...points go to my neighbour...." mi se facea sila.
Eu azi ma simt super obosita asa ca, desi e foarte cald si frumos afara cred ca voi dormi pe rupte
.
Petrecere frumoasa celor care aleg sa isi petreaca timpul in aer liber sau la gratar asa ca Monica
. Aveti grija sa nu mancati prea mult si sa va ingrasati
(glumeam evident). Mancati si pt mine dragelor ca eu.... mai bine stau pe tusa cu stomacul meu.
O zi buna tuturor.
Monica
16+ cu 
anco spune:
salut fetelor
sunt si eu pe aici dar cred ca sunt singura.mai fug sa citesc din urma.
22+ cu 

titi143 spune:
Buna fetelor.Am vazut si eu pozele voastre, sunteti niste dragute. As mi-as fi dorit si eu sa va vad dar eu stau putin cam departe de voi si nu puteam merge la intalnire.
Si eu ma gandeam daca am putea sa ne intalnim cele din Cluj si din imprejur. Eu ma duc sigur la BabyExpo si vineri si sambata. Daca vreti putem sa ne intalnim si inainte. Eu sunt dispusa la o intalnire oricand vreti voi. 

17+ cu
Eduard Thomas
anco spune:
fetele din zona cluj
buna ideea cu intalnirea lababy expo pentru ca si eu am de gand sa vin in cluj, dar nu stiu inca daca vineri sau sambata.
tinem legatura.
am vazut si eu pozele burticilor din bucuresti. sunteti superbe!
eu stau in casa cu picioarele in sus ca am gleznele umflate de ieri. mi-am luat azi de la supermarket inlocuitor de sare, tocmai ca sa nu mai retin si apa din cauza ei.
22+ cu 

Roxxy80 spune:
Salutare!
Azi am reusit sa ajung si eu la Prenatal in Feeria, asa pe ultima 100 de metri ca maine se inchide. Zici ca trecusera turcii pe acolo, era devastat magazinul, dar tot am reusit sa-i cumpar o gramada de lucrusoare lui Matei. De 1 milion si ceva i-am luat vreo 6 body-uri, o pereche de pantaloni scurti, 2 tricouri si o jacheta. Am dat si o fuga prin Ikea si acum in mijlocul sufrageriei mele troneaza un mare cort
plin de bile si alte dracovenii. In magazin mi se paruse asa de mic cortul iar acasa mi se pare ca ocupa jumatate de sufragerie. Nu cred ca suntem normali la cap
.
Voi pe unde umblati, burticilor?
Monica e bun gratarul? Sa te gandesti si la mine cand papi niste mititei
.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 22+
katteryna spune:
Buna fetelor! Ce de burtici frumoase tocmai am vazut!
Mi-as fi dorit tare sa va insotesc la intalnire dar m-am gandit la voi!
Unombun imi pare rau pt arsurile tale.Nu te pot ajuta cu nimic dar sunt sigura ca iti vor raspunde fetele.
Monica esti la gratar, asa deci???![]()
24+ cu floricica
RAISA MARIA
monikus spune:
Roxxy ce bine ca ai mai apucat magazinul. Eu inca nu m-am avantat la cumparat dar cred ca tu ai facut o afacere buna cu plimbarea asta pana in Feeria. I-a mai trecut nasul lui Matei? Nu de alta dar in pozele puse de tine apare un ingeras.
Nu se vad urme din pataniile lui
.
Eu am iesit putin pana afara si am zis ca lesin de cald ce era. Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi in iulie.
Monica
16+ cu 
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anco eu stau in casa cu picioarele in sus ca am gleznele umflate de ieri. mi-am luat azi de la supermarket inlocuitor de sare, tocmai ca sa nu mai retin si apa din cauza ei. 22+ cu ![]() ![]() |
Anca tare imi e ca te prind si eu din urma cu inlocuitorul de sare. Inca nu am probleme din cauza ei dar mi-a zis dr sa mai renunt la sare ca sunt predispusa la retentie de apa si eu nu ma pot abtine sa nu mai adaug sare in orice mananc.

Monica
16+ cu