Burtici fericite de septembrie-octombrie (57)
Raspunsuri - Pagina 10
Dana15 spune:
Fetelor, eu de astazi de dimineata ascult Jason Mraz...Adi

Recunosc ca abia acum l-am descoperit..cred ca am mai auzit la radio, dar nu stiam despre cine-i vorba
Multumim tare pentru aprecieri
!! dar de bebe ce ziceti? nu-i ea draguta cum sta cu manuta la obrajor, asa ganditoare..

Aleesicoo o sa fie bine..trebuie doar sa crezi asta! Si eu am pierdut o sarcina, este drept la o varsta mai mica decat a ta (la 8s, a fost la mine) si pentru o perioada aveam impresia ca s-a prabusit cerul peste mine...nu intelegeam de ce mi s-a intamplat mie asta, eram sanatoasa, ma alimentam corect..treburi din astea; am suferit si mai mult, pentru ca era un bebe conceput in perioada "lunii de miere", din dragoste maxima (nu ca acum nu ne-am iubi..pe zi ce trece tot mai mult
). Plus ca apucasem sa le spun la parinti si la prieteni...si dupa, uram sa ma compatimeasca, incercam sa par vesela ca ei sa fie ok si sa nu se simta stanjeniti in preajma mea.O sa fie bine, vei vedea! Este greu, dar incerca sa mergi mai departe! Tot ce ni se intampla are un sens! Te 
Mariana si eu beau cafea in zilele cand trebuie sa merg la servici...una mica, pe care o savurez pana la pranz. Nu cred ca dauneaza la bebe...eventual te face pe tine mai activa si pe copilas mai agitat in burtica..eventual (al meu doarme linistit..nu are treaba cu cafeluta mea)
Ma scuzati ca m-am intins asa mult.
Dana 19s 2z
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Raluca eu zic ca este foarte bine daca din punct de vedere psihic nu te-a afectat "criza"... daca inainte de sarcina ai avut puterea si vointa sa ai un regim de viata sanatos, sunt convinsa ca dupa ce il vei avea pe bebe in brate, vei reusi sa o iei de la capat cu sportul si regimul.
Si apropo, de activitate fizica, voi ce faceti fetelor? mergeti pe la cursuri de gimnastica prenatala? eu inca cercetez oferta din cluj (incerc sa gasesc ceva mai aproape de casa), dar imi doresc sa ajung la o astfel de sala...deocamdata, eu ma rezum la plimbari mai lungi (foarte luni nu se poate..ca trebuie sa merg la sushu cam des, din pacate
)
Dana 19s 2z
raluk16 spune:
mariaanna, eu m-am lasat de cafea la inceputul sarcinii. Cum eu aveam si asa mare risc de pierdere, cand am citit ca riscul creste cu consumul de cofeina, am zis sa elimin ce pot eu. De umflat nu mi se umfla nimic deocamdata, dar sunt foarte surprinsa. Pentru ca acum mananc "normal" de sarat, ca asa mi-e pofta, pe cand inainte de sarcina nu consumam absolut deloc sare. De asta imi era frica de retentia de apa acuma. Si se pare ca deocamdata se "materializeaza" in celulita, inclusiv pe spate si pe talie, unde nu am avut niciodata. Si cu morfo, cred ca Selen si Santorini vorbeau ca se face pana in saptamana 24.
Dana mie doctorul mi-a interzis sportul din prima saptamana de sarcina, in afara plimbarilor. In rest, nimic nu am voie, nici bicicleta stationara, nici inot, nimic. Aici nu se face nicaieri ceva special pentru gravidute. De cand am intrat in trim 2 tot ma gandesc sa-mi fac rost de ceva dvd-uri, dar uite ca imediat oi fi cu burta mare si eu nimic. De mers pe jos merg cat pot, acuma sunt si foarte ocupata, ca au ai mei santier si ii ajut pe acolo. Dar ai dreptate, parca oriunde ma plimb in oras, intai trebuie sa-mi fac planul unde voi avea "opririle"
![]()
![]()
17+ 
Dana15 spune:
Raluca cel mai bine este sa asculti sfatul medicului..puiutul conteaza cel mai mult acum! uite ce am gasit pe youtube http://www.youtube.com/watch?v=l0ysfzr9VDc&feature=channel si cred ca daca mai cauti se gasesc lucruri si mai interesante...te admir daca reusesti sa faci singurica acasa; eu una, nu am reusit niciodata..imi trebuie spatiu mai mare si companie (atunci cand suntem mai multe, sunt mai motivata) si eventual cineva care sa strige militaros "hai, ca poti! nu te lasa!! un, doi, trei!!!"...Doamne ce imi lipseste chestia asta!
Fetele noastre din Bucuresti cred ca deja s-au gasit in parc..Ce frumos! abia astept impresiile!
Ca sa reducem putin cheltuielile si sa economisim pentru bebe, ne-am propus sa ne facem un meniu saptamanal (sa ne gandim cam ce am manca in fiecare zi) pentru ca atunci cand mergem la supermarket (suntem fan Cora) sa cumparam totul de acolo si sa nu mai fie nevoie sa platesc aproape dublu la aprozarul din colt pentru ca mai am nevoie de nu stiu ce...barbatu' a plecat de dimineata la servici (cateodata lucreaza si sambata
) si eu am promis ca fac meniul asta...inca nu m-am apucat
; daca aveti sugestii de papa sanatoasa, le acceptam cu drag!
. Apropo, eu nu sunt o bucatareasa f buna...din pacate, nu imi place si nu am nici o inspiratie in bucatarie...asa ca orice idee este bine venita!
Dana 19s 2z
Iulika29 spune:
Buna dimineata si de la mine!facui si eu ochisori...
Iulika, cea mai fericitå
24+cu
Bruce Nicholas
raluk16 spune:
Dana si mie imi place cand striga cineva asa la mine, de aia imi placea inainte de sarcina sa fac tae-bo, dar numai cu dvd-urile lui Billy Blanks. Nici la sala, si nici alt dvd nu ma motiva asa tare.
In legatura cu meniul, trebuie sa-l faceti dupa cum va place voua. O salata greceasca, de exemplu, e felul meu preferat de cateva zile incoace (cu feta din lapte pasteurizat, rosii, salata verde, castraveti, ceapa verde, oregano, busuioc, patrunjel, ulei de masline). Ca pana acum 2 saptamani n-am putut manca toata sarcina nimic crud (fructe sau legume), ca mi se facea rau. Asa ca toata pofta aia acumulata o revars acuma in salate si capsuni si cirese. Am noroc ca ieri am gasit primele rosii romanesti (la noi ajung foarte greu, stiu ca la voi vin repede oltenii cu rosii bune si ieftine, ce amintiri din studentie...). Mi-e pofta destul de des de fasole (pastai, boabe, supa, ....), de mazare si alte boabe. Weekendul trecut am facut niste vinete, dovlecei, ciuperci si ardei la gratar. Poti face o mamaliguta cu branza. Sunt multe idei, dar trebuie sa va placa voua, poate te ghidezi dupa ceea ce iti face tie pofta. Mami imi face azi niste varza calita, apropo de pofta care a bantuit prin forumul asta in urma cu vreo 2 luni. Si imi mai face pizza!
17+ 
raluk16 spune:
Bine ca mi-am amintit de mami, ca ma asteapta pe mine sa pun ce trebuie pe aluat (sos de rosii, ciuperci, vinete, ardei, rosii, mozzarella, oregano, busuioc) si eu stau pe net ![]()
Va doresc o zi frumoasa si abia astept sa vad poze de la intalnire!
17+ 
Dana15 spune:
Saru'mna Ralu! stii, imi trebuie ideea ca dupa aceea caut pe net..ai zis mazare! yumii! am retinut! si mie imi place salata greceasca, cu branzica, pun si ceapa verde care imi place tare mult si profit acum ca dupa ce incep sa alaptez stiu ca nu este indicat; apropo, ieri mi-am luat 3 legaturi de ceapa verde..sotul "chiar asa multa ne trebuie?" si eu "numai ceapa verde o sa fie la gura mea in urmatoarele 2 saptamani"...lui nu-i prea place, dar ce sa faca, ma suporta asa "parfumata si delicata"
. Si, eu mai pun piept de pui in salata asta...nu am retiunt daca si tu..este sanatoasa si consistenta!
Bun este internetul asta...am dat pe google "meniu saptamanal" si am gasit un site crestin de unde am listat un meniu gata facut (adica este un tabel in care o sa imi trec eu felurile de mancare si ce am nevoie pentru ele). Traiasca Google!
mai caut!
Dana 19s 2z
madalina84 spune:
Salutare si de noi,am vazut aseara toata pozele fetelor si sunt minunate
DANA pozele de la nunta sunt superbe,atat de multe ipostaze inedite
Am vazut burtici atat de mari fata de a mea
dar cand am observat si mai micute m-am linistit![]()
Suntem atatea fete,fiecare frumoasa si diferita in felul ei
Ce bucurie pe fetele care sunt la intalnire,asteptam si noi poze si pareri
O zi buna la toate burticile

20+ se pare ca va fi
AMALIA ANDREEA
BEBELICA MADALINA