Burtici fericite de septembrie-octombrie (57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

da, da, criza de imagine....hmm...trece uneori si pe la mine. Si eu ma simt la fel cum a descris MangaGirl. Nu tot timpul, dar ma mai apuca, nu am indraznit sa spun nimic despre asta. Cred ca hormonii joaca un rol important si aici. Incerc sa-mi amintesc ca sunt si femeie, dar sincer doar la bb ma gandesc .

fug la spalat vase

in curand mamy de bb scump
(gravi) 20+ Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

E normal sa-ti treaca prin cap tot soiul de idei pentru ca e o schimbare majora.
Daca la asta se adauga o casnicie deabia inceputa, o mutare intr-o tara straina, un batut la cap (marita-te !), o temere perfect intemeiata despre cum va fi baby si cum o sa te descurci, o avalansa de sfaturi si opinii necerute, normal ca nu mai esti tu cea din noiembrie-decembrie 2008.
Hormonii sunt de vina, ocupati sa-i fie bine lui baby, uita de mama.
Partea buna e ca trece, partea proasta e ca te apuca din nou la urmatoarea sarcina

Si inca ceva, contrar perceptiei exterioare, o femeie gravida nu e o femeie cu burta. Pana si tatal copilului are o perceptie gresita, ce pretentii sa avem de la straini.
Americanii spun ca tatal copilului e in urma cu 5 luni. Cand mama e cea mai buna prietena a WC-ului, tatal se uita si nu intelege, ca nu vede nici o schimbare fizica. Cand la 4 luni se vede burta, i se aprinde si lui o luminita, hopa, uite-o ca-i insarcinata. Din momentul acela el incepe sa numere lunile. Cand sa ajunga si el cu numaratoarea la 5, naste mama. Hei, dar parca lumea zicea ca-s 9 luni, eu nu-s pregatit !!
Nu e vina tatalui, asa ne-a facut Mama Natura. S-ar putea sa nu aveti chiar tot sprijinul pe care l-ati astepta din partea lui, nu-l invinovatiti. Cand primeste baby in brate totul se schimba, baby e acolo, tocmai a facut pipi pe camasa preferata, deci trebuie actionat
Forumul asta e exact ce va trebuie : alte femei care trec prin aceleasi stari si apoi sa trageti concluzia ca asta e, nu sunteti unice cum credeati, ci doar una din multimea gravidelor care simt la fel.

Diana 23 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Buna dimineata burtici! Un ceiuc, o cana de lapte?

Dana 19s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza si de la noi

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata si de la noi.

Mergem si noi la un ceiut ceva pt ca acum suntem doua.

Adevarul e ca ieri m-a cam certat dr ca nu prea beau apa si in curand bebelina mea nu o sa aiba in ce sa mai inoate asa ca.... ma pun pe baut.

Monica 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

neata fetelor
mii de pupici la toate.

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Buna dimineata burtici! Un ceiuc, o cana de lapte?
Dana 19s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">pozele noastre

Trebuie sa recunosc ca acum de dimineata m-am oprit la pozele tale. Suuper rausit. Iti sta atat de bine in aer liber. Felicitari pt poze. Sunt super reusite. Eu nu am talent la stat in poze. Fug de aparat.

Monica 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata mamici de bebei scumpicidana m am uitat si eu la pozele tale esti o frumoasa si o finuta. asa subtirica sunt si eu ... dar fara burtik..in fine esti o frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Buna dimineata!

Mai fetelor, ce-mi place cate ati mai discutat azi-noapte!

Eu cu "criza" stau putin mai bine. Nu fizic, psihic. Adica toata viata am tinut regim si am facut sport si acum sunt dintr-o data din nou grasuta (+15 kile), celulita, acnee pe spate si pe fata... hainele nu m-au mai cuprins din primele doua saptamani. Nu am timp de nimic pentru mine, ca seara sunt prea obosita sa mai fac o masca, ceva. De epilat ma epilez mai rar, si in zonele intime nu mai pot cu aparatul... No, toate astea se aduna.

DAR zic ca stau bine psihic pentru ca dupa ce mi s-a spus ca nu voi putea avea copii, dupa ce mi s-a spus ca sigur voi pierde in primul trimestru, dupa ce mi s-a zis ca sigur voi pierde in al doilea trimestru, dupa ce am trecut prin pericolul cu varicela... parca nu pot decat sa savurez sarcina! Sunt asa fericita ca inca am un miracol in burtica, incat imi trec toate celelalte!

Roxxy mamica slabuta, asteptam sa ne speriem! Cred ca am stat vreo 3-4 minute la poza in care il tii pe Matei de maini, si i-am admirat in primul rand hanoracul (mama, abia astept sa cumpar haine). Apoi il tot studiam si ma gandeam ca arata asa inocent, cum poate fi el cel super atomic

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna dimineata , burtici!
Asta e "norocul meu", can am eu timp, voi sa fiti toate plecate....
Ma bucur ca azi va intalniti si asteptam si noi sa ne povestiti!
Lutoniana, nu esti singura care are bebe rusinos....Si mie mi-a intors spatele la ecografie!

Eu vreau sa va intreb ceva "serios": voi mai beti cafea?Eu beau cate o jumatate e ceasca, dimineata.Ar trebui sa renunt?

O alta problema care mi-a aparut este umflarea mainilor, picioarelor si senzatia de greutate si durere in ele.Incepand de azi, tin regim de sare, sa vad daca asta e problema.Voi va confruntati cu asa ceva?

Mai aveam o intrebare referitoare la eco morfologica:pana in ce saptamana e indicat sa se faca?daca e la 22 si cateva zile, e bine?

Nu ma astept sa raspundeti imediat, ca stiu c sunteti prin alte locuri.Daca aveam si eu net la serviciu, discutam mai mult cu voi, dar asa, numai acasa, nu ne potrivim cu orarul...

Va pup si va doresc o zi plina de bucurii!

Mariaanna
19+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput