Burtici fericite de septembrie-octombrie (57)
Raspunsuri - Pagina 8
diana_n spune:
MangaGirl fara sa vrei ai descoperit un lucru de care trebuie sa fim constiente acum si mai tarziu : nu suntem doar mamici, ci si femei. Asa ca fetelor continuati sa investiti si in voi, nu doar in baby.
Criza de identitate te loveste cand are baby 1-2 luni, cand realizezi ca ai uitat numarul rujului favorit, dar stii o lista de alte numere importante: cati ml mananca baby, de cate ori, la ce interval de timp, etc
Diana 23 saptamani si Peter (3 oct 2005)
lutoniana spune:
Delia a venit, Iulika a venit mai e Adela.....pe unde o fi ca ea intra in fiecare dimineata.
Sper sa fie toate bune.
Cea mai fericita 23 + cu
Iulika29 spune:
Selene felicitari pt grasunica..
Fetelor vorbeati ca sunt mute gravide la Ikea..Aici oriunde te duci e plin de gravide, si carucioare.Eu nu am vazut atatea gravide in viata mea in Romania cate pot sa vad eu intr-o zi intr-un simplu centru.O colega care e si ea imi spunea zilele astea ca si-a scos mandra burtica pana la casa de asigurari si ce mandra era , cand a intrat acolo a zis ca erau 10 persoane in fata ei 4 gravide 3 mame cu bebei si restul babe..Nu va spun cat am ras.Cica nu se simtea deloc specialå
Biaz super raspuns pt colega ta..I-auzi la ea!!!As mai fi zis ceva dar ..Nu e colega mea
Techila super tare cu ''parlamentarii''Daca e asa il primesti si pe al meu ca se pare ca si al meu va fi la fel de ''parlamentar''
Iulika, cea mai fericitå 24+cu Bruce Nicholas
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_n MangaGirl fara sa vrei ai descoperit un lucru de care trebuie sa fim constiente acum si mai tarziu : nu suntem doar mamici, ci si femei. Asa ca fetelor continuati sa investiti si in voi, nu doar in baby. Criza de identitate te loveste cand are baby 1-2 luni, cand realizezi ca ai uitat numarul rujului favorit, dar stii o lista de alte numere importante: cati ml mananca baby, de cate ori, la ce interval de timp, etc Diana 23 saptamani si Peter (3 oct 2005) |
diana...pe mine deja m-a luat criza de identitate...deja ma ia cu paranoia...ma simt total neatragatoare...neincapatoare si ne...nimik. in nici un caz nu ma mai simt femeie si ma iau tot felul de paranoi si ganduri aiurea...de imi vine sa-mi dau palme...
MangaGirl :-) 20+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
diana_n spune:
Asta-i criza de imagine si trece in septembrie Pe mine ma ajuta mult ca sotul sa stea cu mana pe burtica si asa intelegem amandoi ca totul are un scop.
Criza de identitate este cand ajung sa te prezinti la telefon mai mult ca "mama lui Odoras Scump" (ca suni cam des la doctor la inceput) si mai putin Maria.
Diana 23 saptamani si Peter (3 oct 2005)
MangaGirl spune:
diana...da...ai dreptate...confund crizele...nu prea ma chef de nimik zilele astea, nici de mine, nici de altii. lipsa asta de chef eu o pun pe vina tiroidei...desi...mi-ar placea sa cred ca trece ...ca e de la sarcina...si ca maine dim ma trezesc vesela si plina de viata. am momente peste zi cand ma imt foarte ciudat...cu mine, cu relatia noastra...am senzatia ca nu mai stiu cum sa fac lucrurile...ca totul e ciudat. incerc sa imi revin singura si sa nu impacientez lumea in jur. sper sa fie normal...adik sa nu fiu singura care se simte asa. si nu e de mult timp starea asta...dar nu pot scapa de ea...un sentiment de awkwardness pentru tot si toate. abia astept sa nasc...
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
Iulika29 spune:
Techila te admir ffff mult..Esti super..Imi place ca nu pui la suflet si se vede ..dar tupeu mare la ei.
Anaconda Må bucur ca totul a decurs bine.
Fetelor dar ce se zice de fetele in zodia fecioarei ca eu nu stiu de ce zice lumea asa..I-auzi au mai scos una: sa nu faci fete in zodia fecioarei..
Vad ca fetele din Bucuresti au intalnire maine..Frumos , sa ne spuenti si noua cum a fost..
Eu abia am reusit sa citesc jumate din capitolul trecut si mi se inchid ochisorii..Promit solemn ca maine termin si revin..
Vå pup
Iulika, cea mai fericitå 24+cu Bruce Nicholas
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Techila te admir ffff mult..Esti super..Imi place ca nu pui la suflet si se vede ..dar tupeu mare la ei. Anaconda Må bucur ca totul a decurs bine. Fetelor dar ce se zice de fetele in zodia fecioarei ca eu nu stiu de ce zice lumea asa..I-auzi au mai scos una: sa nu faci fete in zodia fecioarei.. Vad ca fetele din Bucuresti au intalnire maine..Frumos , sa ne spuenti si noua cum a fost.. Eu abia am reusit sa citesc jumate din capitolul trecut si mi se inchid ochisorii..Promit solemn ca maine termin si revin.. Vå pup Iulika, cea mai fericitå 24+cu Bruce Nicholas |
vorbeste lumea prostii...feciaorele sunt niste dragutze...mai vales fetele...iti spune o tauroiaca adevarata...eu ma inteleg de minune cu ele :)
delia79 spune:
Mai fetelor, uneori ma uimesc si pe mine oamenii cu intrebari sau remarci stupide. Am patit-o si eu cu zodia fecioarei, mi-a zis o cunostinta cu o voce miloasa ca orice sa fie nuami asta nu. Din pacate mi-a iesit raspunsul inainte sa gandesc, i-am replicat ca nici zodia ei nu e perfecta . Nu-mi sta in fire sa le trantesc asa, dar mi-a iesit porumbelul din gura. Nici eu nu ma prind care e faza cu zodia fecioarei la fete. Eu am o prietena buna in zodia asta si are o personalitate adorabila. Sincer cand m-am gandit ca ar fi frumos sa facem un bb aveam si eu preferinte, dar toate s-au topit odata cu pierderea primei sarcini. Acum tot ce vreau e sa fie sanatoasa bebelina si sa o duc cat mai aproape de termen si sa o pot creste cu drag. Ce ma pot enerva oamenii de genul asta!!
Selen, si eu ti-am admirat domnisoara, are trasaturi fine
in curand mamy de bb scump