Burtici fericite de septembrie-octombrie (57)
Raspunsuri - Pagina 11
Iulika29 spune:
Ellenutz balansoar din ala de la Graco e si la noi pe listutza deja i-am gasit loc in casa
si zicea Monica ca e 1300 roni aici e 220 de euro..Ce chestie mai scump in Romania decat aici...
Iulika, cea mai fericitå
24+cu
Bruce Nicholas
Dana15 spune:
Mada
Apropo de burtici, a mea cred ca intra in categorie "vrabie"
(nu ma pricep la halterofili..stiu ca sunt niste categorii pe acolo..vroiam sa zic ca-i mica; si au fost momente cand ma mai ingrijoram ca de ce nu creste, ca vorba aceea sunt aproape la jumatea sarcinii...dar imi zic, ca poate asa este organismul meu, ma mai linistesc cu faptul ca tonusul muscular abdominal era destul de bun inainte de sarcina
.
Apropo de mancare ca tot vorbeam cu Raluca, eu sunt de parere ca suntem niste norocoase...am prins o perioada de sarcina tare buna si putem profita de legume si fructe din plin! Cirese..

Dana 19s 2z
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Iulika29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
ca sa vezi ce treaba...pai daca stiam ca sunteti asa fane...va spuneam mai de mult de radioul nostru voluntar...cu suflet de ciocarlie. in fiecare seara este cate o emisiune...prezentata ori de delia, cea care are radioul, ori de bianca...o alta expatriata din belgia si e muzica pt toate gusturile...iar vinerea...e muzica de club ...ca pt inceput de week-end...radioul are si un grup pe facebook unde e liber sa se inscrie oricine. chiar...intrebare...voi profile pe facebook nu aveti? ca ne mai vedem si noi in timp real:) MangaGirl :-) 20+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1 poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR www.mariaciubotaru.blogspot.com |
Da io am iuliblaga@hotmail.com....

Iulika, cea mai fericitå
24+cu
Bruce Nicholas
iuliapapusa spune:
Fetele am si eu o problema.Am bagat adresa sept_oct2009 in mess dar nu stiu ce sa fac sa intru mai departe si sa bag si eu parola comuna si sa intru in site.Cum intru in site?De pe google?Yahoo?Cu ce adresa?Va rog ajutati-ma si pe mine sa intru pe pagina comuna.
+21 cu
Stefania Gabriela
madalina84 spune:
IULIA acum ma dau si eu mare
ca pana acum nu stiam nimik dar ca sa intri in adresa comuna te duci la yahoomail si bagi id sept_oct2009 si parola care o ai cea comuna si acolo gasesti ce te intereseaza
20+ se pare ca va fi
AMALIA ANDREEA
BEBELICA MADALINA
Dana15 spune:
Iulia nu ma pricep tare bine, dar incerc sa ajut...vrei sa mergi pe pagina cu albumul burticilor? ca daca este asa, trebuie sa intri pe WWW.webshots.com, de acolo la septoct2009 si trebuie sa introduci o parola...oare de asta aveai nevoie?
Cred ca te-a ajutat Mada mai bine...ce sa-i faci? suntem singurele ca fetele mai experimentate sunt la intalnire!
Dana 19s 2z
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Iulika29 spune:
Eu ma gandesc acum la burticile frumoase care s-au intalnit..Ce frumos tre sa fie..Ce nu as fi dat sa fiu si eu pe acolo..
Fetelor sa va distrati frumos
Iulika, cea mai fericitå
24+cu
Bruce Nicholas
iuliapapusa spune:
Diana15 la www.webshots.com cum fac sa ajung la septoct2009.Tot incerc, dau acolo sa serch si degeaba.Ce id bag?Pe al meu si parola comuna?Am ncercat sa ma logez sa dar nu se poate
+21 cu
Stefania Gabriela
madalina84 spune:
IULIA la webshot dai log in bagi septoct2009 si parola comuna si apoi iti apar albumele
20+ se pare ca va fi
AMALIA ANDREEA
BEBELICA MADALINA