Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Cateva poze cu noile hainute(nu am avut rabdare sa fac la toate ) la semnatura.Promit sa fac zilele astea poze si la carucior,patut,scoica sa vi le arat.
Va pup , ma duc sa fac o ciorbita de curcan!

Mirela 36+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Am incercat sa dorm,dar nu m-a lasat flacaul deloc..era la ora de joaca se pare..in schimb am stat in pat intinsa..

Miruta..felicitari pt vestile bune..ma bucur ca ai trecut de perioada grea si acum poate veni Antonia oricand ca este totul in regula!Tinem pumnii sa nu fie nevoie sa repeti cultura de col!Am vazut si noile poze..superbe hainutele,sa le poarte printesa sanatoasa..stati foarte bine la capitolul hainute!Spor la treaba!
Ganesha..nu stiu exact daca este dopul ceea ce vad eu si la medicul ginecolog avem programare abia pe 21 mai..deocamdata nu vad semne ca ar veni bebe..dar nu se stie niciodata nu?sa treaca supararea!
Laurraa..e super tare patutul..e asa viu colorat..vb ta,parca e de jucarie..sa il foloseasca sanatoasa Maya si sa doarma linistita in el!!
Dani3lla..m-ai emotionat,multumesc pt vorbele frumoase!Reusesti sa stai cumintica sau mai calci stramb?
Clodyac..sa speram ca te lasa Razvan sa sustii si licenta!
Philip..super ziua de ieri..Cand o astepti pe soacra ta?Spor la treaba!
Si eu trebuie sa gatesc pt week-end dar habar nu am de moment ce..

38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Ioana La multi ani Rebecai! Abia astept sa ne povestesti cum a reactionat la surpriza!

Mamica Oana Sofia este absolut superba! Sa-ti traiasca si sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Laurraa

Suntem alaturi de tine!

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Fetelor,

De dimineata am simtit o usturime pe sanul stang deasupra areolei. Acum am inceput sa simt si pe dreptul... Stiti ceva de asa ceva? De la ce ar putea fi?

Zilele trecute am simtit si niste impunsaturi.

pe toate!

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Deea..off,imi pare rau pt usturime,dar eu nu stiu sa iti spun ce ar putea fi..Cum mai este Darian?Il mai doare burtica?

38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetele si mii de multumiri pentru sustinere;

Noi plecam la Carrefour la ultimele cumparaturi si va pun cateva pozici cu noi facute acum 10 minute.Suntem mari si abia asteptam sa ne cunoastem:

http://picasaweb.google.com/lh/photo/SYB9uejEePU2_tgA06yAoA?feat=directlink

Sper sa mai pot intra si mai tarziu, daca nu, va pup si ma rog din suflet maine sa va dau vesti bune si totul sa fie bine.

Nu pot sa va descriu ce e in sufletul meu, emotiile mari care sunt dar si nerabdarea care ma doboara sa o cunosc pe printesa noastra.

Va pup cu drag

38 + minune de Maya Teodora
AMR o zi!!!! Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

deea imi pare tare rau ca te doare nu stiu ce sa iti spun oare niste comprese puse acolo nu fac bine sau cel mai bine sa intrebi un doctor ? sper din suflet sa iti treaca si sa nu mai usture ai grija de tine

lauraa spor la cumparaturi si te cred ca ai emotii numai citind mesajul tau mi s-a ridicat parul in cap sunteti tare mumusele si maine sa fii sigura ca ne vei da vesti bune

36+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

maria am si eu niste picioare umflate rau de tot si doar am stat in pat si m-am odihnit parca sunt de elefantica uffff sper sa se dezumfle cat mai curand ca este o senzatie nu prea placuta cand indoi laba piciorului simt asa presiune nu stiu cum sa explic dar nu e placut

carla cred esti in stare zen de la relaxare nu-i asa? de abia astept sa ne povestesti cum a fost

fetele va rog cele care v-ati luat cat costa un wrap? e scump tare?

36+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

haideti k eu am dormit nitel k simteam k pic de somn da na ca iubi imi tot ticaia in cap clickaitul ala d ela mouse si tastatura aia de imi venea sa ii dau cu ea pana la urma am apucat si eu sa dorm nitel noroc cu vata din urechi
laurra frumos patutzul..imi place e asa colorat si simpatic foc si pozica cu burtica e frumoasa k si tine de altfel
uff te cred ca ai niste emotii si eu am si sunt si nerabdatoare sa imi vad bebitzul hihi hai k iti tin pumnii maine sa fie totul bine!

Anca..
38+
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput