Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(85)
Raspunsuri - Pagina 10
voicu_bebi spune:
k uitasi sa va zic..am facut si eu ultimile pozici cu burticutza mea mai adineauri ..ma gasiti jos la semnatura cine pofteste ,cine doreste ![]()

Anca..

38+
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

clodyac spune:
voicu bebi ai o burticuta 
a crescut foarte mumos 

fetele eu vad ca piciorul drept mi se umfla cu cat trece timpul oare e normal ? asta in conditiile in care stau numai in pat imi e un pic frica nu mi se mai vede ousorul si la stangul nu e asa de umflat

36+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
maria_bunica spune:
Laurraa..sa aveti spor la ultimele cumparaturi si pregatiri..iti inteleg emotiile..ca m-au luat pe mine pt tine,dar tu?!
Sa fii linistita si incearca sa te odihnesti un pic in seara asta..Maine asteptam toate vestile super bune!!
si burticuta si mamica..ca tare dragalase sunteti..
Clodyac..cunosc senzatia..parca zici ca se desprinde toata pielea
off..lasa ca scapam noi in curand!
Anca..super burtica ai..iar tu arati excelent..nu esti umflata deloc..felicitari,te-ai mentinut bine!!
38+
Darius Nicholas
AMR 1 saptamana
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Clodyac..nu stiu cat te va linisti ce iti spun,insa si mie mi s-a mai umflat cateodata dreptul mai mult de decat stangul..si mainile la fel..Osul nici la mine nu se mai vede de mult..chiar daca nu mai sunt asa umflate picioarele..
Aseara,le aveam asa umflate incat zici ca era rupt piciorul...era deja iesit in afara ca o galma mare,exact acolo unde e osul..nu stiu daca intelegi din descrierea mea ceea ce vreau sa zic..
38+
Darius Nicholas
AMR 1 saptamana
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
Aaaa si inca ceva..chestia e ca nu conteaza ca stai acum in pat..nu se va desumfla imediat,tinand cont ca azi ai fost plecata la facultate..probabil vei vedea diferenta maine dimineata..cel putin asa e la mine!!
38+
Darius Nicholas
AMR 1 saptamana
Buburuza noastra
nicuratze spune:
LAURRA,scuze,bafta multa maine!

( e superb patutul )
CLODY,iti tin pumnii sa scapi si de licenta,esti tare ambitioasa
DEEA,imi pare rau ,nu stiu ce sa-ti zic.
VOICU BEBI,ai numai burta, in rest esti slaba,aproape ti se vad coastele.
Va felicit pe toat,cata putere aveti,eu simt cum clachez,pt ca nu ma simt deloc bine ( azi noapte m-am infipt in sot,ca ma scol de vreo 3 ori noaptea sa merg la baie si el de fiecare data se scoala si ma intreaba unde ma duc
,i-am zis unde naiba as putea sa ma duc? )
elena,
s.36 cu Andra Ioana
+Radu (21.10.2005)
http://community.webshots.com/user/nicuratze
maria_bunica spune:
Nicuratze..si eu simt la fel..din cauza durerilor sunt mai mereu nervoasa si nu accept nici o remarca "prosteasca" doar de dragul conversatiei..saracul sot nici nu stie cum sa ma mai ia ca sa fiu multumita..
38+
Darius Nicholas
AMR 1 saptamana
Buburuza noastra
Ramona.P spune:
Am intrat si eu repede sa va salut!
Bebe beca... LA MULTI ANI Rebecai!!!!!
Nemora Alynta si Blue .. felicitari!Sa va traiasca bebeii si sa va bucurati de ei...si ei de voi!
La discutii nu sunt in stare sa ma intind...iar mi-a facut figura fi-mea azi-noapte si nu m-a lasat sa inchid un ochi pana dimineata la 7.30...si asta a fost doar pt 50de minute.si apoi toata ziua am mai incercat sa dorm si am reusit partial intre 11.30 si 13.00...si in timpul asta a sunat si telefonu de doua ori... 

sunt cam terminata...sper sa recuperez in noaptea asta
va pup pe toate 
Ramona
35+ cu
Bianca Maria
http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman
lavinia.p spune:
Buna fetelor!
Nu stiu daca ma mai tineti minte, nu am mai intrat demult, dar va urmaresc tot timpul. La inceput am intrat cu id-ul de Marcelle, apoi am reusit sa imi fac si eu un id al meu cel de acuma!
Pana apucam sa va citesc din urma, se facea tarziu si nu mai apucam sa va scriu dar v-am urmarit mereu!
Vreau sa felicit si eu toate mamicile si albinutele si bondarasii care au aparut deja, mamicilor le urez refacere rapida si bebeii sa fie mancaciosi si linistiti![]()
Si noi suntem programati pe sambata care vine 23 mai la cezariana, deci mai am si eu o saptamana si tin in brate comoara mult asteptata, abia astept si deja incep emotiile.
M-am emotionat foarte mult cand v-am citit mai ales in ultimul timp cand au inceput sa apara tot mai multi bebei, Dumnezeu sa-i fereasca de toate relele si sa fie sanatosi!
24 +
mami lui Rares