Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

laurraa.....uite niste agitate

de abea asteptam sa ne dai de veste

miruta.......foarte frumoase hainutele la bebelina..sa le poarte sanatoasa

philip.......ai avut o zi tare incarcata..azi las-o si tu mai usor

clody........puii de gaina sunt ok(am inceput deja antrenamentele cu ei pentru ca sa faca mai repede copane)..acum am si pui de pesti(a facut puiuti una dintre pestoaicele pe care vroiam sa pun la frigare).La ce dai licenta..daca nu ti-e cu suparare ca intreb? ca sa treaca durerea de picior si sa revina la dimensiunea initiala..din pacate nu ai ce sa faci,doar sa asteptica sa treaca de la sine.

Fetelor..aveti niste burtici de invidiat,eu mai am oleaca pana nasc si inca mi se spune "dar in cate luni esti..5-6?

37+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clodyac

maria am si eu niste picioare umflate rau de tot si doar am stat in pat si m-am odihnit parca sunt de elefantica uffff sper sa se dezumfle cat mai curand ca este o senzatie nu prea placuta cand indoi laba piciorului simt asa presiune nu stiu cum sa explic dar nu e placut

carla cred esti in stare zen de la relaxare nu-i asa? de abia astept sa ne povestesti cum a fost

fetele va rog cele care v-ati luat cat costa un wrap? e scump tare?

36+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Clody pentru picioarele umflate... incearca sa le ti cat mai sus, impatura o patura si pune-o sub picioare. Sper sa ajute, asa ii recomandau toate asistentele colegei de camera cat am fost la matern. Si ea saraca putea sa poarte doar slapi de casa asa de umflate ii erau picioarele.

Un baby wrap coste in jur de 100 ron

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Maria

Laurraa iti inteleg emotiile, cred ca e tare greu cand sti cand va fi momentul mult asteptat! Eu nu prea am apucat sa am emotii prea mari caci s-a intamplat totul fff repede. si asteptam vesti cu sufletul la gura!

Am vazut 2 patuturi f frumusele!

voicu_bebi maine scoatem agitatele si pentru tine!

nicuratze , ma mai rasteam si eu asa la sot, saracutii!

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

fetelor am si eu o intrebare mai deplasata..ca si mine de altfel...sa imi iau acetona cu mine marti ca sa imi sterg unghiile?nu as vrea sa ajung acolo si o asistenta sa mi le razuie cu cine mai stie ce ca nu e voie sa le am "vacsuite"

37+MIRUNA-ALEXANDRA

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

deea......e un scumpic Dariansi ce frumos doarme

37+MIRUNA-ALEXANDRA

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

cris pai nu degeaba faceau pestisorii tai huta-huta asa des!

Liana ai o fetita foarte frumusica! Sa-ti traiasca si sa creasca mare!

voicu_bebi esti o frumoasa (si burticuta la fel ) dar o sa fi si mai frumoasa de luni inainte!

lavinia.p normal ca te tinem minte! Mai ai foarte putin si tu. Te asteptam mai des pe aici.

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

fetelor am si eu o intrebare mai deplasata..ca si mine de altfel...sa imi iau acetona cu mine marti ca sa imi sterg unghiile?nu as vrea sa ajung acolo si o asistenta sa mi le razuie cu cine mai stie ce ca nu e voie sa le am "vacsuite"

37+MIRUNA-ALEXANDRA

AMR 1 SAPTAMANA

ce tare esti! Pai pe colega mea a pus-o sa si le taie ca le avea luuuungi si i-au zis ca sub unghii se aduna multi microbi si tre' sa scape de ele! oja a avut si nu a comentat nimeni dar sti cum e... depinde de cine dai pe acolo!

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

deea......e un scumpic Dariansi ce frumos doarme

37+MIRUNA-ALEXANDRA

AMR 1 SAPTAMANA

Multumim! De abia astept sa o vad si pe Miruna asa cumintica.

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

deea.............cum adica sa-mi tai "ghiarele"?a pai.. stiu ei cate luni mi-au trebuit mie ca sa le am asa?gata..le declar razboi..de unde atatia microbi daca eu ma spal si de 50 de ori pe maini

37+MIRUNA-ALEXANDRA

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Deea..off,imi pare rau pt usturime,dar eu nu stiu sa iti spun ce ar putea fi..Cum mai este Darian?Il mai doare burtica?

38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Darian e bine, creste vazand cu ochii, azi nu l-a durut asa de mult insa mai nou a invatat sa faca "crize de nervi" seara. se enerveaza, se impinge cu piciorusele, plange la san apoi il cauta cu disperare, nu il pot linisti deloc si apoi brusc ii trec toate si adoarme...

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput