Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(85)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Tiana..cred ca medicul tau va fi nevoit sa accepte cezariana,daca bebelina nu e bine pozitionata..eu asa stiam..Tinem pumnii sa fie totul bine si sa iti tii bebelina sanatoasa in brate!!
Ankkaa..eu ce sa mai zic ca am Dpn-ul inaintea Laurei cu o zi..,dar frica nu m-a apucat inca..
Andreea..felicitari pt noua semnatura!
Anca..da,este nr meu de mobil..abia astept sa dau vestea buna fetelor..

38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Iar uitasem de semnatura.Gata,de ieri am intrat si noi in 9 luni,stau mai linistita acum.
Am fost ieri la doctor ,colul e cam la fel,doctorul zice ca mai sta broscuta mea (asta pt ca exact asa sta in burtica,zici ca-i o broscuta) cam o saptamana dar sa nu-mi fac probleme ca e destul de mare si nu va fi nicio problema .Am o usoara anemie,am primit fier si o infectie vaginala pentru care am primit 6 zile de ovule polyginax.Se pare ca cei de la laborator au uitat sau au incurcat analizele ca nu mi-a gasit dr si rezultatul de la cultura de col ,doar pe cel de la secretia vaginala.Daca nu o gasesc nici luni(vineri la 2 deja nu mai era nimeni la laborator) trebuie sa merg sa-mi recolteze din nou.Fericire sa ma cracesc toata ziua.
Se pare ca mi-am cumparat trusa de epidurala degeaba ca anestezistul nu accepta trusa din afara,va folosi din spital,daca sunteti interesate dati un pm.
Am rezolvat si la facultate cu examenele sa le dau mai repede si cate 2-3 intr-o zi daca ma "duce capul" pt atatea examene si azi am fost la biserica la botezul bebelui unor buni prieteni.A fost asa emotionant.
Acum astept sa se usuce hainele buburuzei(am mai cumparat ieri cate ceva plus ca unii colegi ai sotului nu au mai avut rabdare sa nasc si au cumparat deja hainute si mi le-au trimis ) si cred ca ma apuc de calcat.

Mirela 36+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Buna fetelor,
am intrat si eu sa va salut.In ultimele zile abia am reusit sa va citesc.Am avut niste zile tare naspa obositoare si super stresante si suparatoare la munca, sper sa nu-l fi suparat pe bebe.
Trebuie sa felicit si eu noile mamici Oanaalex,Nemora,Blue si Alynta, si sa ledoresc tot binele din lume lor si bebeilor.
Bebe beca la multi ani pt Rebeca, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si fericita.
Maria cum te simti? am inteles ca ai inceput sa pierzi din dop, ai fost la dr sa vezi ce spune, pe cand scoatem agitatele?
Pt ca tot vb Bebe beca de wrap , treb sa recunosc ca habar nu aveam ce este dar cand am intrat pe site si am vazut ce inseamna , am inceput sa zabesc, vreau sa va spun ca majoritatea marocancelor isi tin copii legati de corp, fie in fata fie in spate cu o bucata lunga de panza.Le-am vazut pe f multe si pe motociclete cu copilul legat la spate. Initial mie mi s-a parut ca sunt cam chinuiti bebeii cum stau ei stransi lipiti de trupul mamei dar se pare ca m-am inselat, mai ales ca din cate am citit se pare ca aceasta lipire stransa de corpul mamei ii linisteste.Sotul radea de mine si imi spunea ca imi leaga si el copilul la spate si ma trimite la plimbare, dar o sa-i spun ca nu stie el ce e la moda.Mie sincer imi aduce aminte de tigancile de la noi, stiti ca ele isi legau de corp, copii cu un batic mare, nu ca asta ar fi un lucru rau Cred ca am sa incerc si eu, macar prin casa in timpul zilei, ca sa ma pot misca mai usor cu el, o sa vad ....

36+ Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

andreea,miruta........multumesc frumos pentru urari si felicitari pentru noua semnatura..ce repede cresc copilasii nostri

37+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Bun fetili

iubita_tiana, ma bucur ca esti bine; ecopgrafic mi se mutase demult DPN cu o saptamana, iar de nascut mai inainte asa am convenit cu dr meu ca oricum placenta are gradul o de maturitate si el este plecat; avand uterul puternic vascularizat si cicatrizat mi-a fost teama sa ma las pe mana altui dr.

voicu_bebi, si Liana30 avea acelasi DPN cu mine si maria si cand am vazut ca a nascut, m-au luat toate emotiile; tinem pumnii pt luni

poze cu patutul am facut de sus si pare micut da nu il cuprindeam altfel; imi vine sa-l mananc, parca e o jucarie

http://picasaweb.google.com/lh/photo/n4QtLirT26ZQVf-oS7nbFQ?feat=directlink

38 + minune de Maya Teodora
AMR o zi!!!! Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

maria esti cel mai bun detectiv.Cu siguranta agent 007 ar fi invidios.De fapt asa si trebuie ca doar de aiai te iubim noi nu
miruta felicitari pt noile achizitii.Asteptam poze.Felicitari si pt rezultatul la analize,bine ca nu e ceva mai grav.Abia astept sa-mi iasa si mie rezultatele miercuri ca pana atunci stau ca pe ghimpi
lauraa foarte frumos patutul,sa doarma BB linistit in el
iubita bine ca ne mai dai si noua un semn de viataFrumoase hainute si patutul este super.Cine e BB din poze ca m-am speriat cand l-am vazut,abia pe urma am citit ca nu ai nascut inca

DANA 36+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

laurraa..........ai dreptatechiar zici ca e de jucariece mai..e superb

37+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

iubita tiana ma bucur ca sunteti bine amandoua si nastere usoara

lauraa este asa de frumos patutul sa il foloseasca sanatoasa bebelina

dani3lla chiar te rog sa imi spui vreo 3 poate se enerveaza razvan si iese la atac sa ma dezumflu

eu azi dupa cum v-am spus ma-m dus la facultate am rezolvat cu referatele si mai aveam de stat la un curs dar ma foiam pe scaun ca o maimutica ca ma lovea razvan de ma omora si mi-a spus profesorul "haideti puteti sa plecati ca vad ca nu se mai poate"

de acum tb sa ma apuc serios sa stau la calc si sa scriu licenta ca pe 27 o am de sustinut sper sa reusesc

asa cand am venit acasa am tras un pui de somn ca dupa o noapte nedormita eram zombilinaaaa ce bine a fost dar acum razvan recupereaza si imi impinge buricul pana la cer o chemare mai are buricul meu si iese la interval

fetele am o stareeee de leneeeeee acuta

voi ce mai faceti? cris puii sunt bine cresc?

ely ce mai faci cum e mamico? cand mai ai timp sa ne mai povestesti si noua ce mai faceti

lauraaaa maine pe vremea asta esti cu bebelina o sa ma rog pt tine draguta si de abia astept sa te vad cu bebelina in brate

va pup

36+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata fetelor
nemora, blue, alynta, felicitari pt nasterile reusite si bebelusi sanatosi si dragalasi.
am vazut patuturile frumoase ale celor doua mamici laura. super.
ieri a fost prima zi acasa, am luat micul dejun cu totii, apoi l-am dus pe philip la gradi si noi cu treaba. ne-am facut gradina si-am fost sa cumparam rasaduri de rosii, plante aromatice, ardei, capsuni etc. apoi am luat masa in oras la un restaurant super unde am mancat pizza fara gluten si o salata delicioasa fara sa-mi sara masuratorile la glicemie peste limita. apoi cu inca ceva treaba prin oras, luat copilul, am adormit ca eram franta. philip a vrut la parc dar nu facusem nimic de mancare asa ca am iesit la niste chinezarii, la parc, ne-am uitat la un film si gata ziua. per ansamblu o zi frumoasa.
azi philip s-a trezit la 6 juma, la 1 mergem la o petrecere de copii, apoi va merge la parcul de distractii cu daddy.
trebuie sa fac niste cumparaturi de mancare si sa gatesc, nu avem mai nimic...
pupici
fetele cu diabetul, cum va ies masuratorile acum dupa nastere???

philip
37weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

laurraa, foarte frumos patutul, sa-l foloseasca sanatoasa bebelina Maya

iubita_tiana, multumim ca ai dat un semn si ca sunteti amandoua bine

miruta, felicitari pentru rezultatele de la analize... o sa vezi ca si cultura de col o sa iasa bine

36+

AMR 4

Mergi la inceput