Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(85)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Laurraa..ai dormit bine?Ai vazut patutul?Cum este?Vrem detaliii!!

Strunfita..nu ne-ai mai vizitat zilele astea..sunteti ok?

38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

bineinteles ca nu am dormit! am adormit la 3 si ceva si m-am trezit la 8; de la emotii, insomnii, nu stiu.

patutul il montam la sfarsit si dupa ce ne intoarcem de la cumparaturi dupa amiaza fac poza caci aparatul e la Radu in masina; abia astept sa vad parerea voastra

pupici

38 + minune de Maya Teodora
AMR o zi!!!! Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Laurraa..spor la cumparaturi si abia asteptam pozele..e bine ca te-ai odihnit un pic totusi..e cam greu acum,ca sunt atatea emotii..

38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

BUNA FETELE.....desi nu am mai scris de mult.....sa stiti ca eu sunt bine, bebelina mea e inca in burtica.....am implinit deja 36 sapt, marti facem 37.....si ne pregatim cu pasi repezi de nastere....
sntem emotionate ca n stiu cum voi naste, acum o sapt la 35-36 sapt bebelina era tot pelviana...nu stiu daca se mai intoarce...eu deocamdata nu simt sa se fi intors...
pe 26 mai mergem la ultima eco la nenea dr, si daca nu e intoarsa atunci, voi avea 38 sapt...o sa discut cu el cum va fi nasterea...as vrea sa o scoata cat mai repede afara, sa nu ma lase sa vina durerle si apoi sa ma bage in cezariana.....mi-0e frica pt bebelina...si daca la 36 sapt avea 2800 grame, sper la 38 cand merg sa aiba peste 3 si sa fie de acord sa program undeva in jurul date de 2-3 iunie cezariana....
el e un doctor care merge pe natural cat mai mult, si mki-e frica sa nu vrea sa astepte declansarea nasterii si apoi cezariana...sper, fiind o sarcina ROC=RISC OBSTRETICAL CRESCUT....sa fie de acord sa program cezariana, asta in caz ca va fi tot pelviana atunci...

ce sa va mai spun altceva.....

LAURAA....ma bucur ca te apropii de marea intalnire...si doream sa intreb , avand in vedere ca si tu esti in aceeasi situatie ca si mine, cu o sarcina mare pierduta....de ce iti face cezariana inainte cu 2 sapt de termen?

pt toate proaspetele mamici, le trimit gandurile noastre bune....si bebici cumintei

33+
AMR 7 saptamani
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

AM schimbat si semnatura, ca ramasesem in urma rau.....

pe mine m-au cuprins emotiile, gandurile de nastere si daca ma voi descurca...sunt singura...fara mama sa ma ajute, fara soacra....tati va fi plecat toata ziua la munca....

incerc sa mi imaginez cum va arata bebelina, nu o pot vedea deloc, decat ca imi doresc sa ia ochisorii lui tati, albastrii curati ca marea.....bunatatea de la el, si incapatanarea de la mine...mi-as fi dorit sa fie taur ca mne, dar sanatatea e mai importanta ca o zodie....cum zice tati, pe 19 mai voi avea 37 sapt....pe 20, de ziua mea, s-ar naste la termen

36+
AMR 4 saptamani
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

Felicitari mamicilor care isi tin deja pui in brate. Sa fie cat mai sanatosi, iar pentru voi refacere cat mai rapida!!!!!!
LAURA, nastere cat mai usoara!!!!!!!!!!!!!! si asteptam vesti.. ( cand ma gandesc ca noi avem acelasi DPN oficial ma iau niste emotii ... e atat de aproape si bebelina mea!)
REBECA, La multi ani, sa fi sanatoasa!!!
Pupici la toata lumea!!

37+ Bebitza Karina Elena
http://community.webshots.com/user/annkkaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

picky.............multumesc

laurraa...........spor la cumparaturi si nu te obosii prea tare..m-au luat niste emotii..mai ai atat de putin si o sa iti ti comoara in brate

37+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

Buna ziua burtici!

Felicitari noilor mamaici Oanaalex, Alberta, Alynta, Nemora, Blue. Refacere rapida, laptic mult si bebei sanatosi si necoliciosi.
Lipsesc si eu doua zile, si cand ma intorc gasesc stupul plin de bondarei si albinute noi.
Cris_82, LA MULTI ANI pentru ieri, cu scuzele de rigoare pt intarziere. multi ca de la mami de "cracoasa", la mami de "cracoasa" Ce frumoasa e poza cu bebelina. Sunt frumoase, atat patutul cat si lucrusoarele bebelinei.
RamonaP, multumesc. Si tu ai o burtica super mumoasa.
Gabrilici, bine ai venit printre noi. Sper sa te faci bine.
Bebebeca, LA MULTI ANI Rebecai, si mamei tale. Sa va bucurati de minunile voastre asa cum puteti voi mai bine.
Dani3lla, felicitari pentru vestile bune de la eco si sa stai cumintica in pat.
LauraOana, fr frumos patutul lui Sebastian. Sa doarma linistit in el.
mamica oana, Sofia este o dulceata de fetita. Sa iti traiasca, si sa va bucurati de ea.
Bebebeca, ce cuminte sta Sara in wrap, si ce ochisori frumosi are. Iar pozele in care doarme pe burtica ca broscuta sunt mortale.
iubita tiana, ma bucur ca ne-ai mai dat un semn de viata, si ca esti bine. Ai sa vezi ca totul o sa fie bine la final.

Fetelor, m-ati innebunit cu huta-huta, si eu sunt in post de mult. Cred ca am prestat de doua ori toata sarcina.Si la mine visele sunt la ordinea zilei.
Haideti ca m-am intins cat presul, dar ati scris 2 capitole in doua zile si am avut de recuperat.

Va pe toate.

33+ Maria Alexandra

http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

HiHi, am schimbat si noi semnatura. Am crescut.

34+ Maria Alexandra

http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salut fetele
maria ..patutzul si carutzul le-am luat dinainte sa aflam ca e baietel
ma bucur ca v-au placut achizitiile fetele
laurra maine gata faci cezariana wow hai k scapi cu o zi mai devreme k mine k eu luni sunt pe baricade la spital deja m-au cuprins emotiile si am mii si mii de morcovii cu radacini cu tot hihi ..hai curaj k va fi bine si bebe se va naste cu bine si tu vei fi ok
maria..zi-mi si mie nr de tel al tau de pe contul comun este de mobil? nu de alta da sa te anunt ce facem eu si bebe
va pupicim pe toate..

Anca..
38+
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Buna,fetele!
Abia acum am terminat sa va citesc ,ati avut ceva viteza ieri.
Vreau sa felicit si eu noile mamici de albinute Oanaalex,Nemora,Blue si Alynta ,sa le urez refacere rapida si mult laptic pentru bebei.
Bun venit pe lume dragi albinute Mara,Maia ,Yoan si Matei,sa aveti parte de tot binele din lume ,sa va bucurati parintii si sa-i lasati sa se mai odihneasca si ei din cand in cand.
Am vazut 2 bombonele de fetite ,imi vine sa le pap ...Sofia si Annne Marie.
Cris, ,cu mii de scuze pentru intarziere primeste si de la noi un buchet mare de ,un sincer la multi ani , nastere usoara ,o bebelina sanatoasa si frumoasa ca mami ei.
Bebe beca,sa-ti traiasca fetita ,un sincer la multi ani pentru Rebeca,sa creasca mare si sanatoasa si sa aiba parte de tot binele din lume.Distractie placuta si asteptam pozici!
Tiana,ma bucur ca ai mai dat un semn.
Pupici multi pentru toate burticile,mamicile si albinutele si scuze ca nu va nominalizez pe toate.

Mirela 35+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput