Mamici si Gravidute Italia (53)
Raspunsuri - Pagina 9
Berarpiri spune:
monica-sa ne spui cum a fost la piscina.
O sa fie bine,nu-ti face probleme pt. bb,se adapteaza,chiar daca sunt micuti...Mai ai putin...
katia-cum ati petrecut in week-end?
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
katiapam spune:
Hi
harnicutelor
Berarpiri-bine am petrecut in week
simbata seara si noi un gratar si duminica la plimbare prin centrul comercial,un film,acasa si a trecut ziua
azi merg la mare cind se trezeste piti ![]()
Ely-nu a intrta la mine in lista nimic
ma bucr ca intri si ne mai scri chiar daca esti ocupata zi si noapte neo mamma![]()
Georgy-cum a fost cu socrela? cred ca tare incintata a fost de nepotica ![]()
Roxali-ce bine ca are mama o fetita,nu?
trebuie sa aiba cineva si pretentii daca baiatul e mare
Monica-doamne da sa nasti usor,acum daca e mai repede sau nu important e sa fiti bine amindoi
prietena mea a nascut cu 3 saptamani mai repede si e tot baietel,poate ai noroc si tu
nu te preocupa ca suporta bine si ei caldura si il ti doar in body chiar daca e nou nascut si cind doarme il invelesti cu un cerceaf si gata
nu te stresa
aveam o prietena care a nascut in august acum sint in tara iti dai seama cu caldurile astea ea il imbraca in salopete,paturi,ciorapi-cine stie ce mai punea pe el sa nu-i fie frig si saraccutul parca il tinea in cuptor si ei simt temperatura exact ca si noi chiar daca sint mititei
Irina-sanatate micutului
Nelia-sa te distrezi la parc ![]()
acum nu mai stiu daca am uitata ceva dar fug sa pregatesc geanta de mare si colacelul lui piti,cind se trezeste iesim la baie cu Mamii si Alex
Chiccutza-si tu esti mereu ocupata si cu 2 si cu teme si jocuri,cred ca nu te plicti![]()
wow ce m-am lungit
pup fetele toate si prichindeii
ticker
de
Giulia (20 iunie '07)
bionda spune:
Buna!Vara si-a intrat in drepturi
tare cald mai e
!Si noiam fost la gratarel,am mancat ca o vacuta
ehhh..mananc si dupa ma plang ca-s grasa.Maiine cred ca merg la plaja vroiam sa merg si azi dar nu am avut cu cine poate v_am zis ca sunt o norocoasa plaja e hiar lg mine adik treci strada si esti pe faleza
Peste doua szapt imi vine surioara
abia astepe s-o strang in brate pt ca nu ne_am vazut d doi ani
ely2304 spune:
seara buna fetele...
sunt eu pasaea de noapte
.venim cu vesti bune,astazi am fost la vizita cu DENISE am facut screening-ul audiologic..totul ok..am cantarit-o deja are peste 4kg..si 53cm...
in rest e bine,mai are colicei din cand in cand dar trece..asta e..e cuminte bblina.
katiao sa-ti trm un msj cu nr....rasp rapid k imediat se trezeste bblina
![]()
roxali:
fac ce pot..dar uneori simt k pic de oboseala..deja arat k o stafie...la fata...si cu temperaturile de afara
bblina imi da multa energie numai cand vad cum ma priveste.
andreea:sper sa treaca rpd durerile
ne auzim cat de curand..promit..asa imi dai noutati

georgy:ms pt sfat..
restul fetelor va pup k sunt chemata la datorie.

ely mamica fericita....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
Roxali spune:
Neata!...o cafeluta calda sau rece...hmmmmmm un frappe mi-ar place
Katia pai voi nu mai aveti nevoie de camper santeti aproape de mare, precum Bionda...ce va invidiez
Bionda , deci de la Constanta tot pe langa mare ai nimerit.
Sper sa treaca repede astea 2 saptam si sa-ti revezi surioara...cu ce vine, autocar, avion??
Ely ce printesa mare ai...la 2 luni avea a mea 4 , bv ei ca papa bine
Moni v-ar trebui niste aer conditionat...exista ceva care nu se monteaza pe rotile , cam scump...nici jaluzelele nu mentin ceva racoare...totusi mai mult dureaza frigul decat caldura, deci nu ai umiditate in casa![]()
Nelia ma bucur ca va duce-ti la inaugurarea parcului ,poate vazand si alti copii se va distra si el in piscine
Irina ce-ti mai face baiatul?
Eu vreau sa o duc pe mama la un Centroscarpa ca am vazut ceva ptr sandalute ptr nunta...mama sandale are, dar elegante ii gasesc greu din cauza monturilor...daca ni gasesc sandale ii i-au niste papucei mai deosebiti, defapt va veni la primarie si biserica , dar ocupatia ei sigur o deduceti -alergatul dupa nepoata![]()
o zi buna fetelor
Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
katiapam spune:
Roxali-azi a fost rindul tau la cafea ![]()
mersi mersi

sint f aproape de mare,e bine ca seara se mai simte putina briza si dimineata dupa 4-5
si o baita repede nu strica in mare 
Giulia se distreaza bine,ii place sa se joace si sa stea in apa
Bionda-super ca stai si tu aproape
ce bine te mai distrezi cind vine sora ta,hai ca trec repede astea 2 sapt
cind mergi la plaja cum faci cu Albert? pe mine ma prinde soarele cit stau dupa ea ca nu am cum sa ma intind ca o broasca la soare
Ely-lasa ca incetuc iti mai revii,asa e la inceput cind papa asa des te trezesti si toata noaptea...
felicitari creste f bine scumpa ta
Berarpiri-tu pe unde esti?
Irina-tu ce mai combini? mergi la mare cu Fabi?
Nelia,Monica-si voi la apel ![]()
si nu in ultimul rind 

Daraban
cum mai e la servici? cum s-a acomodat Deliuta?
mai da un semn si tu
ticker
de
Giulia (20 iunie '07)
Irina20 spune:
Ciao fetele!
Nam mai reusit sa intru sa ma scriu.
Baiatul e mai bine,mai are nasul infundat,cred ca ia facut bine tacchipirina pe care iam puso dimineata si seara.
Cu Fabi am fost deja la mare cam acum doua saptamani,duminica asta sar putea sa mergem din nou.
Duminica am fost la un parc pt copii cu minuni din alea care se umfla si topaie ei si cu bile din alea
sa vda daca reusesc mai incolo sa pun poze sa vedeti.Fabian na prea fost incantat din cauza ca iii iera foarte somn,si de asta a fost foarte mofturos,am zis ca ne mai ducem dar seara dupa ccel hranesc,adica pe la 7,7:30 cam asa si stam pana numai putem.
Monica stai linistita ca si mie mi se lasase burta devreme si am nascut dupa termen,asa ca stai linistita acum e de bebe cum vrea el.
Va
pe toate si sper sa pun pozele.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Irina20 Ciao fetele! Nam mai reusit sa intru sa ma scriu. Baiatul e mai bine,mai are nasul infundat,cred ca ia facut bine tacchipirina pe care iam puso dimineata si seara. Cu Fabi am fost deja la mare cam acum doua saptamani,duminica asta sar putea sa mergem din nou. Duminica am fost la un parc pt copii cu minuni din alea care se umfla si topaie ei si cu bile din alea sa vda daca reusesc mai incolo sa pun poze sa vedeti.Fabian na prea fost incantat din cauza ca iii iera foarte somn,si de asta a fost foarte mofturos,am zis ca ne mai ducem dar seara dupa ccel hranesc,adica pe la 7,7:30 cam asa si stam pana numai putem. Monica stai linistita ca si mie mi se lasase burta devreme si am nascut dupa termen,asa ca stai linistita acum e de bebe cum vrea el. Va pe toate si sper sa pun pozele.Irina,mamy de Fabian www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni; www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI |
ASTEPTAM!!!
de[smecherica]Christian Ionut
Berarpiri spune:
Noi pe-acasa,nimic deosebit,avem progamul nostru,zi de zi...ne trezim,mancam,mergem in parc pana la 11,apoi pe la 12-12.30 mancam pranzul...dupa dormim,apoi merenda,joaca,cina,si plimbarica...si uite asa trec zilele...Duminica mergem la mare 1-2 h,si cam atat.Sa vedem cum va fi sotiorul cu munca,daca voi avea masina,vom merge mai des la mare.
ely-felicitari!Creste f. bine Denise!Cu Briciola cum ai facut pana la urma?Sta la soacra?Te sunam eu,dar am terminat minutele,si pana in 10 nu mai am
...asa fac in fiecare luna...
irina-ma bucur ca e mai bine Fabi!Asteptam pozele...
roxali-eu zic ca o sa-i gasesti ceva frumos,ca nu e ca la noi...aici doamnele in varsta mai au ceva gusturi...
Ma duc la somn...

pe toate!!!
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Irina20 spune:
Ciao fetele,am reusit sa incarc www.onetruemedia.com/shared?p=8c97ee66cc87e953da58a6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">pozele 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI