Mamici si Gravidute Italia (53)
Raspunsuri - Pagina 10
katiapam spune:
Irina-tare necajit e Fabi in pozici
se vede ca nu era in apele lui
e super parculetul![]()
poate data viitoare o sa se distreze daca e odihnit si papacit
Andreea-si noi la fel ca batrinii
adica eu ca sotul e la servici pina seara,noroc ca macar de prinz vine la masa asa ne mai vedem ochii
v-am pupat ca vreau sa ies la plimbare
ticker
de
Giulia (20 iunie '07)
monica2008 spune:
buna iubitele
cf?noi suntem bine ieri a fost super la piscina m_am racorit,dar aseara nu am putut sa dorm de cald si creca nici in seara asta nu am sa pot
.bebe ieri a fost super activ se vede ca ii place apa![]()
irina ce suparatel e fabi in pozici,saracutul
ely felicitari pt denise,a luat bine in greutate
kemsy tu cum stai?te necajeste si pe tine caldura?
fetele va pupic pe toate ma duc sa mananc o ingetata
monica mamica in devenire
+34
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 6sap
Berarpiri spune:
irina-frumoase pozele,lasa ca o sa prinzi momentul cand va fi linistit Fabi,si n-o sa-l mai poti duce acasa din parc...e f. frumos acolo.E aproape de voi?
monica-daca te-ai simtit tu bine,atunci si la bb i-a placut,sigur.E greu cu caldura asta...si cand ma gandesc ca e doar sfarsitul lui mai...
Ma duc sa gatesc,profit ca a scos-o sotiorul pe Ambra,asa pot lucra linistita...
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Irina20 spune:
Andreea e cam la vreo 30 km de unde stau eu,si in plus terasa e foarte ieftina.
Noi nam putut sta azi in parc ca sa uratat vremea deodata si a inceput sa ploua
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
Irina20 spune:
Neatza 

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
chiccutza spune:
neatza fetelor!ce mai faceti?totul bine?eu m-am intors acum de la asilo,unde am decis cadoul pentru maestre:nimic.maestrele au renuntat la cadou in favoarea unui CD-player pentru clasa.
Fede este din nou bolnava,are placi in gat(inghetata lu' ta-su'
),asa ca o tin acasa pe zymox si nureflex.
iar eu sunt stresata fiindca astept "rusii" de sambata,si nu mai vin.![]()

ptr toate
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/
adina nicole spune:
Buna fetelor!
Irina primit cafeaua!
.Foarte frumos parcul. In ce zona stati voi?
La noi s-a racorit bine, e soare dar bate un pic si vantul. Eu acum imi beau cafeaua afara si chiar a trebuit sa imi pun o bluza.
Va pup ca trebuie sa plec la lucru
Adina si Alexia Maria (06.08.2006)
Berarpiri spune:
Si la noi s-a mai racorit putin,se mai poate respira cat de cat...
chiccutza-multa sanatate lui Fede!
Daca nu vine c.m.?Ati fi fericiti sa aveti inca un bb?
katia-ce mai fac mamii si Alex? Nu se intorc in tara?Pupa-i din partea mea!
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
kemsy spune:
Buna fetelor!
Ce bine imi pare cand aud ca iese lumea la plimbare, la mare
, in parcuri de distractie
. Eu deocamdata nu pot trece de starea de disconfort pe care mi-o dau picioarele mele umflate
. Sambata merg sa-mi iau papuci, ca nu-mi mai vin cei pe care ii am
. Nu ma asteptam la asa ceva.
In rest, la mine acasa e cald, dormim cu geamul deschis, ca usa si aerul conditionat nu le pot tine deschise ca am "exilat" pisica din dormitor, si asta ar mai lipsi, vine iar. Asa cum unele fete nu dorm din cauza copilasilor, eu deocamdata nu dorm ca ma miorlaie matza, iubita 
. Dar suport ![]()
Luni m-am hotarat sa-mi iau liber (ca marti e festa) si sa strabat in lung si-n lat Pavia, pe la magazine pentru copii, ca asa m-a apucat o pofta de cumparaturi
. Parca au intrat zilele in sac.
Parca vad ca merg si mi se par prea scumpe (as incerca la chicco, prenatal si oviese).
Fetelor care abia ati nascut, am o mare RUGAMINTE la voi: spuneti-mi si mie ce hainute ati dus la spital pentru bebe (dar pe romaneste, cu detalii). De ex, ce sunt alea coprifasce con ghettine?? 

.
Gata, mai revin si alta data, ca am scris o gramada ![]()

Gianina
22+ cu
Loris Stefan
bebe
georgyiuly spune:
Kemsy m-ai facut sa rad cu hainute mai pe romaneste!!! Habar n-am ce sunt alea acolo!!! Eu am avut o lenjerie pt patutul lor( cea care se foloseste la carucior- cula),paturica,prosopel cu triunghi, 4 body, 4 costumase, pampers, servetele umede, crema pt fundulet! Cam atat!
Ce bine ca va plimbati fetelor...si mai ales Irina ce norocoasi sunteti cu un asa loc pt copii!Unde stau eu e doar un amarat de parc cu 5 banci pline de babe si mosi!
Noi duminica vroiam sa ne ducem la mare dar s-au trezit copii( ca si taticul tot copil e
)tarziu si am ramas acasa.In conditiile astea greu o sa vad bronz anul asta!
Katia tu ma intrebai cum a fost cu socrela.....bine, cu tendinte de ati spune sa faci lucrurile ca acum 28 de ani, dar s-a abtinut destul de mult.Oricum a stat o saptamana.....acum urmeaza mama sa vina saptamana viitoare!Oricum a fost foarte incantata de nepotica ( singura) si a cocolosit-o tot timpul!!!
Ely: ce-ti face printesa? Vad ca creste foarte bine grasunica!!!
Va pup...iesim la plimbare
georgiana
mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia%202%20luni/