Mamici si Gravidute Italia (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

au venit nenorocitii!!!(rusii)
BERARPIRI,eu as fi foarte fericita daca s-ar intampla sa fie bb3,dar luna asta nu era momentul,fiindca am luat multe medicamente din cauza durerilor de spate si nu cred ca ar fi fost bine.
vineri fac rezonanta magnetica si vad ce am.pana in 35 de ani mi-as mai dori un bb,daca ma tine coloana.

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

salut fetelor
Irina-chiar mi-ar placea si mie sa fie in zona un asa parculet
noi o mai ducem si in parcul de distractii de o dam pe trenulet si ce-i mai place pe acolo,se distreaza si e asa dulce cum zimbeste satisfacuta
am uitat sa va spun ca mai vb prin somn de-mi vine s-o maninc ce figura e,zice no no si in rest pe limba ei
Kemsy-fiecare spital are lista cu ce ai nevoie la nastere
hainite eu am dus body si salopete 5 schimburi(de obicei se cer 3 dar mai fac cite o kk mai mare)si sa ai la nevoie
coprifasce e bluzita-camasuta cu sau fara nasturei in spate alea ce se foloseau mai demult,se numesc asa pt ca acopera fascia buricutului pansat si ghettine sint pantalonasii mulati cu tot cu soseta sa zic asa,cred ca ti-ai facut tu o idee de cum sint
eu cred ca e bine daca ai body si salopete dar mai bine cere lista de la spital
Berarpiri-Mamii e bine,Alex deja e mare si a inceput sa zica foarte multe
de mutat cred vara asta
am fost putin la mare si la faimosul kebab
Chiccutza-atunci doamne ajuta sa vina cind vrei tu
bafta! esti curajoasa
eu inca nu ma incumet la bb 2
Adina-tu in ce domeniu lucrezi? eu am lucrat pina acum in martie...acum sint casalinga,oddio statutul asta

ticker
deGiulia (20 iunie '07)

Mergi la inceput

tocmai ce incercam sa modific la mesaj ca gresisem si Giulia imi mai inchide calcu
voua va fac faze deastea?

ticker
deGiulia (20 iunie '07)

Mergi la inceput

Kemsy-pantalonasii nu ma refer la mulati ca si ciorapeii dar deaia cu tot cu sosetuta

ticker
deGiulia (20 iunie '07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetele
kemsy mie la spital mi_au spus sa duc 4 body,4 costumase cu maneca scurta si 4 perechi sosetute,atat ca pampersi,lenjerie pt patut si tampoane pt noi da de acolo.acuma tu trebuie sa te interesezi la dr tau ca depinde de spital.
azi a tras o ploaie aici la noi dar ma bucur ca sa mai racorit putin.fetelor azi m_am impedicat pe scara si am cazut noroc ca am apucat sa pun mana ca era sa ma lovesc la burtica,saraca cumnatamea sa speriat de moarte,aha apropo cumnatica mea are fetita.o sa fie un cuculet si o putulica in familie.misto nu?
va pupic pe toate

monica mamica in devenire+34denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 6sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele...am sa incerc sa va scriu 2cuvinte!sper sa pot k DENISE DA SEMN k se trezeste.

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

am revenit dar nu pot sta k bblin are colicei

am vz pozici cu FABY..ff frumoase...felicitari irinuca pt bobocel

despre lista:la fiecare spital exista o listuta care se da inainte de nastere,trebuie intrebal la ostetrica..depinde mult de spital,nu toate au aceeasi cerinte...spre ex la mine:3lenjerii,body-uri 4,sosetute3-4..2puloverashe,1paturik..fase sterile,camasuta "norocoasa"4costumase separete sau intregi...abs pt noi,chilotei unik folosinta,prosoape,4camasi de noapte,detergent intim..cred k atat..am si uitat..de park a trecut mulllttt tp...

georgy:bblina mea creste..e cumintik..numai coliceii o suparaacum e langa mine e atat de agitata mititik..sa speram k va dormipe amandoua..

RESTUL FETELOR va pupacesc:KATIA,ROXALI.ANDREEA,BIONDA,KEMSY.MONICA...gata va las k plange..revin cand mai pot

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

haideti fetelor va las
Ely-imi pare rau pt colicei,se zice ca tin primele 3 luni....sper sa treceti cu bine peste ele sa treaca repede
Monica-super!
atunci aveti deja copie in familie
amindoua cu bb mici
o sa iesiti la plimbare si o sa aveti ce povesti care ce face
a dopo merg sa adun ca de obicei

ticker
deGiulia (20 iunie '07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina nicole spune:

Ciao! Buna cafeaua!
Katia eu lucrez la un restaurant, unde fac cam de toate, si la un hotel, unde cand e nevoie fac micul dejun si camere. Sunt amandoua foarte aproape de unde stau eu (2 min). In timpul saptamanii am un program mai lejer , merg cand vreau si plec cand vreau, iar in week lucrez mai mult de dimineata pana seara. Mie imi convine asa pentru ca din iulie o sa inceapa Alexia gradinita si programul imi permite sa o duc si sa merg dupa ea. Ce e mai urat ca nu am sambata sau duminica libere , dar asta este.
Va pupacesc!

Adina si Alexia Maria (06.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui katiapam

Kemsy-pantalonasii nu ma refer la mulati ca si ciorapeii dar deaia cu tot cu sosetuta

ticker
deGiulia (20 iunie '07)

Am inteles ce sunt, eu le zic izmanute . Lista de la spital am descarcat-o de pe net, dar nu intelegeam alea doua chestii
Apropo, e neaparat nevoie sa cumpar lenjeria aia pentru culla?Si salteluta?

Gianina 22+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput