Mamici si Gravidute Italia (53)
Raspunsuri - Pagina 8
ely2304 spune:
am 5min repaus..k apoi se trezeste bblina..o sa incerc sa rasp rpd k aseara nu am reusit sa intru de oboseala..
irina:ce baiat mare si frumos ai
seamana cu mami
insanatosire grabnica!
urmeaza sfatul NELIEI...e ok..e mamik cu experienta,pt bblina si eu fol ser fiziologic apoi ii trag cu aspiratorul nazal,desi plange mititik dar TREBUIE k altfel nu respira!![]()

monica:te cred k ti-e greu pe caldurile astea,cu burtik...ma simt eu nasol fara dar tu
ai grija de bb...k mai e putin pana la termen...ms pt aprecieri
scz k am incurcat numele..fetitei..alexia..graba strik treaba!
adina:ms pt sfat..aseara i-am facut baita si masaj si a dormit mult mai bine...o sa repet experienta..am renuntat la picaturi..iar de ridicat o ridic de fiecare data dupa ce papa k altfel i se intoarce inapoi!
![]()
kemsy:incantata de cunostinta,iti sta bine graviduta!
katia:te-am adaugat in lista..scz k pana in prezent nu am vz e-mail-ul...nu mai vad nimic de cand s-a nascut DENISE![]()
Imi spune si sotul k am "sunca" pe ochii..ufff...cat despre tatal coccolone..e inebunit dupa bblina,dar nu are multa rabdare,mai ales cand plange spune k i se face mila cand o aude,asa k trage chiulul!
incerc sa-l implic cat pot de mult dar lucreaza ff mult saracul iar putinul tp pe care il are si ii dedik bblinei il imortalizez

roxali:
andreea:cum merge treaba?te simti mai bine?ambra?
aveti grija de voiiii si stii tu...
bionda:chilangito...scad nota la purtare!cum merge treaba?bb ALBERT?
CHICCUTZA:sa-ti traiasca baietelul k tare smecher e!![]()
ma duc sa-mi intind rufele pana se trezeste bblina..
SA-MI FIE RUSINE,AM UITAT DE GEORGIANA SI GIULIA...VOI FETELOR CE MAI FACETI?cum suportati caldurile astea?![]()
revin mai tarziu dk pot...

pe toate!
ely mamica fericita....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
monica2008 spune:
neata vreti
am fost dimineta cu catelul in parc si este o femeie care vine mereu si ea cu cateaua si e uita la mine si face ai sa nasti mai devreme ca a inceput sa ti se lase burtica si nu sta el pana la sf acolo...si sotul ieri imi spunea la fel ca presimte el ca bebe se naste cam cu1_2 mai devreme acuma chiar sunt curioasa cum o fiisa se nasca cand o vrea dumnezeu sanatos sa fie nu?
monica mamica in devenire
+34
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 6sap
georgyiuly spune:
Scuza-ti ca scriu pe fuga.....revin cand am putin timp, a fost socrela la mine si nu am intrat deloc!!!!
ELY eu i-am dat Giuliei ALGINOR pt colici si nu prea am avut probleme mari!!!!
Pupici
Fug ca tre sa plecam la mare si am bagaj de pregatit!
georgiana
mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia%202%20luni/
chiccutza spune:
ciao fetelor!am reusit sa intru putin ca de-abia am terminat de repetat lectiile cu Fede.ieri am fost la un gratar la fiume si nu am facut lectii,iar azi ii era lene
.
va pupik pe toate ca ma duc sa-i scot din dus
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/
Roxali spune:
Buna!
Am incercat zilele astea sa impac doi indragostiti, dar impulsionati amandoi de mame![]()
Adina bine ai venit...nu sant din Verona.
Nelia esti tare daca l-ai bagat sub dus...nenica scade brusc tensiunea, mai mult doctori pot sa o faca...mai repede cu o bucatica de cortizon(depinde de greutate)...pe junior l-am bagat la dusuri reci,adik caldute-reci, dar il apucasera frigurile(frisoane)
Irina ptr febra ai facut bine ca ai folosit tachipirina si ff bine ca nu o mai folosesti daca nu are febra...ptr gat si tuse la inceput (pana intr-un a )se pun supozitoare soprepin (dim si seara)...a doua oara , deci acu 4 luni am folosit bisolvon gocce au fost super bune efect imediat si curat nasucul mereu binenteles
Ely de unde ai atata energie, dar cred ca bebelina te incarca pozitiv![]()
Ptr colic recomand Actenocol-omepatic ii dadeam de 3 oi zi, cand am vazut ca avea mai mult dim ii dadeam seara si dim...cred ca ia imunizat bine organismul ca nu mi sa imbolnavit decat o data asta iarna(tuse si putina febra)
Kemsy ma bucur ca ai aparut incarne si oase
...frumusica plimbareata...aprofitati cat mai puteti...am facut si eu cursurile, mi-au ajutat mult
Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
Roxali spune:
Chiccutza aici se dau cadourile in ziua serbari...daca sant doar 2 niste bratari din acciaio,ceva p folositor in casa-fructiera moderna si chiar rame din argint(gasiti voi in ultimul an ce sa le luati)
Noi am fost ieri sa le cumparam sandale, deci dimneat ocupata seara a avut sotul intalnirea de 25 de ani de cand juca fotbal si au plecat de la 16 de acasa.Azi am avut o comunione pana la 16 si seara invata la geografie per la verifica
...trebuie sa-l trezesc de dim ca poate se lipeste ceva mai bine...e de jale ca e f severa , face si mate cu ea
Katia zgarieturi si vanatai are si fata mamei,care pare baiatul mamei
se recunoaste ca e fetita dupa ifose si pretenti![]()
Andreea ce urasc cozile si drumurile ptr documente sau alte cele
Moni mai rezisti pe caldurile astea sau te-ai ascuns in casa...e buna o piscina
poze
Roxali spune:
Bionda e normal sa nu ai timp...bucurati-va de timpul bun
Georgy sper ca nu ai uitat crema solara...sper sa ajungem si noi in we viitor
va pup ...ca altfel termin eu capitolul
poze
monica2008 spune:
buna seara fetele
eu sunt super obosita ca am fost la gratar,maine ma duce sotul la piscina abia astept...
roxali abia mai stau in casa ca avem o casa super calduroasa bate soarele de dimineta pana seara exact la geamul meu
.eu macar ma racoresc cu un dus dar ce fac cu bebe cand il aduc acasa
?
monica mamica in devenire
+34
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 6sap
neliaCris spune:
buna...
am fost si noi la gratarel la fiume...papa bun dar prea cald...cris iar si-a schimbat programul......s-a culcat mai iute din cauza caldurii,pe la 11 jum desi s-a trezit la 8 jumate si a 2 tura de la 6 la 7 jumate seara asta dupa ce l-am tuns chel...bine ca era prea obosit...nici nu mi-a plans,nu a avut puteri....are numa icosuri in cap...saracul...a...si aseara sa culcat la 12 seara....dar la 7 iarasi era treaz....si deci logic acum iar doarme....si tot asa...
...
duminica se descchide un parc acvati super misto..ii spune "le vele" are site pe net..dati si va minunati...este inspre Brescia....abea astept duminica viitoare...mergem 2 familii...asa poate il las si eu pe cris 5 min...sa vad daca ma induplec...dar daca nu sta nici in vana la baie....poate in piscina sta...
va pup....
monica
roxali
fete

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor
Berarpiri spune:
Ciao!
ely-ma bucur ca a dormit micutza mai bine dupa baitza si masaj.
Eu sunt mai bine,am fost si azi dim. la ginecolog,mi-a controlat sanii,si mai am noduli.Sper sa reusesc sa scap incet de ei (imi tin borsa cu apa calda pe ei-asa sa faci si tu,daca simti ca te dor,si sunt putin tari,ca sa se desfunde bine canalele),ca de lapte o sa scap greu...inca mai am...

irina-multa sanatate lui Fabi!!!
Cum se simte?
neliacris-ce fain ca mergeti la parcul ala!!!
Distractie placuta!!!
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''