Mamici si Gravidute Italia (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irina20

Neatza fetele

Katia

Ely ai o minune de fata.Cat despre colici stiu cum e,la mine problema a fost ca pana la o luna si ceva nu ma lasat sai dau nimic,cica nar avea da numai eu stiu cum mam chinuit.Eu am folosit Actenacol,Mai intrebase cineva in urma tare dar nu reuseam sami aduc aminte cum se cheama.Nu stiu cat de bun este avand in vedere ca fiecare copil e unic in felul lui.Solutia este sai scoti foarte des aerul,avand in vedere ca o si alaptezi.O lasi vreo cinci minute sa manance dupa care ii scoti aerul si tot asa.Dureaza dar navem ce face.Eu nu am stiut chestia asta si mam chinuit mult cu Fabian si de asta nici nu dormea noptile.

Numai reusesc sa stau la calculator ,desi il deschid si merge toata ziua,saracul.

Va pup pe toate si spor la treaba casnica si la munca ,cele care lucreaza

Irina,mamy de Fabian
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
ms pt sfat o sa tin cont!am incercat cu MYLICON dar am zis sa renunt..desi o calma putin..am adoptat metoda clasik de pus pe burtik si masaj.

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adina nicole

Buna fetelor!
Mai primiti o mamica din italia alaturi de voi?

Adina de bebe Alexia (06.08.2006)

BINE AI VENIT printre noi,sper sa te simti cat mai bn ...sa-ti traiasca fetita,ai intradevar noroc cu parintii..spune-ne mai multe despre tine..prezinta-ne-o pe Adina..

Mergi la inceput

chiccutza:insanatosire grabnica,cum ati reusit sa raciti cu temperaturile de afara?

andreea:am vz pozicile..ff frumoase..imi pare rau pt durerile de san..te inteleg perfect,prima oara cand mi-a venit laptele ma dureau la fel de tare si pe mine..desi in cazul tau e mai greu cred eu..sper sa rezolvi pbl..

maa duc sa ma plimb un pic pe afara..cu sotul si briciola...apoi revin ...pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetele
am fost azi sa vad pe baietul pt care am facut baby_sister s-a facut asa de mare si frumos,a facut o fata cand m-a vazut cu burtica .eu tot il alintam si il pupaceam ii spuneam ca e copilul meu dar el imi spune: nu mai spune ca sunt copilul tau asa de tare ca aude bebe din burta si se supara
adina nicol bun venit
kemsy pai eu am facut 3 sedinte de curs pana acum si pe 10 iunie merg sa vad sala de nasteri deci cam a 5 sedinta de curs,sunt interesante toate sedintele depinde de ostretica despre ce vb acolo

monica mamica in devenire+34denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 6sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina nicole spune:

Neatza fetele!
Ely refeitor la colici, eu incalzeam cu fierul de calcat un scutec si il puneam pe burtica , peste haine. Caldura la burtica ii face bine, ii mai alina. Si asa cum au zis si fetele, dupa ce mamanca e foarte important sa o ti ridicata si sa o bati usor pe spate sa scoata aerul.

Adina si Alexia Maria (06.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Neatza fetelor

Imi cer scuze ca nu am mai intrat dar mii racit baiatul,are nasul infundat ssi nu sta sa il curat,imi plange foarte mult si noaptea se trezeste de nu stiu cate ori si ma si tine cate 2 ore pana adoarme din nou.Mai nou a inceput sa si tuseasca.Aseara iam pus o tachipirina si mia dormit toata noaptea,ma gandeam sai mai pun unul dimineata si unul seara.Oare fac bine?voi ce spuneti?

Cu pediatrul mam lasat pagubasa,ca are un pic de rosu in gat si atat,dar ca nu necesita medicamente si baiatul meu abia sta.
Duminica trecuta imi facuse temperatura mare si cand am fost a doua zi la pediatru ca numi da nimic,sa astept sa faca din nou temperatura si sa merg cu el la urgenta ca sai fac eventual ceva analize,si abia atunci daca mia da ceva sai dau.IDIOTI!Trebuie sa astept sami cada baiatul la pat ca sami dea si ei ceva. Numai spun ca are de 3 saptamani rosu in gat.

Adina bun venit printre noi.Sa stii ca nam fost niciodata acolo,sincer nici nu stiu pe unde vine

Monica mai ai si tu un pic si versi carutaAm facut si eu cursurile,dar nam facut decat 2 sedinte ca restul "uitau" sa ma anunte cand schimbau programul,ca era infunctie nasterile care erau,daca se nimerea sa nasca vreuna atunci nu se mai tinea cursul.

Katia

Aseara am ras baiatul in capA inceput sa prinda si el echilibru.

Va pe toat e si va rog spunetimi si mie ce sa fac cu supozitoarele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

suposte de 125 cate unul la 4 ore....pana scade febra....dupa ce i-a scazut ,preventiv inca unul...iti spun eu care am trecut de 2 sapt prin ce ai trecut tu numai ca mi-a facut si convulsie....am imbatranit 10 ani....am stat 2 zile nedormita ,respira fr greu...nu avea febra,rosu in gat,infectie urinara...ci un banal virus...am trecut prin ceva ce mi-a ramas intiparit in minte...copil trezit la 12 noaptea,rosu tot,buze rosii si unflate,ochi pirduti,plansi si unflati,vomitaturi de la temp de peste 40,statea cu guritza tremuranda neputand sa vomite....bagat la apa rece sub dus aproape....dramatic....,era sa clachez..si el la fel....
sanatate multa.....da-i suposte de cand ti se pare tie ca e cald...nu mia asteptaa sa se ajunga pana aici...mai bine previii...vad ca nu ti-ai ascultat instinctul de mama....el spune tot...2 zile cu temperatura fara sa ii dai nimic mi se pare un pic inconstient....fara sa fiu rea.....bineinteles....nu are ce sa ii faca rau un supozitor....eu i-am dat toata ziua dupa orar nurofen si cand m-a trezit noapte a in halul ala.....i-am dat doza soc de tachipirina ,astfel nu isi revenea...Doamne ajuta...si acum sunt speriata..

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetele
irina imi pare rau ca fabi nu sta bine.insanatosire grabnica.ai dreptate mai un pic abia astept
mor de cald nu stiu ce o sa fac cu bebe cand am sa_l aduc acasa saracutul o sa faca numai bubite de la caldura

monica mamica in devenire+34denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 6sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

irina....atunci baga-i ser fiziologic mereu...si daca poti tragei mucalanii daca are...daca nu inseamna ca sunt acum in formare...am patito si eu...nu putea respira dar nici nu ii curgea nasul..i-am dat nurofen inainte de culcare si ser fizio ca altfel nu putea sa adoarma...stiu ca odat cand avea muci multi si ii cadeau mereu ...cineva m-a sfatuit sa ii dau nurofen merau pana ii se ingroasa...ca erau apa....cine stie ce au si copii astia...cand erau mai mici eu una nu am prea avut probleme cu sanatatea ci doar cu mancatul....ca si acuma de altfel

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput