Mamici si Gravidute Italia (53)
Raspunsuri - Pagina 6
chiccutza spune:
Berarpiri,daca aduc toti banii ar fi cam 100 de euro.noi ne gandisem la niste rame ptr foto argintate,dar am auzit ca astea se fac in ultimul an.bine ca mai avem ceva timp pana la sfarsitul scolii.
Dani se simtea superstar la serbare,se ascundea de paparazzi![]()
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/
bionda spune:
Ciao fetelor!Multumesc pt urari
V-am citit dar mai pe fuga recunosc
nu prea am timp,ce sa fac
bebele imi ocupa tot timpul iar cd vine seara imi vine sotiorul si stiti pune masa da-i schimb dupa ma apuc de calcat pt ca ziua nu pot si dupa...sunt franta
Bebele meu nu prea a mai luat in greutate ,azi i-am dat pt prima oara piure se pare ca i-a placut foarte tare,la san a renuntat de cd i-am dat formula si oricum nu prea mai aveam laptic deci nu ma oftic prea tare asta e era mai comod cu alaptatul mai ales noaptea se trezea ii bagam tata in gura si adormea acm du-te si fa-i lapte,raceste-l intre timp plange de mama focului etc etc.
In inaltime a cresut pana acm 13 cm, mie mi se pare ca_i cam pitic(sper sa nu semene cu mine)am inceput sa-l mai pun si in girelo cate putin saracutul nu prea intelege el dar macar asa pot sa fac si eu mancare pt sot.
Dieta o tin in continuare,ma cam oftic pt ca rezultatele nu prea se vad sau asa mi se pare mie,offf cd ma gandesc ca a venit deja vara si trebuie sa mg la plaja iar eu inca arat groaznic imi vine sa

Gata ca am palavragit prea mult,va pup pe toate si acm vreau sa trag un ochi la pozici sa va vad!
monica2008 spune:
buna iubitele
.scuze nu am mai intrat de mult dar am fost cam ocupata
ely am vazut pozicile ce frumoasa e denise si parca a crescut
kemsy ce burtica frumoasa ai
si tu esti frumoasa foc
neliacris si tu arati super 
cchicutza ce copilasi frumusei ai
bionda stai linistita ca ia albert in greutate asa era si fata lui varamea si dupa 7 luni sa facut o grasuna
eu ma simt bine bebe e activ il simt si cand se intoarce si de pe o parte pe altamai am 6 sap si gata il vad abia astept
.am fost la cursuri azi imi place ff mult sa ma duc la cursuri inveti lucruri utile si suntem un grup frumos.gata va pupic si promit pozici noi
monica mamica in devenire
+33
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 7sap
katiapam spune:
salutare
azi avem o festeggiata
chiar daca nu ai scris de un an cred eu te felicit
Simonicutza-

poate citesti pe aici ![]()
Bionda-stai linistita nu te stresa prea tare ca incet merg kg
eu ce sa zic ca acum dupa 2 ani mai am 2 kg in plus si inca am mai pus ceva daca stau acasa si nu ma mai agit mereu se simte ![]()
si eu am momente cind disper
Chiccutza-ai un superstar timidel ![]()
la cite maestre tre' sa luati cadou?
Monica-ce putin mai ai...domane ajuta!
fetele deja 3 ati fost la acvariu si nici una nu-mi zice cit e biletul?
no am si eu curiozitati ![]()
Berarpiri-Giulia e bine,la mare se distreaza
iesim la plimbare si ma cert ca vrea singura sa mearga se mai sperie de masini si imi da mina eu o cert ca nu prea vrea si mi-e frica ca sare in fata la masini si sint cu ochii mereu pe ea ca nu merg linistita,are mereu tendinta sa scape in strada ca toti de fapt si nu vad altceva la plimbare decit pe ea si ieri mi-a cazut de citeva ori de are genunchii cu zgirieturi si vinatai
asta e.....dar ma dispera cu cheful ei de fugit ce stiu ei de pericole
ticker
de
Giulia (20 iunie '07)
adina nicole spune:
Buna dimineata! Da aveti dreptate intradevar sunt o norocoaa ca ii am pe parintii mei aici. Noi de altfel nici nu veneam daca nu erau parintii mei aici. Daca inainte sa o nasc pe Alexia ne gandeam sa plecam in alta tara, dupa ce am nascut nu ne-am mai gandit deloc la plecare , dar tata i-a gasit de lucru sotului si uite asa am ajuns noi aici. A fost o decizie luata foarte repede. Din tara suntem din Alba Iulia. Nu e nici una dintre voi din Verona?
Adina si Alexia Maria (06.08.2006)
adina nicole spune:
Katipam asa e si Alexia mereu fuge si nu vrea sa imi dea mana.Si ea are picioarele pline de vanatai si julituri.La noi e dezastru cand mergem la cumparaturi, alearga prin tot magazinul de nu te poti tine de ea. Noroc cu mama saraca care face kilometri dupa ea prin tot magazinul.
O zi buna va doresc tuturor!
kemsy spune:
Neata!!
Fetelor, gata cu complimentele ca
. Va multumesc 
Katiapam, eu am dat pe un bilet 26 euro, si a inclus vizita in acvariu plus la muzeul marii. Intra pe site-ul lor, au tot felul de optiuni. Poti combina biosfera, acvariul, muzeul, ceva loc pentru copii, de stiinte parca, si padurea de colibri..daca am inteles bine.
Fetele care ati facut cursul preparto aici, la mine la spital abia in septembrie incepe seria unde as putea merge si eu. Dar nu apuc sigur sa il fac tot. Oare primele 6-8 sedinte sunt importante (pe mine ma intereseaza in mod deosebit sa vizitez spitalul, sala de nasteri, sa cunosc ostetriche, etc)??
Gianina
21+ cu
Loris Stefan
bebe
katiapam spune:
Kemsy-mersi de raspuns
eram curioasa dar nu stiu daca vom fi prin zona vreodata poate....
intrebam de bilet ca e f mare acvariul din poze am impresia,este si aici un delfinario nu e mare si costa 30 biletul
Adina-si a mea face spesa
trage cosul dupa ea si mai pune ce crede ea
,uneori e distractiva altele nu,la cumparaturi incepe sa nu mai aiba rabdare si tot asa o ia la fuga prin magazin si singura nu prea imi place sa merg dar ce sa facem......
ticker
de
Giulia (20 iunie '07)
adina nicole spune:
Buna fetelor!
Vreau sa va intreb daca ati fost la mare in Puglia?
Noi o sa mergem pe 20 iunie si am auzit pareri si pro si contra.Toti au zis ca e foarte frumoasa zona dar trebuie sa avem grija ca se fura.Cele care ati fost puteti sa imi ziceti cum e?