Mamici si Gravidute Italia (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Monica multumesc pt urari dar nu a fost ziua mea ieri ci a Katiei!
A mea este pe 2 iulie('81)- pentru lista de inceput ca tot nu sunt trecuta!

Giulia mea a adormit....si astept taticu acasa ca nu mai vine si imi e foame tare!!!

georgiana

mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia%202%20luni/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Ciao,fetele!

Eu nu stiu cat mai rezist in felul asta,de 2 sapt. isi face un vecin lucrari in apartament,si sunt ffff. obosita.Deja ma ia disperarea,nu mai stiu ce sa fac.......

roxali-multa sanatate Soniei!

katia-deci ne-ai facut curioase...si nu vrei sa ne arati cum te-ai vopsit!

ely-si mie imi venea sa plnag cand avea Ambra colici,dar n-avem ce face...sunt perioade prin care tre' sa treaca puiutii nostrii...tot timpul ziceam eu si sotiorul ca mai bine sa suferim noi in locul ei.Stai sa vezi ca apoi urmeaza dintisorii,si tot asa...Saracutzele,sunt niste ingerasi pe lumea asta,si nu merita atata suferintza,dar nu putem face nimic...Sper sa nu dureze mult perioada asta pt. DENISE!

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Bate un vant pe aicea de zice ca vine tornado

Katia asta e a 3 zi cand imi face febra, doctrita a zis sa mai astept si asta seara si daca nu-si fac aparitia bubitele(adik cele ptr a sesta malatie),atunci sai dau antibioticul...catarro cred ca din cauza gatului un pic rosu sau de la babbo.
Apropo de medicamente , simt ca innebunesc pana ii torn pe gat cele 15 gocce de picaturi, pe care mi le scuipa de n ori...deja ma ia cu calduri ptr antibiotic

Katia aratane noul look

Andreea multumesc...in legatura cu vecinul te inteleg...2 saptamani l-am avut pe unul cu lucrari terasa si mi am un dominican care are un baiat zapaug rau ...mai bine suport musica lor decat urlete de maimuta

Georgy ce coincidenta in aceeasi zi nascute, dar o mica dif de ani...10

Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele...astazi am avut o gramada de treaba,am facut curat,am spalat,am pregatit de papik...bineinteles pt k DENISE a fost ff cuminte,a papat si a dormit..acum e putin agitata dar incerc sa o linistesc cu mainile butonez iar cu un picior legam culla!

georgy:am auzit de acest ceai dar nush dk pot sa-l beau inainte k DENISE sa aiba 3luni..asa am auzit...dk tu spui k este ok il cumpar imediat,stiu k face minuni

nu mai tine vrajeala,am luat-o in brate k e tare maraita,cred k vrea sa doarma cu mamik acum e mucles.

andreea:asa este dk as putea i-as lua durerea cu mana..as suporta multe pt ea..acum inteleg perfect ceea ce spuneati voi mult tp in urma

monica:sper sa-ti treak starea de greata si restul tacamului

katia:cand pot dorm,astazi as fi vrut sa dorm dar nu se lipea de mine neam...asa k am profitat si m-am ocupat de casuta

roxali:ms pt sfat o sa tin cont..ce bn k sunteti cu un pas inaintea mea...ma ajuta f mult

va pe toate..ma duc la k ma simt LIPICIOASA la cat laptic am pe mine,bblina mea cand papa imprastie peste tot

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

e gata
Monica-curaj ca mai ai putin
hai ca scapi de calduri.eu tot asa mi-am dorit sa nasc pe cind dau caldurile mari
inainte cu o zi de internare mi-am luat slapi cu 2 nr mai mari asa mi se umflau picioarele si de la apa si caldura si burta
Roxali-Andreea-nu mi-am facut pozici,mi-am facut parul blondut sa zic asa,nu a iesit foarte deschis dar e frumoasa nuanta blond-auriu
cind fac poze pun
Ely-asa imi place de tine ca nu ne uiti
sa mai pui pozici,imediat are Denise o lunita,vezi cum zboara timpul?
Giorgy-hai ca te trec pe listuta,cine lipseste sa spuna
Roxali-imi pare rau ca e bolnavioara
eu asa ma saturasem de tuse toata iarna ca acum ma bucur ca n-are nimic,la iarna o luam de la capat...
sanatate!
Andreea-zilele astea se muta vecinii nostri,sint manelisti inraiti si deaia care nu asculta pt ei ci pt toata strada si de nu suport manelele le ascult ca vreau ca nu vreau de citeodata imi veneau nervii de la muzica aia
gindeste-te ca erau in floare si la orele de amiaz la 1 sau 2 sau 3 cind doarmea piti si vara cu geamurile inchise nici ca pot sta pt muzica lor,asa ca am mai sunat si la usa lor daca unii nu se simt

ticker
deGiulia (20 iunie '07)

Mergi la inceput

Neata...o cafeluta?
Katia multumesc pt listuta !Ce-mi plac si mie vecinii manelisti!!!!Si scandalurile de te stie toata strada!!!

Ely mie de ceai tot pediatra mi-a spus la controlul de o luna , nu stiu nimic ca nu se poate bea pana la 3 luni.Eu de cand am nascut am baut ceai de anason, chimen si fenicul, pt colici si lactatie. Cand le-am terminat am trecut pe finocchio(care cred ca e fenicul)...si tot beau!!!

Roxali sper ca fetita ta sa se faca repede bine!

Vroiam sa va intreb daca e bine ca fata mea petrece foarte mult timp in aceiasi pozitie, adica pe spate in patut??? O pun zilnic si pe burta dar nu-i place ( se tot impinge sa se rostogoleasca)asa ca tot pe spate revenim.Daca o iau in brate( la verticala) se impinge in sus si tot nu sta prea mult. Oricum cand sta pe spate isi intoarce singura capul cum ii place ei, se agita, da din picioare , se foieste de nu o mai gasesc unde o pun???
Deci...e normal, ma intreb nu s-o plictisi mititica numai in pat????

georgiana

mamica de Giulia

Mergi la inceput

Georgy-stai linistita ca nu are nimic,deja caputul il intoarce singura
asa facea si a mea nu i-a placut sa stea deloc pe burta,o mai puneam eu dar nu era incintata
si mai trece ceva timp si sta in fund,treceti si voi prin toate etapele

ticker
deGiulia (20 iunie '07)

Mergi la inceput

si ai grija ca de acum incolo cum se rostogoleste sa nu cada
noi am patit de citeva ori si era mititica
acum nu prea mai cade din pat
si am uitat sa va spun ca de duminica seara doarme singura in patutul ei la cererea ei exclusiv
noi dormeam cu ea dar acum nu mai vrea
ma bucur ca s-a cerut singura si nu mi-am facut nervi s-o invat eu sau sa o stresez
week placut

ticker
deGiulia (20 iunie '07)

Mergi la inceput

Ai fata mare Katia, gata cu dormitul cu mama si cu tata !E o domnisoara de acum, are nevoie de spatiile ei !

Sunt atenta cu rostogolitul, nu o las niciodata singura in patul nostru daca trebuie sa plec din camera, mereu la ea in patut!!!
Si intotdeauana, fetelor nu va indepartati de fasatoi cand schimbati copii, indiferent cat de mici sunt, mereu o mana pe ei!!!Potface multe surprize neplacute !

Pupici ca maraie Giulia in patut!

georgiana

mamica de Giulia

Mergi la inceput

Georgy-sa inteleg ca ti-a cazut de pe fasciatoio?
ai mare grija,si mi-e mi-a cazut o data dar deja era mare cred ca avea 1 an jumate si statea in fund si s-a aruncat noroc ca eram pe faza,cind e asa cocotata nu o las singura
mi-a cazut de pe scaun nu de mult ca se urca singura si calca pe linga a avut un obraz vinat
ba merge si se urca in bide in picioare
sa stau sa povestesc cite face va plictisiti

eiii multe mai fac.....

ticker
deGiulia (20 iunie '07)

Mergi la inceput