Mamici si Gravidute Italia (53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adina nicole spune:

Katia!!!!!! Sa fi sanatoasa si fericita!!!

Adina si Alexia Maria (06.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

La multi ani Katia!!!Multa sanatate si sa ai parte numai de bucurii alaturi de familia ta !

Ely imi pare rau ca nu au trecut inca colicii, poate incerci picaturile de care ti-am zis eu (Alginor, 3 picaturi/kg, cu minim 6 ore diferenta intre administrari). Nu stiu daca ele au functionat bine dar noi probleme cu colicii nu am avut.Giulia mea nu mi-a plans niciodata de colici, doar cateva sunete mititele!
In schimb a mea plange (maraie mai degraba) daca nu ii respect programul, daca este obosita si eu intarzii cu lapticul si adormitul.
Azi am iesit dimineata la plimbare si pe la 12 a devenit maraita ca ii era somn...cand am ajuns acasa a mancat si am pus-o in patut, a vorbit putin cu maimutoii de la carusel(prietenii ei) si a adormit!!!.Am fetita cuminte eu ( sa nu fie de deochi!!!)

georgiana

mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia%202%20luni/
ce frumossss....nu vreau sa credeti k mititik plange tot tp-ul,are momente in general dimineata si seara...o singura data m-a tinut treaza pana la 4:30,ceea ce vreau sa spun este k ma doare sufletul cand o vad si nu stiu cum sa o ajut sa-i treaca!astazi a fost un ingeras,a papat si a dormit non-stop..la fel si acum..i-am facut baita,am schimbat-o a papat iar acum doarme(aseara a dormit 4hcontinuu)iar mami bantuie pe net,k nu are somnam dormit cu ea la pranz 1h..saptamana viitoare mergem la pediatra,osa-i cerem parerea sa vedem ce ne sfatuieste,dk imi da unda verde o sa-i cumpar picaturile de care spui tu,k ceea ce i-am dat eu este Mylicon si l-am cumparat fara a cere sfatul pediatrei..deaceea evit sa-i dau ceva pana la prima vizita!ms mult pt sfat!pe micuta GIULIA sa fie la fel de cuminte si sa creasca MARE MARE..

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

KATIA:DE ZIUA TA ITI DORESC MULTA SANATATE,FERICIRE SI INDEPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!MULTI ANII INAINTE LA FEL DE FERICITI,CAT MAI FRUMOSI!

GEORGY:frumoasa foc gogosik taare falcute nu gluma...iar tu arati tare bine dupa nastere..nu se vede k ai nascutnici burtik nu mai ai..estiacum sunt eu cea care ma plang de burtik moalecu tp se duce sper..

andreea:mnultumim pt ..mi-au prins binesi noi..

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna fetelor!
Daca n-ati baut inca e caldaaaaa

La multi ani Daraban!

Katia La multi ani !

Pitica mi-a facut de marti seara febra...prima seara i-am pus tachipirina 125 , dar vazand ca nus-i face efectul imediat am intrebato pe doctorita ,chiar daca nu are kg mele necesare(deabea 10!) ii pot da cea de 250 ...am incercat cu siropel da e o intreaga tragedie...in fine am ramas la supozitoare si ptr ca si tuseste (tuse cataroasa)ii dau gocce bisolvon.Sper sa nu se mai repete episoadele de febra vroiam sa mergem si noi zilele astea la mare, dar daca va avea febra ii voi trimite doar pe baieti...juniorul nu a sta niciodata cateva zile fara prezenta mea sau a mamei.

sper sa recuperez pana se trezeste pitica

Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Ely , alginor sau mylicon sant medicamente , dar actenocol e ceva omeopatic , deci ii poti da

Kemsy sa-ti dea lista cei de la spital si noi ii mai traducem...in principiu ti-au spus fetele tot

Chiccutza ii dai asa repede antibiotic, doar ptr tuse si febra??...nu folosesti tachipirina??

poze

Mergi la inceput

Irina vazut pozici...creste baietelul

Daraban ma bucur ca va merg toate bine si santeti sanatosi

Katia baga pozici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

'neata
multumesc din nou pt urari fetelor
Roxali-cum de a prins tuse acum?
la noi toata iarna a tusit de m-am urit,noroc ca nu era tuse deaia foarte urita dar cu cattaro de multe ori
vine iarna iar incepem
sanatate micutei,sa treaca repede
Ely-bine faci ca ciupesti cite un somnic cu denise,asa faci fata mai usor si eu mai dormeam de amiaz cu Giulia
imediat ne pregatim de 2 anisori,parca a fost ieri.....
bucurati-va de orice clipa ca asa repede cresc
lasa ca incet se trage burtica doar ai nascut de putin,chiar asa repede nu dispare
va pup

ticker
deGiulia (20 iunie '07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Georgyiuly, m-am indragostit de gogoasha ta !!
AH, in sfarsit a venit si ponte-le asta, o sa stau acasa . Abia astept. Voi ce faceti?? Ce fain de fetele care stau langa mare, le invidiez .

Gianina 22+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata fetele!multi la toate pt complimente! Adevarul e ca sunt indragostita de fetita mea bucalata!!!!

Iar despre silueta mea...nu se vede burta moale, ca tot o mai am si eu...cu speranta ca cu timpul va disparea .Astept sa ajung la mare, sa fac proba costumului!!!

Ely:mie mi-a recomandat pediatra picaturile. Oricum nu stiu daca a contat sau nu dar eu sunt foarte atenta la ce mananc si beau si cam un litru de ceai de finocchio pe zi.

Deci vine pontele si eu habar nu am ( casalinga si eu)! Abia astept, poate sta pe acasa si al meu desi ma indoiesc!!!

georgiana

mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia%202%20luni/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetele
georgyuly la multi ani pt ieri esti nascuta in aceiasi zi cu fratiorul meu.felicitari pt grasunica e super de frumoasa si felicitari pt silueta
eu ieri am stat super rau am avut o greayta si oa stare de oboseala am stat toata ziua in pat.azi ma simt mai binisor
fetele va pupacesc pe toate

monica mamica in devenire+34denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 6sap

Mergi la inceput