Mamici si Gravidute Italia (53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Nu mi-a cazut de pe fasatoi, dar stiu ca sunt destule accidente asa cu cei mici.N-am avut nici un fel de accident pana acum...si sper nici sa nu avem!
Dar stiu ca vor veni cand va incepe sa mearga ( de-a busilea, in picioare...etc)

georgiana

mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia%202%20luni/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

da.si al meu se urca pe bicicleta in picioare...prima dat in fun apoi isi ridica picioarele,apoi cand e in picioare isi da drumul la maini..nu stiu de unde ii vin asemenea idei la 14 luni..

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna iubitele
katia la multi ani
georgyuly scuze eram ametita
azi ma simt mai binisor poate si din cauza ca sa mai racorit afara.abia am vb cu mami meu si mi_a arata ce ia luat lui denis abia astept sa mi le trimita
doamne mai am 5 sap si il vad si eu pe bebe
kemsy tu cf cum te simti?
fetele va pupacesc si aveti grija de voi si de bebei

monica mamica in devenire+34denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 6sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele

katia:acum k m-am obijnuit cu _"ritmurile de dans"ale bblinei o sa incep sa intru mai des..sper sa fie ok..nu as putea sa va uit..mi-am petrecut cele mai frumoase clipe alaturi de voi,asa vreau sa fie si pe parcurs cu bune si relece bn k a ales singurik sa se desprinda de voi..k altfel ti-ar fi fost mult mai greu.asa este trece tp-ul..imediat o vad mergand...nici nu-mi vine sa cred..

georgy:cred k astazi am cumparat aceeasi ceai,am fost in erboristerie si l-am cumparat...are un parfum f bun(acum l-am pus pe foc)se numeste_"tisana della mamma_" asa cum ai precizat si tu este bun si pt lactatie
cat despre gogosik ta,nu-ti face pbl dk sta bine pe spate las-o asa..cand va plange o sa sti dc o face...a mea doarme pe toate partile..odata pe stanga,odata pe dreapta(numai langa mine,la pranz si dimineata program de 2h coccole)iar in rest pe spate in culla ei...cand se plictiseste suceste caputul singura chiar si picioarele..e ciudat dar isi alege niste pozitii ff ciudatepe burtik am pus-o numai cand a avut colicei,nu protesteaza...am fetita cuminte,nu gluma

sa va povestecs:astazi am facut okii la 6dim..iar la 08:00eram deja pe drum,primul drum spre mercato...i-am cumparat la bblina piscina cu WIHNIE POOH abia astept sa o folosesc..apoi am facut un giro lunggg prin magazine..am obs k spiritul meu de a face shopping a ramas dar s-au produs modificari,sunt tot mai atenta...parca nu ma mai indur sa cheltui pt minema gandesc sa-i iau numai la DENISE cred k este normalvroiam sa va intreb:bblinele voastre adormeau in tp ce papau?k la mine doarme bustean,uneori imi fac griji k nu papa suficient dar cantarul nu este de aceeasi parere cu mine.are peste 4100kgceea ce ma bucura,nush lungimea k nu reusesc sa o masor nu sta lungitabine!

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

as mai avea cateva intrebari....

1:dupa cat tp au venit "turcii" la voi?am impresia k la mine deja sunt prezenti...spun asta pt k am obs k scurgerile(lohiile)nu mai sunt maronii,chegulete mici..acum e un rosu inchis(cantitati mici)am avut si dureri cum aveam odata inainte de c.m..credeti k mi-au venit?sau e doar o alta faza prin care trece corpul?nu mai inteleg nimic
2:dat k am nascut normal,fara epidurala alte tacamuri ma intrebam dk o fi totul ok in "zona crepusculara"k nu mai stiu cum sa interpretez lucrurile,vad k e la fel dar am o pbl rusinoasapierd urina cand stau pe ciuci(pe vine)cand ridic greutati..etc..uneori cred k fac pe mine,tre sa fug rpd la baitza!ma scuzati k sunt asa directa dar as vrea sa stiu de la voi ce si cum...inainte de a merge la medic...(dupa cele 40zile)
gata k am scris destul...

andreea:voi cf?sunteti bn?cum va simtiti?pt aman2

monica:curaj k mult a fost putin a mai ramas!

restul fetelor ma duc la plimbareala cu sotiorul...profit k e in toane bune si il tin toata ziua dupa coada mea!

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

ELY,mie mi-au venit dupa 3 luni.cat despre treaba cu pierderile este trecatoare.mi s-a intamplat si mie,iar medicul mi-a spus sa fac exercitii pentru contractie.adica atunci cand tre' sa faci pp. faci putin,te opresti si apoi faci din nou.la mine a mers trucul.mie imi era rusine sa-i spun ginecologului si i-am spus doar ca fac pp.,la care mi-a raspuns:toti facem.dar nu ii spusesem da eu fac pe mine.i-am spus dupa aia.stai linistita,ca se rezolva.

pentru toate fetele.

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ely-hai ca sint prezenta sa raspund la cite ceva si eu
mie mi-a venit dupa trei luni
acum e normal sa mai ai pierderi,cind iti vine ciclul prima data ala se numeste cappoparto in caz ca te intreaba de cappoparto sa sti ;)
cu treaba cu pp e normal,cred ca toate am avut
o sa treaca cu timpul

iar cu treaba ca ma bucur ca intri cind poti si nu ne-ai uitat iti spun si de ce cu riscul sa-mi iau rosiile
eu am inceput sa scriu aici dupa ce am nascut,am dat de forum in ultimele 2 luni de sarcina si uitasem contul si nu am scris deloc apoi am nascut si uite asa am inceput fiind mamica
multe fete si-au petrecut gravidanta alaturi de fete aici pe forum ca tot n-aveau nimic de facu,plictiseala e mare doara si atunci au fost bune fetele ca tineau si putina companie apoi incet toate s-au sucarit de ceva si gata!!!!! nu mai e bun nimeni si prietenos pe aici
NU DAU NUME GENERALIZEZ
si sint sigura ca nu sint singura care gindeste asa
astept rosiile dar intradevar asa e

ticker
deGiulia (20 iunie '07)

Mergi la inceput

si asa e Ely-cind sint piticii parca numai lor le-am lua cite ceva si ne bucuram noi mai tare decit ele

ticker
deGiulia (20 iunie '07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Pe baieti i-am trimis singuri la mare...era paca sa nu aprofite de timpul liber
Pitica a avut din nou febra , tuseste...dat antibiotic

Katia i-ai dat bentelan la fata ptr tuse?Ce sirop foloseai?Eu i-am dat bisolvon , era eficace ,acuma vad ca nu ia facut mare lucru.
Eu o cam chinuiesc ca nu ii dau, dar mie frica ca devine dependenta.
De ieri mi-a mancat o budincuta si o bucat paine...laptele il vomita instant...deci, nu prea e hidratata
Asta seara nu a mai avut febra, dar era dubios de rece 36.0
Maine cred ca o mai las , dar luni o duc la un conrol privat ori spital

Ely si eu am patit la fel...ai grija daca ai dureri...cand ridici sau in general??

Moni iti dai seama ce lesinata e mama ta si nerabdatoare

Despre nazbatile copilasilor...fac nonstop si din cauza ca isi cauta jocuri noi, din curiozitate, dar mai ales ca nici nu-si dau seama de pericol

Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

neata
Roxali-saracuta ca nu-i mai trece
si eu am probat multe cu tusea aia maledetta
sirop soprebin care nu face absolut nimic,apoi gocce levotuss care nu i le-am dat mult ca a fost in perioada cu alergiile si nu stiam de la ce apoi i-am dat sirop grindus(hemeopat) care a fost foarte bun i-am mai dat si alta data dupa si ziceau 10 zile 3 lingurite pe zi,cu care trecuse cumva pina la urma
chiar daca nu vrem sa le dam nu prea avem de ales
pupici multi Soniei
m-au pus intr-un timp sa-i fac si aerosol ca atunci avea si gitul rosu...
sanatate!

ticker
deGiulia (20 iunie '07)

Mergi la inceput