Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (321)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Bumbita-La multi ani!
Silvia-intreba dir cu gradinita ca noua ne-a venit alataieri invitatie ca pe 5 sa ne ducem sa ne prezinte localul...am si uitat de asta ca fiind valabila inscrierea de anul trecut n-a trebuit sa mai fac nimic pt anul asta si toata atentia noastra se indrepta spre cresa acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cristina multa sanatate si fericire alaturi de baietii tai! sa-ti dea domnul tot binele din lume!
auzi ca la tara? daca si Craiova e tara ce sa mai zic de orasele mici....mai-mai si bucurestenii astia.
Distractie faina la mare cu colegii si familia.
Bee burta e mai mare ca la marco, cam cu 4 sapt. La 30 sapt. cu edi burta e exact ca la 34 cu marco. eu sper sa nu fie asa mare...sa nu depaseasca 4 kg, caci vreau sa nasc natural si usor. pana acum bebe era cu o sapt. mai mare. sa vedem maine cand mergem la eco. eu zic ca e si grasime multa, nu neaparat sa fie mare bebeloiul, o mai fi si lichid mult...naiba stie...dar ma misc tot mai greu, din cauza durerilor ale oaselor bazinului.
si te mai asteptam cu povesti despre nazdravanii tai.
Silvia nu am luat haine, intra la Femina Intim, la subiectul cu Laredoute si vezi ce zic fetele....parca sunt masurile mai mari decat cele obisnuite, din cate am inteles, ma refer la copii.
Bianca mi-ai scris ceva pe mess., dar adeschis sotul compu si am pierdut off-lineul.
Maraki eu zic sa nu bagi in seama comentariile rautacioase, fa-te ca nu le observi, sau sterge-le din drops. tare rea e lumea...bine a zis cine a zis ca singurul animal nedomesticit e omul. Nu pot sa-mi dau seama de unde avem atata rautate in noi.

si acum sa va dau vestea:
a venit pe lume finutzul, ieri la 18:45. bb Eric s-a nascut cu 3500 gr, atat el cat si mama sunt ok si perfect sanatosi. taticul a asistat la nastere si a vazut live juniorul cum a iesit. tare emotionant era aseara. Cu mamica nu am reusit sa vb., incerc mai tarziu....dar cica nu a fost asa de greu, cu toate ca apa s-a rupt la 10:30 dim. Abia astept sa le dea drumul din spital ca sa-l vad, pe net...asa din departare...pana la botez in toamna, asa ne vom vizita.

azi e sarbatoare, asa ca nu pot calca hainele bebeului. cred ca ma bag la facut tampoane, caci ieri dupa 7 nu mai aveam chef.
La noi e urat, ploua, azi noapte a fost furtuna...bine ca mi-am rezolvat si eu treburile pe la casa de asig. trebuia sa ajung cu declaratiile pana in 25, dar m-a primit si azi, traiasca burta...cu ea am noroc.
si o zi faina sa aveti.

_
Gio32+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani Bumbi, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume alaturi de cei dragi Luna viitoare schimb si eu prefixul
Giova sa va traiasca finutul Sa fie sanatos si papacios Eric se numeste si finul meu care l.am botezat

Bumbi fara suparare, mie nu mi-a placut CraiovaAm fost acum vreo 16 ani pt vreo 2 ore, uitasem portofelul in autocarul care venea din Grecia si a trebuit sa ma duc unde avea capatul Pana sa deschida la agentie, am stat prin centru cu niste prieteni dar nu aveam ce sa facem pe acolo

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Uite Bumbi, citeste ce a scris Sorana despre gradi particulare in Bucuresti.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137973

Acum nu neaparat sa fie si langa bloc nu? Eu mergeam cu tramvaiul cateva statii plus troleibuzul inca vreo 3 ca sa ajung la gradi.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Salut!
Pentru tiza mea , LA MULTI ANI sanatosi langa baietii tai dragi si frumosi! Schimbarea de prefix sa-ti aduca numai bucurii si multe, multe impliniri !
Sa inteleg ca puhoiul de flori era pt. mine? Daca da, MULTUMESC frumos, ofer si eu .

Maraki, sa fie la ea acolo celei care ti-a scris chestiile rautacioase. Fiecare dupa puteri , tu nu stii?
Oare nu se poate afla IP sau ceva indiciu al persoanelor care se ocupa cu asa ceva? Ca tare mi-ar mai placea...

Giova, uite ce de predictii ca Edi va fi "mare de tot" ... Io zic ca nu. Sanatosi sa fiti .

Bianca, deci te-ai piscinit... foarte fain, sa-ti fie de bine.

Azi, in timp ce ma aflam in mijlocul unei activitati intelectuale (spalam vasele ) ma gandeam ca in tot orasul suntem doar 5 persoane cu numele meu de familie . Din care una este fosta sotie a sotului meu si alta este baiatul mai mare. Mai ramanem noi 3 . Fain, nu?

Am pus pe foc o ciorbita de gaturi de curcan, o termin deseara. Razvan este la lectie, dupa ce terminam sper sa iesim afara, la plimbarele, parcuri ceva.
Va pup, mai revin.

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Maraki hai ca am vazut si eu pozele, cu ocazia asta. de mult nu m-am uitat la tine in drops. ai sters mesajul naspa de la anonim?
Astery in concluzie...toti din famile aveti acelasi nume si atat. la urma urmei...si ei fac parte din familie....a lui Viorel.
eu chiar sper sa nu fie bb mai mare cu mult decat marco. acum nici mai slab nu mi-ar placea...eu sunt invatat cu bebei dolofani, cu multe sunculite pe ei.
Ai dreptate in tot ceea ce ai scris. Normal ca ai fost necajita, dar uite ca ti-a ajutat DD si acum poti zambi si sa fii fericita. ai un pui de nota 20 si asta se vede pe fata ta...radiezi, nu alta.

ati auzit ca a nascut Bahmu azi noapte?
Bebe are numai 900 gr, cred ca e la 7 luni...of dragul de el. sa dea DD sa-l faca mare si rezistent.
http://www.gardianul.ro/EXCLUSIVITATE.-Bahmu,-operat%C4%83-de-urgen%C5%A3%C4%83.-Copilul-familiei-Prigoan%C4%83-se-zbate-%C3%AEntre-via%C5%A3%C4%83-%C5%9Fi-moarte-s135959.html

_
poze

Mergi la inceput

Astery as fi vrut eu sa descopar cine a scris Nu m-am priceput sa sterg mesajul si a trebuit sa scot poza, o voi pune la loc Numele tau de familie este mai rar? Pe mine m.a chemat Ursu din nastere
Giova mesajul era asta: ce gravida sexi A nascut si Nikita, o fi ea mai nebuna dar are o fetita frumoasa foc

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki dar nu inteleg...ce legatura ai tu cu ?sau ti-a facut un compliment, asa in bataie de joc?

_
poze

Mergi la inceput

Pai ca am burta de gravida Nu asa se intelege?Ar fi fost bine sa se descopere cine se ascunde in spatele mesajelor anonime din dropuri,asa nu as fi fost acuzata pe nedrept in trecut.Acum nu stiu, ieri am dat site-ul prietenei mele care era la sv.Cam greu sa cred ca vreo colega s.ar fi bagat sa lase mesaje.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am terminat si eu in mare cu despachetatul asta urasc la cumparaturile masive despachetat si mai ales carat sus, am luat dulciurile si un portbagaj de cafele,vinuri si alte prostiute ...inca nu am luat cadourile mari si nu am nervi in seara asta sa totalizez bonurile sa vad cat am cheltuit ca o sa ma ia durerea de cap . Am luat doar papucii de plaja si 2 prosoape mari mai sunt inca tricouri si maruntisuri dar eram varza toti trei dupa umblat prin 4 magazine. Numai zic de Alain care a ramas azi fara papuci ca nu a vut chef sa probeze la Decathlon si l-am alergat prin magazin degeaba pana am zis ca gata pedeapsa ramane fara am luat numai papucii de plaja si pt el. O sa va fac poza cu papucii lui Alain de plaja ca din astia ma luat si anul trecut si sunt ceva mat pecial ca nu transpira piciorul se gasesc la Decathlon.
Giova am intrat si tocmai vedeam ca nu ajung pachetele in Romania am ciit numai vreo 2 pagini ca nu aveam timp o sa comand 110 la haine si la cat 4-5 ani daca sunt prea mari eventual le las pt mai tarziu si comand mai mici...104 chiar imi e frica sa comand daca are 108 Alain, nu stiu ce sa fac sincer.
Maraki o fi fost vreo "prietena" cu care te-ai contrat pe la subiectele de barfe si mondenitati ca tu scriai de Nikita aia parca asa ne-ai zis ceva dezaxata eu de asta ziceam ca pozele la semnatura pot atrage faze din astea pe net... Nu ai zis daca ia citit raspunsul meu cu peritolul, daca nu l-ai citi ti-am mai scris ceva raspuns o data si tot asa....nimic spune si tu ca macar ai citit
Ma duc sa termin despachetatul , am ramas cu niste haine uscate si necalcate ca am citit la Giova ca e sarbatoare...si am zis pas.Cred ca azi nu mai fac nimic de mancare fructe ca si-au luat baietii lebenita si cirese si astea le plac la amndoi sa le manance ..
Maine vreau sa fac paella e ceva orez cu peste si fructe de mare am luat dorada,scoici mai trebuie sa iau ceva creveti maine, Ana de Spania ia pune tu o reteta buna pls, cica trebuei sofran din ala nu am gasit azi ca nu m-au laat baietii a caut atent la Carrefour la condimente .

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput