Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (321)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumbita

CRISTINA

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

marakina multumesc, insa, la mesajul respectiv, nu-mi arata iconul cu EDITEAZA RASPUNS. acum incerc cu quote, dar nu cred sa reusesc.

mai zi-ne de voi...ce-ati facut azi toata ziua?

la noi a venit un prieten de-al lui dani si se uita la finala, iar eu am vb cu piticii, sebi mi-a cantat LA MULTI ANI! m-am emotionat toata!!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Vai Bumbito ce de flori ai bagat ca ai cracanat pagina . Du-te acolo si mai baga enter printre ele . daca nu ai edit da-i delete si baga altul in locul lui. Si de iertat te iertam ca ai o scuza buna nu? Tomorow is your birthday . Asa ca iti spun de azi alea alea ca maine dimineata eu merg la imbaiat, apoi la faculta si cine stie cand vin inapoi cu urarile de rigoare .

La multi ani fericiti draga mea, sa ai parte numai de bucurii de acum incolo alaturi de baietii tai dragi.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

gata, bianca, m-am conformat!!!!voila una pagina normale!!!

deci iar te duci la piscina...ma, tu te duci cam des!!!la facltate cate ore ai??? dani pe cat are serbarea la gradi? de 1 iunie nu fac nicio serbare?

multumesc frumos, doamna, de urari...maine fac onorabila varsta de 30 ani si deja sotul mi-a adus un superb buchet de trandafiri galbeni, cica sa fie primul...sa asa maine seara cand vine el...ar fi ultimul.

Mergi la inceput

Asa...azi mi-am trimis copii afara in parcul din spatele blocului si am stat cuminte si am invatat. Ca Nelu era la servici, maica-mea la telenovele si socrii la asociatie asa ca...s-au descurcat copiii mei singuri ca nu e prima oara, au o gramada de prieteni prin curte.

Bumbi draga...faine filmele din Craiova si chiar nu am fost niciodata acolo. Daca ma inviti sa vad live orasul...nu o sa refuz invitatia
Astery, ma bucur ca acum in sfarsit poti spune ca esti si tu o mamica fericita. Bine ca stai bine cu moralul, pt ca si asta l-a ajutat mult pe Razvan in terapia lui .
Maraki...las sa scrie draga ca de frumoasa esti frumoasa...gravida inca nu esti dar cine stie .
Silvia, ce tot calci atata? Ioi ca tare cald e si daca mai merge si fierul de calcat.... Eu intind bine hainele pe sfoara plus ca am si buton la masina care cica nu sifoneaza si parca unele nu necesita calcare. Oricum am mare noroc ca hainele de pat le adun pe balcon intr-un cos de haine si cand se aduna considerabil le dau la spalatorie la spalat si calcat..dus si adus acasa . De spalat nu e greu dar de calcat...groaznic . Si nu imi plac asternuturile creponate...zici ca ma zgarie peste tot .
Nu mai stiu care ce ati mai scris ca mi-e un somn de nu mai vad bine cu toate ca am dormitat si eu cat a dormit Dani.
Azi si-a dus Sandra la scoala ierbarul si a venit mandra acasa ca a luat 10 pe el. Logic...ca doar au lucrat la el multe persoane...bunicul i-a adunat 90 % din plante, i-a scris denumirile pe foi ciorna si i-a lipit plantele pe foi, mama i-a cumparat ierbarul (adica io ), tata i-a cautat denumirile stiintifice, timpul de inflorire si familiile plantelor pe net si fiica a scris ce i s-a dictat. O nota meritata pt intreaga familie nu? . Oricum cea mai mare contributie se poate spune ca am avut-o eu ca fara ierbarul cumparat de mine...unde lipeau ei si scriau? Oricum bunicului trebuie sa ii dea o ca asa s-au inteles .

Maine ma piscinez de dimineata asa ca sa fiti cuminti .
N-am baut nimic azi...cred ca m-am imbatat de atata invatat deasta am limbajul asta dar ma gandesc ca nu e mare problema nu? .

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bumbi...facilitatea e ca daca merg intre ora 8-11 (deci 3 ore pot sta) platesc 20 lei pt piscina cu apa dulce, piscina cu apa sarata si 3 tipuri de sauna . Cool nu? . Si merg saptamanal da de cand sunt somerista ca poate se mai duce si de pe mine "pielea moarta " . Daca m-as duce dupa ora 11 as plati 30 lei tot pt 3 ore dar e mai multa lume. Asa e super ca nu e nebunie, inot minim 1 ora incontinu, fac sauna cat rezist, stau 30 min in bazinul cu apa sarata (care e bun pt tot felul de boli) si apoi inot iar.

Frumos cadou ti-a adus sotul, bine ca a avut ideea sa ti-l dea azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
si de la noi!
De cand s-a facut cald si bine, nu prea stam prin casa decat la somnul de pranz. SI chiar daca am wirelles, nu pot sta cu laptop-ul pe veranda cum ash vrea eu! Adica eu sa stau, cu ochii dupa copii fara sa fiu calarita sau alergata? Vise! Si la fel sunt vise sa apuc sa stau singura pe chez-long-ul pe care mi l-am luat. Cel mai ieftin din orash, super promotie, evident un stift, dar asa mi-am dorit sa stau si eu mai comod! Si ce folos? Cum dau sa ma ashez pe el, cum apar cei doi piticotzi si se imping pe langa burtoiul meu, care sa stea mai comod catzarat pe mine. E distractiv cu doi si abia astept sa-i vad 3 gramada. Ai nostri luati separat sunt rezonabili, dar impreuna fac o echipa de shoc. Ana il invatza pe fratior numai la prostii (de genul "deschide poarta"), iar fratiorul o asculta fara sa clipeasca. Nu mai spun cum o imita! Face tot ce face ea, mai putin cu vorbitul. Razvan e in continuare perfect tacut. Uffff, macar el! CA Ana daca tace, inseamna ca doarme. Vorbitul ca vorbitul, dar decebelii prea multi ma cam ataca la neuroni. Vorbeste de parca am fi cu totii in padure la mare distanta unul de altul!
Zilnic ii duc pana la padure (asta inseamna 500m), sa culegem corcodushe. Azi am inaugurat piscina. Dimineata (pe la pranz-12-13)au facut baie intro apa atat de rece! Brrr. Apa de robinet, de putz, ca nu au avut rabdare sa se incalzeasca la soare. Sa speram ca nu-i vad raciti.
Eu sunt ok momentan chiar si cu sarcina. Daca nu s-ar pune kilogramele astea asa gramada, ash fi mult mai fericita. Dar asta este. Sanatos sa fie bebicul care vine, ca altceva nu e important.
Giova, am vazut si eu burta ta. Cred ca Edi va fi mare de tot! Eu am facut putine ecografii sarcina asta. SI cate le-am facut bebele arata zi pe zi. Adica nu mai mare. SI totusi am clar impresia ca e mai mare decat ceilalti. Sunt tare curioasa. Tu nashti in iulie, da?
Andiaroro, refacere rapida!
Bumbita anticipat LA MULTI ANI! Sanatate si tot ce-ti doresti sa se implineasca.
fetele.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Trandafiri galbeni? Hmmm vezi ca cica e gelos omu ..vezi ce faci .

Mergi la inceput

Na ca se facu ora 12 cum spun oltenii :

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am intrat sa ii urez si eu Bumbitei LA MUTI ANI !!!!!sanatate multa si tot ce isi doreste alaturi de baietii ei dragi Pupici de la noi si sarbatorire frumoasa astazi .

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bianca si eu am scazut rotatiile la stors, am pus pe program de nesifonare dar tot se sifoneaza astea de bumbac cat sa se vada ca-s necalcate al meu sot are o multime de camasi care nu pot fi purtate altfel si pantaloni la fel, si ale piticului le calc ca nu imi plac sifonate, treningurile si tricourile de casa nu le calc si eu de astea am scapat. Aici e frig sunt 12 grade deci nici o pb cu caldura de la fier e binevenita ca au oprit astia caldura in 15 mai mormal...dar e frig tare seara.
Maraki eu i-am dat 10 zile, cred ca subdozat un pic in careva din zile ca a ramas ceva vreo 5 ml in sticla. Doza era la mine de 5 ml de 2 ori pe zi din sirop avand concentratia de clorhidrat de ciproheptadina de 0,04 gr la 100 ml; conteaza si concentratia nu stiu sub ce forma i-ai dat tu dar mai mult de 10 zile nu se da.
Gata am sters-o la treaba sa termin prin casa ca dupa-masa mergem la cumparaturi de cadouri pt Ro avem o trupa serioasa de sarbatoriti in luna mai plus la ceilalti fiecare cate o atentie...e agitata perioada asta plus ca nu stiu inca nimic de scoala lui Alain saptamana viitoare daca nu am raspuns iar am de mers la Primarie.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput