Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (321)
Raspunsuri - Pagina 17
Biancas spune:
Buna ziua si de la mine.
Am pus la fiert niste cartofi sa fac felul doi si pana fierb am zis sa vad ce faceti.
Giova, sa iti fie de bine somnul..e tare bine sa dormi
..eu in locul tau nu l-as mai fi dus dar tu oricum platesti zilele alea.
Cosmi, deci asa cu Stef..martor important saracul. Faina ideea cu pizza, poate o aplic si eu ca ma chiar gandeam ce sa le cumpar la copii de 1 iunie, cu toate ca eu niciiodata nu am primit cadou cand am fost copil...a ba da in cls.a 7-a de la scoala s-au primit ajutoare si am primit cioco milka si inca ceva...de atunci cred ca a inceput sa imi placa milka
.
Bumbi...parfum mi-am cumparat Amparo, asa se numeste, am tot cautat pe net despre el si greu am gasit, am inteles ca se vinde prin distribuitori ca in genul la avon. Mi-a placut mult cum mirosea pe cineva si am vrut si eu neaparat si mi-a cumparat si mie tipa si adus ca ea e din Onesti nu de aici. Aici nu am auzit pe nimeni sa vanda produsele astea.
http://www.cosmetice-farmaceutice.com/cosmetice.php?item_id=28 asta e, se nuemste Amparo si e la miros ca Gucci Rush cel rosu deasta mi-a placut. Si vreau sa iti spun ca m-am dat aseara la incheietura mainii si inca se mai simte
. Deci persisita. Si la banii astia...merita daca iti place mirosul.
Despre parc...e frumos da...si e mare...e chiar in Tg-Mures, in zona de padure a orasului, la altitudinea de 450 m de oras...sunt si vile pe acolo...si ceusescu avea casa de vacanta acolo
.
Aici am gasit 2 reportaje recente sa vezi cum arata.
Aici
http://www.tvmures.ro/index.php?id=1156
si aici:
http://www.realitateamures.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=4319:LIBER-LA-DISTRAC%C5%A2IE---De-%C3%AEnt%C3%A2i-mai--t%C3%AErgumure%C5%9Fenii-au-luat-startul-la-distrac%C5%A3ie--Zona-de-agrement-de-la-Platoul-Corne%C5%9Fti-a-fost-inaugurat%C4%83--vineri--de-edilul-municipiului_2009-05-07-12-51-27&catid=12&Itemid=13
Am uitat sa specific ca se poate face si gratar la marginea parcului, e o zona amenejata cu gratare...si ieri isi faceau unii acolo si asa mirosea
ca m-a luat pofta 
.
Prietena mea spune ca si in Oradea este un parc asemanator ca si marime..deci mai sunt in tara se pare.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Bumbi...de iti lasi copilul singur si tu stai pe banca il pierzi pe acolo asa mare e
. Sunt si banci o gramada si poti sta jos.
E tare fain...sunt tare bucuroasa ca avem asa ceva.
Noi mai avem un parc in genul asta la strandul nostru urias dar nu e asa mare ca asta. Si acolo merge o gramada de lume numai ca acum se plateste intrare chiar daca mergi doar pt parc pt ca doar e strand.
Mi-am laudat destul orasul nu?
Avem primar de treaba...e a treia oara ales pt ca a facut multe pt oras, multe care se vad.
Si cand ma gandesc ca in Sebes la bunica-mea oamenii nu au unde face o baie...strandul lor e lasat in paragina si nu se gaseste nimeni sa il amenejeze sa aiba si ei unde sa faca o baie. Cand am intrebat verisorii unde merg la baie...mi-au spus ca la Alba sau Geoagiu...deci la km departare.
Ce inseamna sa nu iti dai interesul sa faci ceva..pe primarul de acolo il doare capul de altele nu de strandul ala care nu a functionat de ani de zile
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
asteryaro spune:
Fetelor, trebuie sa va zic ceva, de la suflet la suflet...
apropos de aprecierile din drops....
ca m'apucara melancoliile, rau de tot....
voi nu stiti, ca nu prea am zis, si daca am zis... nu m-a ascultat nimeni, unele n-ati crezut, altele... ati ras/zambit (sau nu), ma rog,..... sa nu "treaca" nimeni pe strada pe care am tot trecut eu....
da' io am trait cosmarul vietii mele in ultimii 2 ani (adica pana la momentul cand a inceput sa "infloreasca si feciorasul meu
)...
sa nu pot sa fac aia si aia cu copilul meu...
sa nu merg in parcuri, ca urla si se musca, si se uita lumea ca la circ si el sufera, si eu nu-l pot ajuta........
sa vad ca nu poate face aia si aia... bietul de el....
sa mi se tot spuna: da' ce-i draga, ca n-are nimik, da' de ce nu ati mers la hinte la Mamaia (anul trecut, asta zicea Moni
)...
da' esti cam paranoica..... cam hiperprotectoare.... cam blablabla 
sa ziceti asa: Doamne, multumesc ca am copil/copii sanatosi fizic si mental!
asta am avut de zis.
sunt fericita ca acum pot sa zambesc (aproape) fara griji, oricum cu mai putine fata de altadata. pot chiar sa rad in hohote, uneori rad cu lacrimi......
multumesc si o
celor ce-au inteles prin ce trec, si m-au sustinut necontenit.
In poze acum vedeti o mamica fericita!!! Sunt eu, asa cum eram mai demult.... si sper sa raman asa.
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
bumbita spune:
CRISTINA 

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
silvi_2005 spune:
Giova am intrat sa iti zic ca sunt super incantata de site-ul de la Next,sunt din UK, am vazut ceva prefix de tel dar nu le stiu eu f bine pe tari la toate ? Au asa un stil aparte la haine, imi plac tare cele pt Alain pt mine ceva jacheta verde si genti
, am vazut ca au si sectiune pt soala clar o sa ii comand; Mai stii pe careva care au luat? Sunt de calitate? Si inca o faza la marime am vazut ca Alain s-ar incadra si la sectiune baieti tineri
in clasa 3-4 ani sau sa iau direct de 5 ani ca acolo au de 110 cm astea sunt nelamuririle mele
oricum o sa comand prin iunie ca caum plecam si nu o sa fiua ici, poate incep si la ei reduceri...paa venim noi la sf de iunie. Tu ai luat hainute de la ei?
Cristina
mamicuto ma bucur ca esti fericita, sa stii ca Ioana de Bistrita ma tot intreaba de tine
da-i un semn de viata cand ai timp, daca cumva nu ai facut-o deja de vreo saptamana incoace.
Bumbita tu cate kg ai slabit cu nutritionista?
Am fugit la treaba ca am o tona de haine de calcat
la faza asta ma enerveaza ca avem atatea haine 
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
bumbita spune:
fetelor, va rog frumos sa ma scuzati pentru gafa mea...cu labartatul paginii...
da' stiu eu ca deja ati si facut-o!!!
acum am ajuns si eu acasa, am trecut si m-am epilat. i-am sunat pe copii, iesisera afara cu bunicele si acum se jucau impreuna in parculet. sebi iar a luat de la gradi o masinuta verde si cand l-a intrebat mami de ce a luat-o, i-a zis ca e alui si i-am luat-o eu. eu nu-mi aduc aminte de nico masina verde. trebuie sa investighez, sper sa nu inceapa sa inventeze fel si fel de minciunele....
ma duc eu in wknd si investighez.
pentru gradi de sfarsit de an - 12 iunie, ora 18 - o sa ma invoiesc mai devreme de la serviciu si o sa ma duc si eu sa-l vad. vreau sa-i fac o surpriza.
azi am facut rezervare la hotelul bancii de la mamaia si toti colegii din birou mergem cu sotii/sotiile la mare de rusalii, in acel wknd!!!!!![]()
![]()
![]()
ma duc sa-i pregatesc lui dani ceva rapid de mancare ca " a aruncat deja buzduganul".![]()
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
bumbita spune:
bianca f frumoase reporajele cu parcul vostru...asa da, primar...tot sa-l alegi, mai sunt si unii care chiar fac politica, nu ca paul pacuraru!!!! o sa caut si eu fimulete cu centrul nostru din cv sa ma laud si eu cu solomon al nostru cum a schimbat el centrul cv si a facut o fantana cantatoare, cum ii zice sebita.
silvi pai am inceput inainte de Paste si aveam aproape 75 kg...acum am 68, 8 kg, cantariti de dimi, insa am mai avut intreruperea cu saptamana de dupa...incidentul meu, plus ca in timpul sarcinii, am dat mai greu jos...intelegi tu, insa sunt f multumita...cu meniul dat de ea saptamanal, slabesc cam 1 kg pe saptamana.
bumbita mami de 2
bumbita spune:
bianca, uite cam asta am gasit despre fantana noastra cantatoare - http://www.youtube.com/watch?v=DU617AjrQ8o&feature=related
o sa mai fac poze si va mai arat si eu craiova, pentru cine nu o cunoaste!
bumbita mami de 2
bumbita spune:
gata, am gasit, pentru cele interesate, pot afla mai multe informatii despre craiova si centrul ei minunat: http://www.fantanamuzicala.ro/arteziana/video
mai sunt unii bucuresteni care ma intreaba: ce faci, in wknd te duci la tara ( va rog mult, a nu se intelege ca am ceva cu persoanele care chiar locuiesc si traiesc la tara)?! eu : unde? pardon? mai parol!!!!
pai da, nu-i normal sa-mi apar glia si pamantul si nevoile si neamul ( oltenesc )?!

bumbita mami de 2
maraki spune:
Buna seara,
Fetelor
am primit un mesaj de rautate in drop la adresa mea
Habar nu am cine l-a lasat
Macar sa arate ca mine la 40 de ani si dupa 3 nasteri ![]()
Astery cum de te-ai hotarat sa il tunzi pe Razvan? Acum vreo 2 sapt spuneai ca pt nimic in lume nu l.ai tunde
dar sa stii ca-i sta bine 
Bumbi am ametit sa citesc pagina asta
Poti sa intri si sa stergi din flori
iar pe viitor baga pauza intre iconuri si vor aparea pe randuri
Silvie cate zile trebuie sa.i dau peritol lui Angelo? Si cata pauza ? 
Giova
Cosmi ai gasit model pt diploma? Am cautat si eu in google dar nu mi.a dat decat forumuri unde cautau si alte mamici ![]()
Ana refacere rapida la picior
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5