Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (321)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mai, si eu tot asa am o burtoaca de gravida...

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

sa vedeti burta mea peste vreo 2 luni. nici nu vreau sa ma gandesc...cred ca toata vara voi purta haine largi.
Silvia pe cand plecati? mergeti cu avionul? cum carati atatea cadouri?

Merg si eu la somn, toate ma dor de la miscarile bebeului...cu asa o forta impinge...nu mai pot.

_
Gio32+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara...si eu am ramas cu burta mare si cred ca si daca as slabi considerabil de mult tot as avea nevoie de operatie de abdomenoplastie .
Maraki, schimbi prefixul? Esti din acelasi an ca sora-mea...deci mai mare cu aproape 8 ani. Ea a facut varsta in ianuarie.
Giova...ti-am trimis pe calc ceva calculator pt cate kg vei pune in sarcina..l-am gasit aici pe forum ca si reclama din revista eva.
Bumbi, cum ai petrecut?
Silvia, mai aveti putin si veniti acasa. In 6 daca retin bine nu? Am vazut in pozele voastre niste adidasi frumosi a lui Alain, puma parca erau dupa cate am vazut pe lateral. Cam cat costa asa pereche de adidasi acolo?
Astery, si tatal meu era singurul din oras cu numele asta de familie..adica familia lui. A venit apoi un verisor primar de la Ludus care a plecat in Canada. Si a ramas maica-mea singura acum cu numele asta. Mai este cineva cu nume asemanator...dar e asemanator.
Daca Nelu nu era in armata mi-as fi luat si numele meu de fata ca sa duc numele familiei mai departe dar asa...trebuiau schimbate prea multe registre, facute adrese la minister ...nah..am inteles pe vremea aia cand m-am maritat ca eram copila dar acum daca ar fi sa ma mai marit inca odata tot cu el nu as renunta la nume..daca ma vrea sa accepte si numele si gata si sa isi schimbe el numele prin minister si pe nde trebuie (vroiam sa na cheme numele meu de familie + al lui si pe el la fel).

La piscina am fost azi dar pana ...nu stiu cand la toamna am hotarat cu prietena mea sa nu mai mergem. Imi fac abonament familiar la strand si am sa merg acolo sa inot. Ma gandesc sa ma trezesc dimineata pe la 7...pe la 8 sa ma apuc de invatat, pe la 11-12 sa ma duc sa inot vreo 2 ore...sa vin acasa sa mananc, dorm si apoi sa invat iar. Sa vedem daca o sa ma tin de cuvant dar ar fi frumos.

Noapte buna

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova nu mergem cu avionul desi gasisem bilete cu 250 de euro dus intors pt toti de la Dortmumnd ca al meu sot a decis ca avem nevoie de masina si in Ro si are dreptate ca ne tot plimbam de la Cluj la ai mei si la bunica mea...deci de aceea caram bagaje si cadouri cu plasele, ne costa mai mult cu masina clar. Faza e ca toti vor cafeau aia Carte Noir care e super scumpa in Ro e la 20 de lei cutia de 250 de gr si vinuri de aici si dulciuri si cum avem o lista de 10 persoane plus mereu sarbatoriti retroactiv se aduna. Oricum eu am o pasiune in a cauta cadouri si face mici atentii bani sa am ca nu ma plang ca trebuie sa umblu in magazine. Nu iti zic ca bunica mea de 85 de ani anul sta m-a rugat sa ii iau o crema buna de fata si un ceas " de marca" asa s-a exprimat simpatica nu se referea ea la Fosile sigur dar sa fie ceva de calitate. Cred ca vineri vom pleca.
Bianca papucii aia sport Puma sunt si preferatii lui Alain a trebuit sa ii ascund sa scap de ei ca ii erau ficsi si nu vroia altceva, au fost 50 de euro redusi la 35, cu atat i-am luat nu f scumpi. A mai avut ceva tenisi de la adidas cu 18 euro luati pret initial super draguti si aia. La reduceri gasesti preturi bune in rest cam 40-50 de euro perechea dar sunt super rezistenti merita sincer vb. In Romania am vazut multi la Moll in Cluj dar sincer nu mai retin preturile, ma uit acum cand merg in tara.
Merg si eu la culcare cu baietii ca in sfarsit s-a terminat Matrix-ul ca la asta s-au uitat eu am avut program separat.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvie ai dreptate Multumesc mult pt lamuriri am oprit tratamentul cu peritol, 10 zile a tinut dar acum nu stiu cata pauza trebuie pana la urmatorul.Am de gand data viitoare sa.l dau atat cat scrie, eu am zis sa scot 2mg si i.am dat doar 4 pe zi.Mi se parea ca este prea firav sa.l bag pe tratament puternic, oricum el a fost plin de energie toata perioada administrarii, acum e alta problema: de doua zile nu mananca mai nimic O fi rosu in gat...dimineata a varsat de doua ori dupa ce a baut apa...astazi a stat cu covrigi din aia mari, adica a mancat unul jumate...seara nu a vrut nimic din nou, acum e in patut si mananca waffeln, sant ca saratelele mai groase dar dulci.De cateva ori a avut faze sa verse dimineata dupa ce a baut apa...oare de la ce?
Bianca si eu am remarcat Puma lui Alain Mi-au placut mult si miedar nu am gasit nr lui Angelo de 1 an si ceva de cand caut. Numai Fila, Adidas, Nike.
Astery la tine nu se vede mama burta Mie mi.a ramassssss...
Giova o sa scapi de burta in cateva luniEsti tanara
Eu am fost slabaciune pana pe la 34 de ani...
Bumbi cum ati petrecut?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Neatza!
la noi iar e urat si ploua.
eu la o scurta, pana ma pregatesc de intalnirea cu bbEdi.
Marco a vrut sa mearga cu tat-su' la gradi, asa ca saracul voi vedea cum reuseste sa-si termine treaba pana mergem la eco.

Silvia de stiam ca veniti cu masina mai ca-mi venea sa dau o comanda pe laredoute si kiabi. mi-o puneai tu la posta din tara. asa nu stiu daca ajunge intr-o sapt., ar trebui, dar mai stii?
Simpatica foc bunica ta. dar stiu ca va cheltuiti cu cadourile, or fi ele asa sugestiv, dar costa frate delicatesurile astea.
Si mie imi plac adidasii aia Puma a lui Alain. I-am cautat si noi lui Marco, dar nu i-am gasit marimea lui. Sunt si super comozi, de aceea cred ca-i prefera pustiul.
Maraki de burta nu voi scapa curand. de abia anul trecut reusisem sa dau jos din cea ramasa dupa nasterea lui Marco. acum sa vedem cati ani imi vor trebui sa ajung iar la fitness. al meu cred ca ar innebuni sa-i las bebele la birou si eu sa merg la sala.

deschid capitol nou si ma pregatesc pt. eco. revin la pranz, cand ajung acasa.

_
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Giova
al meu cred ca ar innebuni sa-i las bebele la birou si eu sa merg la sala.

Haha..tocmai de asta ar trebui sa ii spui sa va mutati la Alba sau....iti iei antrenor personal acasa

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

da mai Bianca, dar vezi tu...aici ne-am invatat singurei...si mie ca acolo ne va sufoca toata lumea cu vizitele si grijile lor.
Oricum, e o idee care ramane in picioare, cel putin deocamdata. vedem dupa ce vine bb cum ma descurc cu 2 si cat de rau/cuminte va fii Edi.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

continuati aici

Mergi la inceput

Neata si de la mine la
Ne-am trezit si noi, Dani la 8.30, si-a baut cacaoa si apoi a stat cu noi in pat...noi am mai dormitat el a stat cuminte cum st deobicei si s-a jucat cu jucariile. La 9.30 a cerut desene si i-am aprins TV pe minimax. Acum ne-am imbracat, eu beau cafeaua si ma duc la invatat.
Maine mergem la Sebes la bunica-mea ca implineste 91 ani (vreau sa ii fac o surpriza ca nu stie nimeni nimic..mergem si seara venim acasa), draga de ea a cazut de vreo 2 saptamani si e tare amarata si suparata ca s-a lovit la umar si o doare...si binenteles ca mi-a spus ca sigur nu mai are multe zile de trait ca deja prea multe s-au adunat .
Silvia, draguta bunica ta cu ceasul de firma ..i-ai gasit ceva pana la urma? La ce pret? In Turcia am vazut preturi rezonabile la ceasurile Tissot de platina, erau undeva la 470 lei, cam asa ieseau pe vremea aia. Si al meu a fost 650 lei cu multi ani inainte si nu e platina care e mai scump ci suflat cu aur cu 10 ani garantie pt aurul de pe el. Tot atunci cel de platina era 900 lei Acolo cum sunt preturile?. Si eu am gasit niste tenisi frumosi pt Sandra la laredoute dar...nu am avut curajul sa te rog sa mi aduci .
Maraki, poate o fi rosu in gat. Nu stii sa te uiti cu lingura? Iti dau o idee...pana te inveti sa deosebesti un gat normal sau un rosu in gat uite-te regulat in gatul lui Angelos si daca are cumva rosu in gat o savezi diferenta daca vei sti cum trebuie sa arate gatul lui. Asa am facut si eu la Dani si acum stiu ca altfel....nu sunt medic .
Giova, deci iar bani pt eco.... eu ma tot minunez de doctorii astia cum pot sa traga bani de pe tine .

Va las ca asta al meu s-a apucat sa joace fotbal in casa si toate mi le imprastie pe aici . Trebuie sa ii scund mingile in casa ca altfel de le gaseste una doua incepe sa suteze .
O zi frumoasa

Mergi la inceput