Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 6
socrate spune:
Deci, mi-au intrat banii. I'm rich. Ritchie Rich. yeeee
Imi vine sa dansez, Cleo imi esti inca datoare cu numarul alora cu limuzina da?
Pe sot si pe copil i-am innebunit intrebandu-i unde ii scot si explicand ce fac cu banii, returnez datorii, iau placa de calcat noua, iau niste cosulete pt rafturi, joc cu pinguinii pt copil, jucarii de nisip, bile si tot ce mai vrea evident.
Io vreau marsupiu ca al Adrianei. Deci Adriana de unde ai luat marsupiu. Locatie te rog ca la vara ma opresc in Viena, e la o distanta acceptabila ca sa se mai odihneasca copilul.
Zi cum si ce cu marea, s-ar putea sa ne cuplam.
Elenuca, danutza bine ati revenit, mai veniti pe la noi, 2 randuri acolo.
Io am scos linkul la poze din semnatura de noia-noia-paranoia ca am aprofundat si eu niste teme.
Petrecere frumoasa si fara ploi le dorim fetelor dragi Laura si Alysh.
Nu pot sa cred ca am luat bataie de la Rapid. Asta e.Sotul e in spume si nu de la sampania deschisa de fericire ca au intrat banii.
Micaela, as vrea io 10 kg. Il alint si eu, a avut 9800 la cantarul de un an...sper ca intre timp a ajuns la 10. Eu nu il cantaresc de frica.
Cu problemutele legate de copilasi mai mari eu cred ca se mai iau si cu somnul ei, io am facut in pat la un moment dat undeva in jur de 5-6 ani, imi aduc aminte de incident. Am visat ca imi tb la baie si eram pe WC. Inca de atunci am avut vise foarte realiste. Uite asa s-a intamplat. A si apropo de faptul ca tb sa faca asa cand erau bb mai mici, nu e asa. Eu de exemplu am simulat o "boala" grava cand sora mea avea 6 luni, eu avand 11 ani. Deci, da. Si daca urmam alta cariera primeam Oscarul pentru ca am ajuns internata in spital 2 saptamani. Deci...Nu stiu ce era exact in capul meu. Poate ma asteptam ca la un moment dat totusi sa se intoarca atentia asupra mea, am inteles o luna, doua, trei e posibil sa fie si asta totusi.
Mai vroiam sa zic ceva inteligent dar am uitat. In schimb am savurat bancurile. Zau ca tb sa imi notez ideile.
Reallaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alysh Da, ma astia nascuti pe 15 mai se pare ca sunt cam batausi Vlady |
Buna precizare!!
Sis, Cleo, Iulia, Gabitzule, Lorich, DanaH, Lily, Inais, chinabulina, Leeloo, Andrada, Belleane , danutza77, Prag, ca-eric, Miss multumim de urari!! Adriana, Ylari, pupici speciali!
Adriana simpatica cu muc cel mic…vad ca ti-a raspuns Sis cu marea, de pe litoralul romanesc eu prefer MAMAIA.
Emycor, Socrate, sis puiutii mucosi, sa se faca bine repejor!!
Lily felicitari pentru primii pasi,ce program, ne-ai facut curioase…
Leeloo eeie, si ii place? Se leagana in calut? Nu cade? Sa-l stapaneasca sanatos!
Elenuca ce dulce e Lizi, vad ca prefera alb- rosu ii sta bine cu baticut, dar si cu coronita de papadiiiieee
Dana H simpatica faza cu cartul! Dar ma si vad in parc cu bicicleta si copil daca ar fi de carpa, ar merge, dar sunt in carne si oase, al meu nu mai vrea o clipa in carut, numa pe jos!
Danutza eeeei, i-auzi, ne-am cunoscut deja! Data viitoare si discutam sper! Ah, eu ies zilnic in IOR, asa ca ne mai vedem! In general ies si cu mamica cealalta, dar nu-I problema, e fata draguta! Si merci de complimente, esti draguta
Prag distractie frumoasa, asteptam pozele…imi pare rau de remarcile soacrei, bai ce caractere au unele. Te ajuta,ok, dar te si impunge nitel…Hmmm
Lorich nasol cu cucuiul! Hai ca trece! Buna veste cu Laguna Garden…esti a doua persoana care mi-l lauda! Ieeee
Inais ma bucur tare de iasmi ca –I reveni pofta de mancat! Hai ca recuperati acum. Iasmi s-a facut o mucalita si o dulce
Cleo super bancurile. Astept sa le vada si bogdan, I le-am pus pe mess
Socrate sper sa avem vreme buna, spatiu – ca sunt cam multi invitati si voie buna!! Felicitari pentru bani!!! Si Mirci tot cam pe acolo cu greutatea la un anL 9870 gr. Si baga in el ca spartul!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
simonacip spune:
Socrate si pe tine mi-e ciuda cu banii...Mai numai io nu??Brr..sa fie gelozie la David totusi?? sau nesimtire somnambulica?Fetele ma culc. si dau si eu linkul cu pozele jos de la semnatura.
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Nicole1980 spune:
La multi ani Mirciulica, sa fii sanatos, sa cresti mare si frumos !!!!
La multi ani tuturor mladitelor si mugurasilor care au implinit un anisor, sa fiti sanatosi, frumosi si norocosi:
SARA-MARIA
MARA
PATRICK NICOLAS
ERIC-DANIEL
ANNIKA
STEFANIA
DIANA MARIA
MIRUNA ELENA
ERIKA
DARIUS COSTIN
STEFAN
TUDOR
TEODORA MARIA
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
inais spune:
Deci nu am adormit inca...abia am culcat fata. Cu o doza de Panadol si Sterimar in nas...mi s-a parut ca vad niscaiva muci si ca tuseste! Ma impusc daca maine nu e ok. Deci daca nu mai scriu sa stiti ce am patit...
Deci Micaela va trebui sa ajungeti in Elvetia dupa sarafan din ala. Sau noi de acolo il avem.
Simona nu ti-o dau sa o papi...sa-l papi pe Mati al tau! Clar???!!
Laura mucalita zici?! Hmm! Incearca santajista, rasfatata, egoista, lipicioasa, pupacioasa, strambacioasa din nasuc...ne ucide...lent!
Np buna!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Reallaura spune:
Nicole merci scumpa de urari si tie!
Am pus si eu pozele pe private la webshot si le dau jos de la semnatura. SI pe urma ce facem? cum ne vedem?? tre sa incarcam pe caontul comun, cel mai sigur! Si intalniri dese!
In alta ordine de idei, baiatul meu mare a inceput s apape lapte praf, papa dimineata si seara, cam 180 ml, dar eu sunt tare incantata ca mi-l ia!
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
Inais ma nu dati din una-ntr-alta ca va plang de mila! E dulce ma Iasmi.toate epitetele la pozitiv!
Victoria_mami spune:
In primul rand:
LA MULTI ANI:
SARA
DAVID
Inca o lunita si impliniti anul!
Eu va pove ce a facut Victoria azi dar sa nu ma credeti mincinoasa: eu eram in dormitor, ma schimbam sa iesim la cumparaturi, daddy era in bucatarie si Victoria a intrat in baie, a ridicat capacul olitei si cand s-a dus daddy sa o ia de acolo a inceput sa planga. A venit cu ea in dormitor si atunci am vazut-o ca ea, de fapt, facea kk... de-aia ridicase capacul olitei!!! Si daddy in loc sa o puna pe olita a scos-o din baie! Pai sigur ca a plans copilul Ce-o fi zis ea, ca nu o lasa daddy pe olita?! Normal ca pana am dat pantalonasii jos si scutecul, deja era tarziu, dar am pus-o totusi, poate nu terminase, dar era gata, tot era deja afara. Am zis ca o mai invat sa isi dea pantalonii si scutecul jos si nu-mi mai fac griji.
Va pup, eu fug afara la o tigara, printesa doarme si daddy lucreaza pana la 12am azi, maine si duminica.
Macar luni, de aniversarea noastra (facem 6 ani) e liber.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Alysh spune:
Fetelor am niste emotiiiiiiiiiiiiii. Cica va fi furtuna pe la 1, dar nu dureaza mult. Sper sa fie asa.
Multumesc tuturor pt urari, nu mai nominalizez din lipsa de timp.
Laurita, Chinabulina, distractie placuta, fetelor, sa venim cu poze de vis!
Vlady
Reallaura spune:
Sara, David sa fiti sanatosi si fericiti, sa va bucurati parintii!
Desiree de la ce varsta ai pus-o pe olita??? Suuper! EU ziceam sa-i iau la un an jumate olita, dar cred ca ii iau de acum, sa fie obisnuit cat de cat cand l-oi da la cresa!
Ma duc ca am la treaba de nu va spun
Alysh distractie frumoasa!