Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

deci........mi-au intrat banii........sambata !!!!!!!!?????? in fine, au intrat.....aleluia.
mersi fetelor de explicatii

David Adrian Sara

emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata.
Inais, pap si la Mati sigur, dar mi-e ca nu-mi ajungeSi Mati e mucios. Hmm. I-am dat panadol, sper sa evolueze in bine
Emycor, si tu Brutus??Bravo!
Desiree, misto faza!
Sis, stai calma iubito ca ti-l dezvata la cresa de pampers imediat. Au program d eolita, fac toti impreuna si e altceva cind vede pe ceilalti stind la olitza linga el

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emycor

deci........mi-au intrat banii........sambata !!!!!!!!?????? in fine, au intrat.....aleluia.
mersi fetelor de explicatii

David Adrian Sara

emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3#

ce banca munceshte sambata, scumpo?

-ca imi da mana sa fac cinste.
Am calculat cu tati datoriile. Deci imi ramane de o maslina . Dar luni dupa ce acoperim toate gaurili, o sa ma simt si io mai usurata.
Si ma duc luni(marti) sa imi fac analizele, sa vaz cand negociez cu soacra sa stea toata dimineatsa cu fifi. Si la shoping.

DEZMATZ!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Luni mergem la agentie sa facem interviu de bone. Am emotii, sper sa-mi fi gasit pe cineva ca lumea. Uoofff, si acum jelesc dupa Dora, prima bona. Tot prin agentia asta am gasit-o, pacat ca n-au si serviciu de clone.

Eu tot caut pe net sa vad unde mergem la munte. Vrem sa mergem in saptamana 25-31 mai. Probabil tot la Btan-Moeciu, dar nu ne-am hotarat unde sa mergem. O sa sune Costi sa vedem unde gasim o camera maaaare sa aiba loc flacaii mei.

Ina, am vazut pozele Iasminei. Si eu tot asa zic: . Ar trebui sa facem schimb de pitici mici o zi , sa vad si eu cum e cu fetita, si tu cu baietel. De Andrei te scutesc, ca asta e pupacios si gelos si ar sta tot pe tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Luni mergem la agentie sa facem interviu de bone. Am emotii, sper sa-mi fi gasit pe cineva ca lumea. Uoofff, si acum jelesc dupa Dora, prima bona. Tot prin agentia asta am gasit-o, pacat ca n-au si serviciu de clone.

Succes oricum!
Cleo si tie spor la shopping! La dezmat, pardon.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Cleo mulam de coffee, pui si tu acu niste frisca, ceva? ca tot ai bani kklau

Asa deci, Iasmina se imbraca din Elvetia ne ducem si noi azi la shopping dar in baneasa, sa vezi dezmat pe noi, astept sa se scoale printzesica.

MissParker am citit pe blogul tau astazi si m-a rascolit asa un pic, m-am simtit putin vinovata ca eu as dori ca Daria mea sa fie o mica printzesica cumintica, dar ea nu e asa, e o fetitza cuminte dar foarte energica, toata ziua ar face ceva, se joaca, mai nou alearga, sarind asa, cumva.Sper din toata inima sa am puterea sa nu incerc sa ii impun nimic, sa o las sa fie asa cum vrea ea sa fie. Te pupam si te citim cu drag.

Eu sunt putin suparata pe un canin care imi cam chinuie fetitza.

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

fetelor, va scriu repede, ca avem musafiri si dupa ce mananca Annika, iesim la Muzeul Satului.
Sper sa nu fie furtuna la 1, cum zicea Alsyh. Alysh, sa aveti o petrecere reusita, indiferent de vreme!

Gabi, succes cu bona! esti haioasa cu clona! sper sa gasesti una buna si sa fii multumita!

Am vazut si eu pe Iasmina cea mancacioasa, cu sarafan cu Winnie - o dulcica

A mea, de cand i-au tuns doar bretonelul, arata ca un baietel prostut

Socrate, eu am comandat Baby Carrierul acum vreo 3 ani de pe internet - insa sunt si magazine unde il gasesti, stiu insa ca erau departe departe de unde stam noi in Viena.
Mai era o chestie, la o comanda mai mare se facea rabat
Unul costa intre 80-100 euro depinde de la ce firma il iei.
Da, cum spuneam eu l-am folosit la maxim - poti cara copil in el si pana la 5 ani -in spate, ca poti sa-l cari si asa, daca te tine

Simona, noi mergem la mare in Grecia, deci Bulgaria cade -- acum vrem doar scurt, un weekend prelungit -- Lorich, Socrate, am cautat aseara o gramada, ca as vrea o pensiune draguta, cu gradina, aproape de mare -- am gasit pana la urma una (Vila Sofia), in Costinesti insa -- ma gandesc ca la incep. lui iunie nu-i aglomerat si nu-i problema.

Spor la cumparaturi, mamicilor bogate!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

buna fetelor

la noi este o zi insorita. deja ne-am plimbat un pic prin curte
inainte sa facem nani. naspa e ca mai bate si vantul din cand in cand.
ieri m-am incumetat si am fost cu Bianca pana in parc in oras cu caruciorul (de ce spun asta pt ca pana in parc sunt 2.5km de mers pe jos). a fost frumos. o zi splendida.
ieri noapte a nascut nasa Biancai. are tot fetita Iasmina Georgiana, 3900gr. o scumpete - are mult par si o manichiura de invidiat...:d

SARA ELENA si DAVID ADRIAN de 11 lunite!

va doresc tuturor o zi excelenta!

www.infoturism.ro/acorda-puncte/95454/" target="_blank">votati aici concurs turism

Poze

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

mi-e imi intra alocatia si indemnizatia o data pe card cam pe data de 8-9 ale lunii. bine, presupun ca difera judetul..

www.infoturism.ro/acorda-puncte/95454/" target="_blank">votati aici concurs turism

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

mi-e imi intra alocatia si indemnizatia o data pe card cam pe data de 8-9 ale lunii. bine, presupun ca difera judetul..

Poze

te-am votat.

da,depinde de directia de protectie a copilului cand deblocheaza banii.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput