Burtici fericite de septembrie-octombrie (56)
Raspunsuri - Pagina 9
techila spune:
salut, petrean!!! felicitari pentru gasca!! multumim frumos pentru incurajari, sincer, eu nu imi bat capul pentru ca filosofia mea de viata (ca discuta fetele treaba asta)este ca nu poti lumina oamenii. de ce sa imi bat eu capul cu prostia lor??? eu imi vad de pestii mei si de ale mele, n-au decat sa crape .
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti
uve_got_mail spune:
Buna, fetele!
Azi am intrat si eu de dimineata...pentru ca am ramas acasa sa ma tratez de racealaAm refuzat sa iau paracetamol si Oscillo, am incercat toate trucurile babesti-adica lamai la greu, mi-am pus capul la aburit si vad ca azi imi e mai bine, desi respir cu greutate.
Monica, felicitari pentru grasunel!
Fetele care mi-au dat sfaturi si mi-au urat sanatate le multumesc, credeam ca nu am cum sa racesc acum, primavara!
Vad ca din ce in ce mai multe din voi stiu ce comori au-nu mai pot de nerabdare-mai am 3 saptamani pana la eco...
Apropos de zodii, bebe al meu va fii balanta, desi eu imi doream un leu - sunt de acord ca educatia are un cuvant important de spus in felul in care se va comporta, dar sunt si lucruri mostenite de la parinti - si poate ca si zodia influenteaza, dar in procent mai mic.
Si legat de destin: eu m-am nascut intr-o Dacie in drum spre spital, la 38 de saptamani, maica-mea mancase foarte multe fructe si a crezut ca s-a deranjat la burta, tarziu si-a dat seama despre ce e vorba si nu au mai ajuns pana la spital. Tare este ca m-am nascut fix in fata restaurantului in care am facut nunta si tot acolo va fii botezat si bebe Samburica. Oricum eu ma consider norocoasa, in cele mai naspa situatii, tot s-a intamplat ceva ce m-a salvat, asa ca eu cred ca cineva acolo sus ma iubeste. Chiar daca ma plang de tot si toate si sunt extrem de panicoasa, cred in Dumnezeu si sper ca il va iubi si pe bebe ca si pe mine!!!
18+ ; tati vrea baietel
raluk16 spune:
Vai, Monica, multumim de lista
Le printez pe cele doua ale tale si pe cea data de Elle si incep documentarea. Patut de la ce firma ai avut, asa de smecher?
Si sa inteleg ca sunt si produse pentru gravidute si pentru bagajul de spital? Super!!! Trebuie sa merg cu bani multi
17+
madalina84 spune:
Neatza fetelor
Felicitari celor care au venit cu vesti bune de la eco si bafta multa celor care se duc
Am si eu o intrebare,probabil prosteasca
dar ce este TT si ce rezulta din analiza aia?
Mie nu mi-a zis doctorul nimik si de 2,3,4 D tot eu l-am intrebat si a zis ca vrea sa ma trimeata la bucuresti.
Mai am o mare rugaminte,imi spune si mei cineva cum intru pe contul comun sa vad listuta si pozele voastre,am adresa si parola dar am tot cautat sa intru si nu am reusit
20+ se pare ca va fi AMALIA ANDREEA
BEBELICA MADALINA
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean Raluk nu ai pentru ce..acum vad ca sunt de-a ta:)eu sunt tot baimareanca..sunt casatorita insa aici Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 POZE |
hihihi, si ce-mi place ce descriere ai sub nume, "soacra cu trei nurori" ... te-ai dus mai la caldura, in tarile calde . Toata viata am vrut sa ma mut mai la sud
17+
monica_dicut spune:
Si ma gandeam tot eu asa (v-am zis ca n-am nimic de facut ) ca daca tot vrem sa merem mai multe la Baby Expo, daca nu ar fi dragut sa punem si de-o intalneala si weekendul viitor, si apoi sa mergem la un suculet, la o terasa in Tinereturlui?
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
raluk16 spune:
uve_got_mail, ce super povestea ta! Ca in filme!
Fetelor, ce-mi place aici cu voi, dar trebuie sa plec un pic. Parca nu m-as mai desparti, mai ales ca vorbim de shopping! (desi pana acum salvam doar mecanic toate listele, in ideea ca le voi cumpara mai peste 2-3 luni ).
O dupa-masa frumoasa!
17+
Dana15 spune:
Monica eu nu stiu...cum arata o cadita anatomica? Si patutul pe care l-ai descris tu..exact asa vreau si eu (m-as mira insa sa reziste pana pe la 14 ani..dar oricum, cred ca este destul de practic...are si sertare jos, nu?)
Referitor la cadita, eu am vazut pe un site una care arata ca o galeata..ceva de genul..si bebe sta in picioare in ea (sprijinit bineinteles)..spuneau ei ca este mai buna pentru copilas; oare asta este cea anatomica?
Raluk si eu sunt din Cluj..incerc sa pun poze in album we acesta.
Dana 19s
anamaria1979 spune:
Fetelor greu tin pasul cu voi..
Multumesc de sfaturi cred ca mananc sarat si probabil de aceea sunt umflata. O sa o reduc cel putin in perioada asta.
Ellenutachestia cu picatul parului mi se pare ciudata ptr ca pe perioada sarcinii mie aproape deloc nu imi mai pica (comparativ cu perioada de inainte) dar eu iau Elevit pe toata perioada sarcinii ca asa mi-a recomandat doctorita.
Dana15sincer cred ca poti intreba la o farmacie ce creme sunt indicate ptr gravide (chiar si la cele solare). Raspunsul sigur va fii in functie de compozitia cremei.
Am vazut cateva mesaje legate de parerea unora despre baietei. Ca viitoare mamica de baiat vreau sa ma solidarizez cu colegele mele. Adica ce au baieteii? Oricum educatia o dau parintii si modul de crestere influenteaza. Restul sunt aiureli. Sotul meu este zodia fecioarei si probabil si bebe la fel si pot sa spun ca e un barbat k care isi ajuta nevasta si in casa, foarte sensibil si atent cu mine in aceasta perioada frumoasa.
Fetele din Bucuresti sorry dar eu am ramas putin in urma. S-a hotarat ora si locul intalnirii de maine? Imi scrieti si mie careva please.
monica_dicut spune:
raluk, patutul meu (adik a lu bebe ) nu este nicio firma smechera sau mai stiu eu ce. Este facut de o firma din Timisoara (nu imi amintesc acum numele dar sunt mereu prezenti,m-as uita cum ii cheama dar toate lucrurile sunt la un prieten in boxa)Este un patut din pal, simplu. El costa 8 milioane si l-am luat cu 20% reducere pentru ca era ultima zi de targ si l-am luat pe cel expus (nu avea niciun defect, nicio zgarietura nimic, doar nu mai vroiau oamenii sa mai plece cu el inapoi cred)
Eu din cauza asta zic ca gasim oferte ok la targ.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata