Burtici fericite de septembrie-octombrie (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Si apropo, ralukti-am remarcat poza aseara din album, asa frumos bronzata..esti o draguta!

Dana 19s

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna dimineata!

multumesc mult pentru urari eu sunt inca fluturas. m-am uitat la filmuletul ala de zeci de ori.

de-abia astept si eu baby expo sa pot sa cumpez cele trebuincioase!

o zi frumoasa sa aveti

Ioana 21+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Si mie imi place cum abordezi tu lucrurile. Mi se pare ca esti o persoana tare echilibrata si cu capul pe umeri. Te respect si pentru faptul ca poti avea un regim vegetarian, ceea ce eu una nu as putea. Eu sunt de parere ca avem o singura viata, imi place sa mananc (sunt o gurmanda) si nu mi-as putea refuza micile placeri. Adica prefer o prajitura unui mar Dar asta sunt eu, ti-am zis, tot respectul pentru tine ca poti.
So, daca vrei, putem discuta, nu ma deranjeaza, ma gandeam doar ca nu as putea sa te contrazic pentru ca tu esti foooooarte documentata.

PEntru mine conteaza mult cateva lucruri la un om: cei 7 ani de acasa si respectul fata de cei din jur, fata de parerile lor si modul lor de viata. Nu putem fi de acord cu toata lumea, tocmai datorita faptului ca suntem atat de diferiti, dar putem sa acceptam si sa nu ne consideram noi superiori, ca stim noi cel mai bine cum se invarte universul.
Eu una incerc intotdeauna sa ascult omul si daca din modul lui de viata, sau in cazul de fata de crestere al copiilor, gasesc ceva ce consider ca imi este util, sa-l folosesc. Daca nu imi place cum gandeste, il las in pace, pentru ca cine sunt eu sa-l educ altfel pe acel om.

Of, ma scuzati, ca m-am intins.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Si mie imi place cum ganditi amandoua si va admir in primul rand pentru ca sunteti puternice, dar chiar unicitatea va da frumusetea.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut
PEntru mine conteaza mult cateva lucruri la un om: cei 7 ani de acasa si respectul fata de cei din jur, fata de parerile lor si modul lor de viata. Nu putem fi de acord cu toata lumea, tocmai datorita faptului ca suntem atat de diferiti, dar putem sa acceptam si sa nu ne consideram noi superiori, ca stim noi cel mai bine cum se invarte universul.
Eu una incerc intotdeauna sa ascult omul si daca din modul lui de viata, sau in cazul de fata de crestere al copiilor, gasesc ceva ce consider ca imi este util, sa-l folosesc. Daca nu imi place cum gandeste, il las in pace, pentru ca cine sunt eu sa-l educ altfel pe acel om.

Uite cam asa-s si eu. Nu cred ca suntem in aceeasi zodie. Deci ceea ce zicea Bia este demonstrat.(Q.E.D.)
Bia . Cum te mai simti?? Si...ce mancare buna faci tu acolo, la baieti??

Liliana, Andra-Maria & 17+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Buna fetelor..eu sunt o fericita"posesoare"de 3 flacai...si am intrat pe la voi..si am vazut o viitoare mamica de gemeni, care are de "luptat"cu "prostiile"lumii in care traim..si m-am gandit sa-i spun ceva
Techila..eu cand am aflat ca am gemeni, toata lumea m-a sfatuit sa fac avort, pentru ca nu-i voi putea creste, ca nu sunt vremuri de crescut 3 copii...magarii din astea..inclusiv mama mea si soacra. Bebeii mei s-au incapatanat sa vina pe lume..sa fie sanatosi, cu greutati mari la nastere..si acum...culmea...amandoua(mama+soacra)se lauda cu ei..ca sunt frumosi..sanatosi si altele. vei vedea ce frumos e sa cresti 2 copii odata..si sa stii ca nu e incredibil de greu cum cred unii parinti. Si daca avem noroc.ai avzut ca se asteapta ca si CD sa voteze legea cu 600 ron pt gemeni/tripleti..etc. Sarcina usoara..si multa putere sa lupti cu gura lumii sau sa o ignori(ca e mai bine)

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Fetelor stiu ca s-a mai intrebat de unde se poate face rost de o listuta cu ce ar trebuii sa cumparam pt bebe, si s-a raspuns este pe contul comun. Dar eu nu stiu cum sa intru. Va rog daca ma puteti ajuta. As vrea sa stiu de listuta ca vine la noi Baby Expo si vreau sa ma duc, dar nu stiu ce anume este necesar pt un bebe. Multumesc

17+ cu Eduard Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

va rog sa-mi trimite-ti si mie parola pentru user-ul de email comun ca sa iau listuta si sa o adaptez

Se mai plangea cineva de dureri in stanga, si eu le am si sunt cateodata de-a dreptul insuportabile. Am constatat ca se suprapun cu balonarea si/sau cu constipatia.
Eu nu mai pot manca doua feluri de mancare la masa de pranz si scosesem ciorbica din meniu si mancam doar felul doi (gratar cu garnitura si salata de obicei). De cateva zile am mancat doar ciorbica la pranz (mai adaug un cartof copt sau niste paste la vreo 3 ore dupa masa, pentru ca nu rezist pana seara) si e ceva mai bine, durerile au lipsit in cateva zile iar in cele in care a mai aparut au fost mai suportabile. Inca n-am ajuns sa intreb pe nimeni de la ce ar putea fi (ma rog, i-am spus d-nei la ecograf si a zis ca atat bebele cat si uterul sunt normale, deci nu e de acolo).

Stiu ca s-a mai vorbit mai demult de faptul ca va doreati fetita si aveti baietel sau invers, vroiam sa va spun ca la Alex si eu aveam aceeasi problema: noi suntem doua surori si am fost crescute doar de mama si eram de-a dreptul terorizata de ideea ca o sa am un baietel pentru ca "eu nu stiu nimic despre baieti". Si dupa ce l-am luat in brate prima data nici nu m-am mai putut vedea ca altceva decat mama de baiat.

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 16+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Si sa revenim la shopping (pentru ca azi nu am sef si fac ce vrea muschiu' meu )

Eu am mai luat pentru bebe prosopel din acela de baie cu triunghi (eu am luat de la Rom baby, se fac la Timisoara parca, 100% roamanesti si bumbac ffff bun, la fel si body-uri tot de la ei si paturica) SA va ganditi si la paturica pentru landou/carut. PEntru patut eu am luat cearceafuri din acelea gen prosopel sau nu neaparat dar cu elastic sa-l bagati pe sub salteluta. Eu mai trebuie si salteluta sa iau (as vrea din aceea cu iarba de mare parca)
Referitor la cadita, eu am luat din aceea cum zice Elle, anatomica, sau cum i-o spune. Acum colegele mele de la scutece spuneau toate ca a fost tare nefolositoare dupa 2-3 luni cand a trebuit sa cumpere alta mai mare. La fel, spuneau ele, ca ar fi util daca ati lua cadita de la inceput mai maricica si musai cu suport din metal ca sa nu va aplecati sau sa fiti nevoite a o pune pe pat sa faceti ditai lacaraia in jur. Stiu de la cumnata mea ca ea cumparase o musama pe care o punea dedesubt, sub cadita ca sa nu ude patul. Nepotica era insa o zburdalnica si tot umplea pe toata lumea.
Din punctul meu de vedere este foarte utila masuta de schimbat pampersi. Asta pentru binele spatelui vostru. CEle care aveti spatiu o puteti cumpara separat. Eu am luat patutul din lemn cu asa ceva. Cand creste bebe, se da la o parte, ramane dulapior separat iar patutul il putem folosi pana la 14 ani (zic ei) sau pana ajunge bebe la 1,60-1,70 ceva de genul. NU va mai spun ca se si leagana patul (sotul a zis ca-si leaga o sfoara de picior si de pat si o sa-l legene pe bebe ) Si tin sa va spun ca nu am dat multi bani pe el, ba chiar l-am luat suuuuper dar l-am luat gandindu-ne la spatiul pe care-l avem disponibil. Musai sa luati in considerare acest aspect.
Apoi ar mai fi subiectul bagaj de spital pentru care v-ati putea achizitiona pentru voi niste camasi , MUSAI chilotei de unica folosinta si cam atat momentan.

Va stau la dispozitie si cu alte intrebari.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

petrean, multumim ca ai intrat pe la noi sa incurajezi mamicile de gemeni!

Mamicilor din Cluj si de pe langa, puneti-va poze pe contul comun, ca daca reusesc sa ajung pe la targ si vad burti, poate va abordez . Deocamdata cred ca au poze Kiki si Vik. Am uitat pe cineva?

M-as baga sa propun chiar o intalnire de burti (ca tare invidioasa sunt pe cele din Bucuresti care se vad maine ) , dar eu inca nu sunt sigura daca voi reusi sa ajung pe acolo!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Raluk nu ai pentru ce..acum vad ca sunt de-a ta:)eu sunt tot baimareanca..sunt casatorita insa aici

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput