Burtici fericite de septembrie-octombrie (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

bia, da, caracterul i-l formezi, il educi etc dar sunt lucruri pe care nu le poti controla si acelea din pctul meu de vedere formeaza destinul. Eu la asta m-am referit. Nu ma bag cu tine la filozofeli ca eu am o filozofie foarte simpla de viata si nu imi place sa ma contrazic mai ales ca tu esti bazata bine pe partea asta. Eu iau totul ca atare si fac tot ce-mi sta in putinta sa imi fac viata mai usoara si mai frumoasa. Mai departe... ce-o vrea Doamne Doamne

Cu parul, da... stiu, si eu la fel, aveam niste creturi... of si s-au dus. Dar imi spunea o verisoara a sotului (are 50 de ani si 2 copii) ca asa a patit si ea dupa nasteri dar dupa cativa ani i-a revenit onduleul si densitatea. Asa ca poate mai avem o sansa

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mie imi place foarte mult exuberanta si energia cu care abordezi tu viata. Nici nu am de gand sa discut in contradictoriu pe o asemenea tema ca e inutil. Credintele oamenilor sunt nenegociabile. Cand am zis ca ma intind pana diseara m-am referit la faptul ca imi plac mult discutiile despre diferitele noastre filozofii de viata fiindca suntem asa de diferite si avem multe de invatat unele de la celelalte.

Sper din tot sufletul sa aiba dreptate ruda ta in legatura cu parul.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Si acum sa va povestesc de ce am lipsit! Pentru ca am umblat prin oras si am ajuns la Prenatal... Si cu toate ca aveam listuta voastra in geanta, am constatat ca sunt caci nu stiam ce sa cumpar... de care hainute, de care biberoane, sac de dormit sau pilota, de care lenjerie???
Si cum nu puteam sa plec cu mana goala, am inceput sa indes haine de fetita dupa cum imi placeau mie... Si ce sa vad cand ajung acasa ca aveam numai pentru 3/6 luni sau si mai multe pentru 12 luni!!! V-am spus eu ca sunt ? Nu chiar asa tare caci aveam un costumas si 2 sosetele si pentru 0-1 luni
Asteptam si experienta de la Baby expo

22+ cu

Iepurica

asa o sa fiu si eu la targ, mai ales daca o sa fie inghesuiala si lucruri ieftine

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

subiectul meu preferat... shoppingul

Soooo, o sa ma lungesc.

Anul trecut de la Baby Expo eu am luat patutul fooooarte convenabil. La fel erau cateva firme care alfel nu le gasesti cu body-uri din bumbac foarte bun. MAi sunt cei de la Mustella cu stand si merita cumparat produse pentru bebelica.

Eu acum, ca si Elle vreau acelasi balansoar de la Fisher Price - Ocean Wonders, salivez la el de anul trecut. Eu as incerca insa cumva sa-l aduc de afara ca m-ar costa in jur de 100 de euro fata de 6-800 de ron cu cat se gaseste la noi

In rest, sa va ganditi foarte bine ce veti avea nevoie in primele luni:
Suzete, biberoane, perie de spalat biberoanele, sterilizator (electric sau microunde, sfatul meu este electric pt ca il puteti cara cu voi in vacante sau la parinti care nu au microunde), babetici, finet, carucior, patut (gasiti oferte promotionale pe la targuri si daca aveti banuti pusi de-o parte pentru asta este tocmai bine), lenjerii pentru patut (eu am gasit anul trecut foarte dragute)
Mai ma gandesc si va mai spun.

Intreba Danutza ieri de lungimea lui bebe, mie mi-a zis ca are cam 28 de cm.

Si niste agitate:

monikus & Dana

Ah si bia, mi-am amintit ca la prima eco facuta, la 7 sapt si 1 zi, bebe era in urma, avea 6 sapt si 5 zile parca. DEci cum spuneam si ieri, are probabil bebe perioade

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

Hihihi, inca o lista de la Monica

Roxxy, sunt de acord cu tine, si mie mi s-a parut la fel.Cum spuneam, si la sfarsitul capitolului 54, am ramas super socata si chiar n-am inteles care era problema.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Raluk interesant ce zici tu acolo..multumesc de info! chiar acum googaleam si eu referitor la folosirea cremelor cu protectie solara in sarcina..dar am dat numai de site-uri pentru femei gravide, in care zice ca este ok (reclama la produse, cum spui si tu). o sa mai cercetez! Eu ma tem un picut de cloasma de graviditate si ma gandeam ca umblatul prin soare cu fata neprotejata ar favoriza aparitia ei...de aceea ii tot dadeam inainte cu crema.

Dana 19s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Vin si eu sa va si sa va imbratisez.

Bun venit tuturor fetelor care ni s-a alaturat in Odisee in ultima perioada.
Felicitari tuturor mamicilor care au trecut prin teste/eco/morfo si totul este cum nu se poate mai bine.

Am fost si noi aseara la eco si s-a zbatut bebe mai tot timpul. Era si la sfarsitul programului si cred ca dr era plictisita deja As fi vrut si eu sa stiu ce este bebe...dar daca n-a putut nici macar sa-l masoare va dati seama ca nici n-a putut sa vada ce este.
Azi mi-am luat sange pt TT si sper sa fie totul in regula.
Dupa ultimul CM se pare ca avem 17 sapt, dupa masuratori aratam cam de 17 sapt si 6 zile.

Despre zodii: dar de ce nu-i buna zodia fecioarei pt fete?? Cand eram cu Andra aveam dpn-ul 21 sept...si eram mandra tare ca o sa am o fecioara, cuminte, ordonata si care stie ce vrea. N-a fost sa fie si acum am o balanta care ma intreaba: "oare e mai bine asa?? sau asa??"
Eu mi-am dorit bb2 sase nasca primavara ca toata vara sa iesim la plimbare. N-a fost sa fie, asa ca vom avea tot o mica balanta. Deci va trebui cateodata sa decid de 3 ori: 1 data pt mine si de 2 ori pt copii.

Nu mai puneti la suflet vorbele care va deranjeaza!! Incercati sa fiti egoiste si sa va ganditi ca ceea ce va doriti voi primeaza in fata a ceea ce spun unii sau altii!!

Liliana, Andra-Maria & 16+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Raluk interesant ce zici tu acolo..multumesc de info! chiar acum googaleam si eu referitor la folosirea cremelor cu protectie solara in sarcina..dar am dat numai de site-uri pentru femei gravide, in care zice ca este ok (reclama la produse, cum spui si tu). o sa mai cercetez! Eu ma tem un picut de cloasma de graviditate si ma gandeam ca umblatul prin soare cu fata neprotejata ar favoriza aparitia ei...de aceea ii tot dadeam inainte cu crema.

Dana 19s

Stiam ca apare mai tarziu, si doar la mamicile de fete .

O sa pun poze de la intalnirea de 10 ani din 1 mai, ca iarasi sunt putin bronzilici (si tot uniform), ca ma plimb pe langa mami prin gradina cand lucreaza

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Si apropo, ralukti-am remarcat poza aseara din album, asa frumos bronzata..esti o draguta!

Dana 19s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Si mie imi place cum abordezi tu lucrurile. Mi se pare ca esti o persoana tare echilibrata si cu capul pe umeri. Te respect si pentru faptul ca poti avea un regim vegetarian, ceea ce eu una nu as putea. Eu sunt de parere ca avem o singura viata, imi place sa mananc (sunt o gurmanda) si nu mi-as putea refuza micile placeri. Adica prefer o prajitura unui mar Dar asta sunt eu, ti-am zis, tot respectul pentru tine ca poti.
So, daca vrei, putem discuta, nu ma deranjeaza, ma gandeam doar ca nu as putea sa te contrazic pentru ca tu esti foooooarte documentata.

PEntru mine conteaza mult cateva lucruri la un om: cei 7 ani de acasa si respectul fata de cei din jur, fata de parerile lor si modul lor de viata. Nu putem fi de acord cu toata lumea, tocmai datorita faptului ca suntem atat de diferiti, dar putem sa acceptam si sa nu ne consideram noi superiori, ca stim noi cel mai bine cum se invarte universul.
Eu una incerc intotdeauna sa ascult omul si daca din modul lui de viata, sau in cazul de fata de crestere al copiilor, gasesc ceva ce consider ca imi este util, sa-l folosesc. Daca nu imi place cum gandeste, il las in pace, pentru ca cine sunt eu sa-l educ altfel pe acel om.

Of, ma scuzati, ca m-am intins.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 22+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

emy cu astea te-ai ocupat tu, da? sa vezi ce frumoasa o sa fie bebelina in ele .. poate trag si eu o fuguta ca tot sunt aproape de baneasa ..

ai dreptate monica am uitat de cosmetice, care sunt mai ieftine ca in farmacie. si eu tot de la mustela folosesc la eva si nu a avut nicio problema pana acum. si sunt mai ieftine la BE decat in farmacie. eu scutecele de finet/bumbac nu am vazut la BE (poate le-am ratat), am luat de la niste magazine dintr-un complex comercial. si eu sunt ptr sterilizatorul electric caci il poti lua pe oriunde dupa tine. monica, daca gasesti leganusul pe vreun site mai ieftin decat stim, da un semn, pls.

liliana imi pare rau ca nu ati putut vedea ce e bebita. las ca va arata el putza data viitoare.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput