Mamici si gravidute de Constanta (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

adina, si eu vreau shimb de "blocuri".si cu crissis as face.vai ce frumos e la curte.pai cred ca as plati apa cu razvan care e fan innebunit dar innebunit dupa apa.cred ca as avea ori inundatie tot timpul in curte.si asa platesc apa ca se balaceste in cada sau stropeste cu seringa.doamne, ce ma asteapta vara asta la plaja.vanat il iau de acolo.
angi, imi pare rau prin ce ati trecut.bine ca scapati de injectii.
bogdanel, la multi ani!!!!
dana, saracuta crinuta ce sperietura a tras cu cateii.
mey, m-am saturat de bloc de nu mai pot.mi se pune un nod in gat de cate ori trebuie sa urc in casa.vreau sa stau numai in curte, chit ca e o bucatica mica mica

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Adina, eu sunt aproximativ bine. Ceva dureri, ceva ameteli si stari de rau, dar nimic foarte serios. Stau destul de mult in pat si incerc sa nu ma agit prea tare. Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat cu locul de parcare. Din pacate sunt o gramada de individe care cred ca daca au pus mana pe unul cu bani automat au mai multe drepturi si le creste IQ-ul. Cred chiar ca in situatia data ai fost foarte calma.
Trebuie sa plec acum sa vad una bucata de fata la spectacol si tocmai am constatat ca acumulatorii sunt descarcati.
Cris, am admirat pozele voastre. Teo creste parca pe zi ce trece si e tot mai frumoasa. La anul cred ca o vedem pe ea inconjurata de catei cum erai tu acum. Si tati vad ca e serios implicat in cresterea minunii.
Dandusa, simpatic episodul cu fantomita rosie care era in usa dar vorbea si la telefon. Crinuta are imaginatie si e creativa, cert, dar prevad si vremuri grele pentru tine daca ii lasi impresia ca te poate pacali.
Mokika, cuminte si frumos copilas ai. Chiar a avut rabdare sa urmareasca tot?
Angi, imi pare rau ca a trebuit sa treci cu Pupi mic prin asta. Stiu si eu cum e si cum ti se rupe sufletul de durerea copilului. Sper sa scrii ca e totul bine acum si ati scapat de tratament. Si noi am patit la fel, cu manuta umflata si schimbat locul, dar s-a rezolvat totul pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Fetelor, multumesc pentru aprecieri, Crissis ... timpul asta trece asa de repede ... si in defavoarea noastra, a parintilor! Sa vezi ce repede o sa creasca si Teodora!

Si acum, daca imi permiteti, eu nu prea ma pricep la cuvinte mari, dar adresez o rugaminte: Mav, ce a fost a fost, s-a terminat, haide sa ingropam intamplarea nefericita care ne-a pus pe toate pe jar .... asteptam sa dai un semn, scuzele au fost adresate, si te rog din suflet sa le accepti.
Sa ma iertati daca am indraznit sa cer prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

haide Mav

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Haide Mav!

Mokika,sunt in asentimentul tau

Andata,totusi ce-i cu starea asta? Parca nu-i normal,nu? Neaparat sa intrebi dr. cand mergi cu analizele.
Si ce spectacol? Vrem si noi! Macar poze pune-ne !

Madaluta,am apucat sa-ti vad puii si sotul intr-un logan gri...pe tine nu te-am vazut...Darius radea in geam lateral ,iar Briana isi itea capul in luneta

Andreb,cred ca te-ai facut cu inca un scolar;Ioan se ridica cat poate pe varfurile picioarelor ca sa apuce sa zangane si el clapele pianului...Si sa vezi ce satisfacut e... Ce mai, deja canta la 2 maini Isidorei i-a iesit o bucatica din 'prichindel vezi oare...'
Abia astept sa-ti vad patura;noi am luat una de la un stand din Carrefour,spaniole parca,dar e prea inchisa si mobila pe cires...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

..sunt pe fuga... am tras cu ochiul sa vad care mai e atmosfera aici, si-mi place,da trebuie sa scot copiii la plimbare. a plecat socrela....deci..timp mai mult....
acum va pun niste poze de la plaja de azi si ieri si de la bulgari caci ramasesem restanta...
http://family.webshots.com/photo/2139647930102461087VTjECO

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

MULTUMIM MULT PT URARI...VA PUPAM PE TOATE SI MULTUMIM CA NU ATI UITAT DE NOI!!!
Noi acum am ajuns acasa de la ai mei...ne cerem scuze ca am disparut asa...dar, cu pregatirile de nunta si cu fi-miu nu prea mai am timp..reusesc sa citesc dar mai greu cu scrisul...
Tinand cont ca tati nu a fost acasa, am facut un gratar in familie la ai mei...si ca sa se simta ca e petrecere am luat coifuri...pahare, toate cu desene si tort cu tom si jerry....
O sa pun poze cat mai curand..
Pupam pe toata lumea si va rugam sa ne scuzati ca disparem ...

Mai avem putin si scapam de griji..vine tati, nunta...si apoi o luna si jumatate doar de relax....
Multi pupici...

Mergi la inceput

Adina, o sa intreb cand voi merge iar la dr., oricum o sa te tin la curent.
Spectacolul a fost un fiasco, fii-mea ar fi trebuit sa cante vreo 3 cantece cu alte 4 fete, la un spectacol organizat in comuna, cu sprijinul celor de la scoala de arte si al primariei, dar le-a scos din program ca cica era timpul limitat si nu mai aveau cei din Constanta timp sa se "produca". Lucrul acesta a fost decis de cea care coordoneaza Scoala de arte din Constanta.
Asa ca am facut drumul degeaba, pe caldura aia, dar macar Sandra nu a fost singura, ne-a vazut acolo. In consecinta, nu avem poze.
Am aflat abia la plecare motivul pentru care nu au mai cantat, ca daca aflam ceva mai devreme, iesea cu "cantec". Sunt eu pasnica de felul meu, dar cand e vb de puii mei, ma transform

Mergi la inceput

Intrebare off topic, daca nu deranjeaza.
Mama are o pisica si pisica are doi pui. Vrea cineva de la curte sa adopte peste vreo luna un puiut comunitar, invatat sa prinda soareci?
Eventual o sa le fac poze pentru cine vrea, sunt albi cu pete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Vai, Andata ce mizerie ! Ce oameni ! Chiar nu puteau organiza in asa fel incat fiecare sa cante cate ceva? Cand te gandesti ca astia sunt pedagogi te trec fiorii ...

Madaluta,deci la plaja plecati dimineata,zor nevoie mare ...Superbe pozele,m-au topit minunatii tai-de unde le-ai luat costumele de baie?-iar tie iti sta tare bine cu 2 cosite .Ai cu 10 ani in minus ,daca mai era cazul...

Mergi la inceput