Mamici si gravidute de Constanta (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, imi recomandati va rog o pensiune ok in Cta, Mamaia, pt o prietena de-a mea care vine vara asta la mare, asta a fost rugamintea ei, pensiune, nu hotel, dar sa fie ok. EU nu prea stiu...

Noi suntem bine, i-am scos dimineata branula, l-a vazut dr si mai facem 3 zile tratament si am scapat.

Andata, mare pacat ca se intampla lucruri din astea, bietii copilasi cum s-or fi simtit.... Rusine lor...

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Adina, Angi, si eu sunt tare dezamagita. Mai rau e ca am aflat ca individa le-a spus copiilor ca doar cei mai buni canta si cica aia din Constanta ar fi fost mai buni. Ah, nu am aflat eu la timp, ca aveam ce sa ii povestesc!
Am impresia ca multi considera ca daca locuiesc copiii in nu's ce comuna sunt obligatoriu tarani si retardati fata de aia care stau in oras.
Angi, ma bucur sa aud ca pupi e bine si a scapat de branula. manuta greu incercata.

Mergi la inceput

Multumesc mult, Andata!

Mada - respir usurata Am vazut pozele, Dariu si Briana sunt minunati iar tie iti sta nemaipomenit cu codite impletite, vorba Adinei, nici asa nu-ti arati varsta dar asa zici ca esti pustoaica de liceu!

Adryana, nu ne-ai mai spus nimic de printesa ta, s-au rezolvat grijile tale in legatura cu auzul?

Menuet, cum te-ai acomodat cu inceperea serviciului? dar Veve cu absenta ta? Zi-ne si noua 2 vorbe acolo despre voi.

Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Eu sunt in zona ,ma uit la "august rush " .Imi place pana acum...

Mav,cu cine vorbesc eu despre film?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Super,super,super filmul!!! De mult n-am mai vazut ceva atat de frumos...
Ma duc la nani fericita...
sotul meu si Mav & Costi.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Bogdanel Ellen, sa-ti traiasca puiul drag, sa fie sanatos, cuminte si baftos! Te rog, scuza-ma pt urarile intarziate!

Angi, Insanatosire grabnica celui mic!

Mokika, Dandusa, Isidora, Madaluta (nu neaparat in ordinea aceasta si lista desigur e mai lunga)

[Sebi... ma vede trista.. si vine si-mi marturiseste: Mami, te iubesc pana la Dzeu de mult! ... apoi adauga... si pe tati tot pana la Dzeu... si pe Antonio... si pe... vara-sa... si pe...varu-sau... Observa ca imi "cade" fata... si adauga Dar TU ESTI PRIMA PE LISTA MEA!]

Adina..... comentam, comentam cu prima ocazie (deja intrevad una curand)..... Imi pare rau ca n-am fost pe faza...
Dar... iata, n-am somn la ora asta... am petrecut pana tarziu la niste prieteni in livada (te rog nu te consuma degeaba, atrag numai energii pozitive!) si am baut prea mult pepsi si n-am putut inchide un ochi pana acum... ca altfel nu intram....
Nu stiu ce-o sa ma fac asa nedormita peste cateva ore, cand o sa ma ia toata lumea de "proaspata".....

Ieri, mama a vazut-o la TV pe Monica, frumoasa, in rochita de mireasa! De fapt, pt asta am si deschis calculatorul, cautand interviul... Insa nu l-am gasit... aici stirea...

......Adevarat razboi pe o strada din Constanta! Niciunul dintre raniti nu a depus plangere, iar anchetatorii incearca sa afle cine sunt atacatorii si de ce au lovit. E doar un exemplu recent, ca uneori e bine s-o tai si sa-ti gasesti un loc mai pasnic sub soare, NU doresc comentarii pe tema...

Ina, unde esti, de ce nu raspunzi la tel? Sper ca totul e ok!

Va pup pe toate! Nu contati pe mine saptamana asta, ca voi merge la un curs si sunt cam ocupata!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Neata

Alina, multumesc mult pt urarile de sanatate, deja e bine, doar ca tb sa mai luam si maine tratament ca sa terminam doza. De tusit nu mai tuseste, nasul nici atat.... Anto cum a reactionat de la Pepsi?

Si eu abia astept sa vina Monica sa ne povesteasca cum a fost si sa vedem poze.

Citat:
......Adevarat razboi pe o strada din Constanta! Niciunul dintre raniti nu a depus plangere, iar anchetatorii incearca sa afle cine sunt atacatorii si de ce au lovit. E doar un exemplu recent, ca uneori e bine s-o tai si sa-ti gasesti un loc mai pasnic sub soare, NU doresc comentarii pe tema...

Alina, Alina, trebuia sa ai ultimul cuvant, nu? cu toate ca nu cred sa fie cineva care sa te contrazica in privinta asta... asa este. Dar daca nu doresti comentarii, de ce ai mai postat link-ul acesta si comentariul tau in conditiile in care abia s-au linistit spiritele si lumea a rasuflat usurata?? Tu insati spuneai ca nu e corect sa-i iei omului dreptul la replica. Daca as sustine cu fervoare anumite lucruri, nu as mai cauta cearta de teama sa nu dau peste cineva care mi-ar putea face cu vorba sau cu fapta, exact lucrul de care ma tem. Si nu as tulbura niciodata apele linistite...

Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Dandusa, vreau sa le aduc eu de acolo ca transportul nu stiu cat costa le ei si banii sunt foarte limitati.
Adina, bineinteles ca pot sa-ti aduc niste pungi pentru vidat. O sa-ti dau de stire cand le am.
La multi ani Bogdanel de Ellen! Sa cresti mare si sa-ti bucuri parintii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Fetelor, voi cand ati mancat ultima bataitza?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mokika

Fetelor, voi cand ati mancat ultima bataitza?

Mokika - mami de Crina (12.08.1996) si Theodor (28.08.2007)
poze

Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput