Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 16
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui khristin Piolica, mergi in vizita la ai tai sa-si cunoasca Elsa bunicii? Uite si pozele de mult promise cu ginerele cowboy Cristina Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony |
Elsa o stie pe bunica, ca a venit de doua ori la ea, cind s-a nascut si cind avea 5 luni, insa tata nu a vazut-o pina acum si nu mai poate sa astepte, asa ca ne ducem. Ei vor veni la noi in Sept de botez, mot, turta si alte nebunii ce o sa mai facem atunci.
Chris e DE-MEN-TI-AL! Merci mult pt poze! Ai primit cadou de 10 mai de ziua mamelor? Super frumos! (ziua soacrelor cind o fi?????? hihihi} Aici, adica in Fr, ziua mamelor e pe 7 iunie, eu o sa fiu in Ro atunci. te pupacesc.
Mamica fericita de bebelina Elsa
nikolici spune:
Seara buna,
mi-a mai trecut supararea..ca asta e, daca stau eu suparata nu schimb lumea asta.
Se datoreaza si faptului ca am primit deciazia cu indemnizatia si am impresia ca este mai mult decat ma asteptam eu...ma rog eu calculasem altceva, dar nici foaia cu salariile nu o mai am.Si daca au gresit ...eu nu dau nici un ban inapoi nene...si nici nu ii las sa-mi fure din urmatoarele indemnizatii.
A ramas doar sa vad si banii fizic in buzunar.
miruna vreau sa te intreb daca inca il mai cari pe bb in spate in wrap si cat timp ti-a luat cu acomodatuul punerii lui in spate si mai ales datul jos.Ma gandesc sa inlocuiesc hamul ala nenorocit recomandat de doctor cu statul cat mai mult in wrap...dar na sunt si eu om si ma rupe daca stau 10 ore cu bb in bratze in fatza adika.
Poate dai si la fata niste hints
.

tuturor pt sprijin moral.Din nou ma salvati de la inec cu o vorba buna.Ce mamici am eu aici, nimenea nu are in alta parte
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
_giulianna_ spune:
Bravooooo Gruiaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Haiducelul s-a pus pe treaba nu gluma!
A, si are o sotie pe cinste! Amandoi frumosi rau! 
Babytza 
Nikol au mai trecut nervii? 
Permiteti-ne sa va aratam coltii unui leut
.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Nerantula spune:
Offtopic
Am o prietena insarcinata care a facut amniocenteza la Medlife, cu dr. Predoi. Astazi a primit rezultatul cariotiparii, e o foaie cu 3 randuri scrise, din care ea nu intelege decat ca bb e baiat, ceea ce stia deja ...geneticianul plecase si asistentele nu i-au zis decat ca 'e bine' si ca oricum nu va afla nimic in plus chiar daca vorbeste cu geneticianul
... e culmea, stiti ce inseamna o amniocenteza si cat costa, ca sa obtii o asemenea explicatie la rezultat, mie mi-ar veni sa 
Deci, iata 'rezultatul', daca poate cineva sa ne ajute, dintre fetele care au facut amnio la noi:
metafaze examinate:12
metafaze carotipate:7
CARIOTIP: 46, XY

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
gaia.nevia spune:
Hello, acu m-am aciuat si io prin patul meu si am vazut ce mai faceti.
Nikole,
si nu te mai necaji! Destul ca tre sa ai ochii-n patru pe cracii printesei!
Multi pupici!
A, pont. Daca vrei sa incerci, s-ar putea cauta un mei-tai. Zi-mi pe mess daca te intereseaza... Cred ca se monteaza mai usor in spate decat wrap-ul.
Lumi, neste ceai si aspirina (a saracului?!?!![]()
) sa te faci bine repede, mami!

Pupam toate fetele.
Azi i-am luat lui Teo www.mailorderexpress.com/cgi/pfind.pl?BPC%3D10/TOK%3D0/IMG%3D1/PB%3D1/PSRT%3Dnull/EXFIND%3D%20cars04/page%3Dresults.html" target="_blank">casuta (atelierul lui McQueen) din Metro. Gee... mi-a luat ceva s-o montez, ocupa toata sufrageria, dar nu-l mai scot pe Teo de-acolo...
Asta asa, ca plecasam sa-mi iau cadou de ziua mea...
n-am luat.
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Nerantula spune:
Giulianna, super poza! Mooaaa', cand ma gandesc la fatzuca lui cand o avea vreo 25 de ani si va vedea poza asta ![]()
Multumim tuturor pentru galerie, sper ca o luam incet-incet pe drumul cel bun! Ne-am mai reglat si cu constipatia, facem kk in medie o data la doua zile, fara nici un fel de interventie, I feel alive again! 
Ce cereale mai dati voi bebelusilor, fara lapte si alte minuni adaugate?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
nikolici spune:
nerantula imi e greu sa cred ca doar atat i a dat.eu am facut amnio, insa a scris ceva mai mult...nu mult dar ceva mai mult.Acum o am atarnata de tzitzi pe Kiki, dar dupa ma pot uita sa vad exact cum scrie.
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici nerantula imi e greu sa cred ca doar atat i a dat.eu am facut amnio, insa a scris ceva mai mult...nu mult dar ceva mai mult.Acum o am atarnata de tzitzi pe Kiki, dar dupa ma pot uita sa vad exact cum scrie. Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
Cand termini ar fi super!
Unde ai facut amnio?www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
nikolici spune:
giulli au mai trecut nervii, nu mai conteaza ca soatza e pe stadion eu acasa, iar fii mea care adormise s-a trezit exact cand eram cu samponul in cap...life is nice pt ca voi avea bani in curanddd.
Cumpar tot in jur.STIE CAREVA CAT COSTA FORUMUL ASTA???IL CUMPAR CA AM BANI...LUNI CAND VINE POSTASUL![]()
GIULLI
gaia.nevia spune:
Nerantula, rezultatul amniocentezei mele avea 3 pagini.
Pe prima, scrie asa:
rez analizei:
- analiza citogenetica a fost efectuata pe amniocite cultivate in vitro;
- au fost examinate direct, 25 matafaze, dintre care 2 au fost cariotipate.
- nu s-au detectat anomalii numerice sau structurale ale cromozomilor.
Diagnostic:
- CARIOTIP FETAL: 46,XY.
Mai departe, pe doua pagini, pozele fiecarui cromozom din cele doua metafaze cariotipate, si nu este niciun comentariu la niciuna.
Cred ca important e sa existe propozitia de-am bolduit-o...
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri

Chris Anthony