Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nerantula amnio am fc la maternitatea Bucur, iar analiza a fost facuta la Medlife.In curand Karina se intalneste cu mos Ene, putzintica rabdare.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Buna seara!
Eu m-am pus din nou pe picioare, terapia prin shopping functioneaza de fiecare data, Apoi am fost toti 3 la o terasa draguta, vorba Carlei(Ratonelu) pasarelele ciripesc, floricele pe campii.
Nikolici ma bucur sa te vad din nou "in forma"
Laureta daca pui pe 4shared maare pomana ti-ai face!
Am vazut si copii superbi Chris Anthony, Amalia, Raducu
Babytza

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Offtopic

Am o prietena insarcinata care a facut amniocenteza la Medlife, cu dr. Predoi. Astazi a primit rezultatul cariotiparii, e o foaie cu 3 randuri scrise, din care ea nu intelege decat ca bb e baiat, ceea ce stia deja ...geneticianul plecase si asistentele nu i-au zis decat ca 'e bine' si ca oricum nu va afla nimic in plus chiar daca vorbeste cu geneticianul ... e culmea, stiti ce inseamna o amniocenteza si cat costa, ca sa obtii o asemenea explicatie la rezultat, mie mi-ar veni sa

Deci, iata 'rezultatul', daca poate cineva sa ne ajute, dintre fetele care au facut amnio la noi:
metafaze examinate:12
metafaze carotipate:7
CARIOTIP: 46, XY

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Nerantula, eu stiu asa
Cariotipul uman normal contine un numar fix de 46 cromozomi.
Faptul ca la ea fraza finaa spune 46 xy e de bine
uite un link aici pe DC care spune cu ce trebuie sa se termine o interpretare ok:
"rezultat normal ar trebui sa contina doar ultima fraza "fara modificari numerice sau structurale, cariotip normal 46xx sau xy"

aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=71879

e cam tot ce am gasit.

Nu ma pricep, nu am facut amnio, dar imi amintesc cu groaza prin ce am trecut cu un rezultat prost la TT si o interpretae de kko la DT.
Doctorii sunt varza la faze din astea de interpretare.
Cat ma bucur acum ca nu am facut amnio.

Nu am sooooooooomn.

Doamne ajuta sa fie ok cu prietena ta. Ce bine o inteleg, ce o fi acum in sufletelul ei...cred ca e calare pe net.
Eu imi facusem un folder cu TT, citisem tot ce se putea gasi pe site-uri americane, as putea sa mi dau sigur doctoratul in Triplu Test. (info a nu se lua de buna, dar la figurat chiar asa este, am citit 6 luni pana am nascut tot ce se putea citi despre TT si Sindrom Down)
Ma iau frisoane cand citesc de alta mamica in dubiu, nelinistita de un rezultat la un test din acesta prost. Ma gandesc la ea. Stiu exact ce e in inimioara ei.
Cred ca e bine, daca e specificat 46.
Altfel un cromozom ar fi dublu- nu stiu sa ma exprim altfel, medical-dar 21 sau 18 ar avea o problema clara. Desi si alti cromozomi pot fi afectati, nu doar astia doi, acum sunt tot felul de boli si bolicele genetice, te baga in sperieti.

Unde esti Babymooooom?

************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.(Jules Renard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

V-au intrat banii?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Eva cum te mai simti?Mai amortesc picioarele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Ada, Nikolici
Eva, super-documentata, ca de obicei Prietena mea nu crede ca e prost rezultatul, insa ar fi fost mult mai linistitor daca nu era asa vag.

Multumim frumos!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nerantula eu am facut TESTUL FISH NU CARIOTIPUL.
Mai mult ca sigur ea a facut cariotipul.
La mine scrie ...multe nu are rost sa copiez tot ci doar concluzia:
fat cu sex genetic feminin, fara aneuploidii detectabule pt. cromozomii x,13,18 si 21

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

V-au intrat banii?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Daaaaaaaaaa!

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Eva cum te mai simti?Mai amortesc picioarele?

ce sa zic, sunt in permanenta bete asa si cand merg parca merg pe pernita de ace. E mai mult decat clasica poveste "furnici in picioare", e mai ascutit asa si sunt lesinate.
E constanta problema, ma culc cu ea si ma trezec la fel, cu gambele zici ca am ace in ele.
Nu ma doare nik, nici coloana nici altceva, doar din cand in cand am asa ca o durere fulger pe picior in jos, de la nervul sciatic, dar asta daca fac o miscare aiurea, calc stramb etc.
In mare sunt ok, nu ma doare, nu bolesc, nu stau in pat. Dar daca e hernie de disc e parsiva, ca inelul acela poate aluneca mai tare pe nerv si sa se agraveze povestea. Astept sa vina RMN sa vad exact ce si cum
Sar'na de intrebare.

Am vazut ca mai nou o echipa de medici evrei fac interventii pe coloana pt hernie de disc fara operatie, este o incizir mica gen laparoscopie si pleci acasa dupa o ora. Doamne ajuta sa nu am hernie de disc dar daca am ceva incipient sa pot face ceva -kine, exercitii, interventii minore- dar fara bisturiu.

Terapia prin shopping, terase, fff bine gandesti, si la mine o fustita noua sau un capuccino fara cofeina in compania "barbateilor "mei fac minuni la moral.

Si sa nu te aud ca ii tai portia de tzitzi puiului, da?Glumesc...

************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.(Jules Renard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

giuli, tu intrebai de bani?

La mine da, au intrat azi, indemnizatia+alocatiile.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput