Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 15
Codruta27 spune:
Pupici multi si de la noi!
Ma mandresc ca sunt la zi cu cititul, dar cand vine vorba de raspunsuri, pana sa ma hotarasc eu, sunt deja invechite treburile!
Mai bine mai tarziu decat niciodata, Babytza, multumim pentru clip! Superrrrr!

Andy, foarte frumos colajul tau! Induiosator! Cresc micutii nostri!
Moni, ma bucur din suflet pentru vestile bune! Doamne Ajuta in continuare!
Il admiram si noi de zor pe Raducu in diverse ipostaze!
Acumn sa va spun despre noi:
Sparge si dintzocul cu nr. 4
, prilej de trezit din ora in ora si de tzitzilit la greu! Apropo de tzitzi, incerc si eu mica intarcare, adica, as vrea sa raman numai pe supturile de seara si de dimineata, dar cu cine sa ma inteleg? Noaptea, baiatul meu se bucura de un adevarat festin! Imi e teama ca i se fragmenteaza somnul prea tare. De fapt, el nu se trezeste, dar chiar si asa... Voi cum procedati?
Am vazut ca vorbeati despre independenta bebelusilor...Hmmm, Vladut nu se joaca singur in camera, trebuie neaparat sa fiu in raza lui vizuala si daca se poate sa fiu activa in jocul lui! Nu ii place sa stea in carut. Singurele momente de independenta vadita sunt cand se joaca in Leap frog si cand merge cu premergatorul.L-am pus in premergator, drept pentru care "alearga" dupa cainii din curte cum prinde ocazia! De dormit, am dormit separati doar in prima noapte dupa ce s-a nascut, si asta pentru ca nu ma ridicasem din pat dupa cezariana, de atunci... nu stiu daca el doarme intre noi, sau noi dormim in patul lui!![]()
In ceea ce priveste mancatul, am noroc! E un copil mancacios, dar sa fie bun si sa nu se repete acelasi meniu si a doua zi. Din fericire nu e alergic la nimic deocamdata. Nu avem istoric de alergii in familie, asa ca i-am dat si capsuni si ficatel si ... mai nou condimentam mancarica cu cimbru, oregano, ceva usturoi verde...Papa bun!
M-am intins si imi cer scuze pentru asta!
Va pupam pe toti fara exceptie!
Mamica lui Vlad (23.09.2008)
Poze...pozulici
Asa cresc eu!
Povestea mea
khristin spune:
Babytza, multumim ca ne-ai adaugat si pe noi in clip
.
Giuliana, ce frumos coboara Edi din patut. 
Eva, foarte motrice Noah. 
Ankussa, si pe noi ne tenta o vacanta in Mexic-Cancun sa ne mai dezmortim un pic oasele la soare dupa lunga iarna canadiana mai ales ca ne-a placut mult prima oara cand am fost
, dar cu H1N1 asta, am decis ca mai bine o amanam. Stii tu, paza buna trece primejdia rea. ![]()
Bitza, eu carne nu i-am dat deloc puiului meu pana la 7 luni si ceva, nici macar de pui.
Babyboy, felicitari pt. primul MAMA !!! 
Piolica, mergi in vizita la ai tai sa-si cunoasca Elsa bunicii? Uite si pozele de mult promise cu ginerele cowboy
![]()
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
babytza spune:
Hello girls 
Am venit si noi acasa, nu ca vroiam , dar eram cu doua fomiste dupa mine
Valentina si prietena ei. Desi papasera inainte sa le iau in parc , dupa 3 ore chitaiau de foame
Am lasat toti copilasii in parc si am venit sa papam.
Azi a stat si mai mult in fundulet, facem progrese, o sa il musc in curand ![]()
A papat si el ca nemancatul. La 11.30 un borcanel de legume cu carnita iar la 3.30 nu il mai opream din papat. A basculat un borcanel mare de fructe, apoi cand m-a vazut ca il arunc a urlat. Am desfacut un iaurtel cu fructe si iar cand a vazut ca l-am aruncat a inceput sa urle. Am zis pauza nene, ca mancase deja 300g si mi-era sa nu vomite
L-am pacalit cu un biscuite
Dar numai pt o ora jumate, cand a mai hapait jumatate de borcan de fructe. Acum, dupa inca o ora, l-a terminat pe tot
E foame mare azi pe aici, imi mananca astia mici si urechile daca nu sunt atenta ![]()
Nikolici imi pare rau de experienta asta oribila
Dar ma bucur ca e printesa bine !!!!!!
Moni poate te ajut eu cu comanda
NU promit, dar daca se poate te anunt cum facem 
Baby boy pup puiul scump si dulce 
Lumi te puuuuuup pana iti trece 

Nerantula se vad progrese la puiut ???
Incet dar sigur
Ma bucur ca incepe si el sa pape 

Nocom pupici mamicului ingrijorat 

Revin mai tarziu, ma striga piciul
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, asa ma striga , cu sonorul dat la maxim ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
babytza spune:
Laura superb montajul !!!!!!!! Sa iti traiasca puiutii sa te bucuri o viata intreaga de ei !!! Sunt minunati 

Giulianoooooooooo ma termina pustiul ce hotarat este 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
iepurila spune:
scriu repede ca va pup pe toate.
Babytza super clip. multumesc si eu!!!!
Fce, halal homeopat. Unde l-ai gasit? sa stiu sa nu ajung la el ever. Sa nu-mi spui ca e Hanemann, ca astia am inteles ca sunt tari.
Miruna, ma alatur si eu fetelor si solicit bibliografie.
Nocom multumim de ponturi. Prenatal nu gasesc eu in parlita de moldova, dar poate tarc am noroc si achizitionez.
Babymom!!!!

Cuscraaaa, cat mabucur ca te vad! Faini adidasuti i-ai luat lu ginerica..... Cat despre ridicatul in patru labe cred ca David e un gentleman si nu se ridica inaintea domnisoarei. Deci te anunt eu cand poate sa se ridice 
Ramo, mi-e un dor de mss, dar zau daca mai apuc
Fi-mea (care apropos ARE 2 DINTI)imi mananca ficatzii (glumesc). dar e foarte posesiva mai nou. nu ma lasa o secunda. pune de-un urlet cand dispar din raza ei vizuala.....n-am vazut.
Moni, pupam burtica. Tare ma bucur ca te-ai linistit si ca totul e perfect. Doamne ajuta in continuare.
Capitolul palme, calcaie: incasez din plin. In plus sunt trasa de par si dupa ceca aveam trei fire, doua mi-au cazut dupa sarcina (imi cade ingrozitor...fara gluma), ma mai paruieste si mostenitoare.
Ma zgarie, imi face mozol. Mai nou isi testeaza dintii e nasul meu
va pup. sunt la zi cu cititul. acu iesim un pic la plimbare.
sper maine sa fiu un pic mai pe faza
babytza spune:
ratonel felicitari pt noaptea mai linistita !!!! 
Giuli multam de retete
Suna yamiiiiiii 
Anca ma bucur ca e mai bine printesica 

Nicolici iti mai dau niste floricele sa iti mai treaca supararea 

Bitzaaaaa nu mai plange mamico 

Imi pare rau ca ai fost supi . Uite, iti trimit si tie un camp de floricele sa te mai inveselesti putin 

Laura si David face asa dupa ce se joaca , cred ca obosesc si ei din cand in cand
Sunt atat de dulci cand fac asa , parca se opreste lumea in loc sa isi traga ei putin sufletelul 
Iepurila

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
EvaF spune:
wow
wow
Imi place tare tinuta micutului Chris.
Si personajul e demn de " Cei 7 magnifici"![]()
le: si da, se vad, se vad dintzocii tai
Chiar f bine.![]()
************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.(Jules Renard)
preety spune:
Sabinel mortala bebelina Amalia in rochita verde 
Nikolici, Luminita
multi si
sa va treaca supararile ...
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
sabinel spune:
Nerantula, pozele "artistice" imi apartin.
cat despre poza bot in bot, cam asa dorm ai mei in uichendurile libere. sunt atat de scumpi...
Piersicutza, amalia a prins o sophie acum ceva timp si asa a mai plans cand i-am luat-o... asa ca am rugat o verisoara care va veni acasa luna asta sa-mi ia una, sa vedem daca amalia va fi amorezata la fel de tare de propria-i sophie.
de tinute e responsabila bunica-sa, adica maica-mea, care a fost in al noualea cer cand a aflat ca va avea nepoata si nu nepot, cum am stiut noi pana in luna a 7-a. pupici tuturor si multam din suflet pentru complimente.
_
nasterea strumfitei mele
piticania creste
andy.p spune:
Ne-am intors si noi de pe afara.... afost superb.
De mancat nu prea a avut chef azi,ma bucur in schimb ca Gruia face progrese vizibile
Sabinel e o frumoasa Amalia
,rochitele sunt superbe.
Nikolici si noi am facut radiografie la sold,nici pe mine nu m-a intrebat nimeni nimik,nici halat n-am primit,nici pled nu mi s-a spus sa aduc
...sper ca ti-a mai trecut supararea
Lumi 
sa te faci bine cat mai repede.
Eva te-ai albastrit![]()
Khristin ma bucur sa te citesc
Pozele sunt ff frumoase.
Roxana mai da ce papa soricelul...bravooooo!!
Si sta in funduletz.,...vrem pozeeeee
Iepu felicitari ptr dintishori!
Baby boy ,Raducu e un scump
Ankussa
Piolica mutumesc
Codruta nu te-ai intins deloc,ne bucuram cand mai aflam despre puiuti
Felicitari ptr dinti si progrese...si ALexia aleraga in premergator
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei