Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

mai fetelor, ma faceti sa rosesc, zau! sunt pe aici, citesc din umbra ca n-am ce zice. amalia e din ce in ce mai activa, se ridica singura in sezut, si face cu picioarele de parca ar fi in jumper. cred ca o sa i-l si luam cat de curand. o asteptam pe sophie la giraffe din canada, amalia e super indragostita de jucaria aia.
astea-s pt gruia, sa nu ma spui ca mi-am ridicat rochita-n cap

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Hop si eu cu inca un filmulet

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Piolica, blogul e al meu... Luminita Becali e nevasta lui nea jiji.... eu sunt microbista si stelista pe deasupra.... si pe vremea cand inca imi pasa de fotbalul romanesc, mai scriam de steaua, de jiji... in fine, aveam multe taguri gen 'becali', 'steaua' etc... si ultimul post era despre cei care ajung la mine pe blog, cautand 'luminita becali'... - sorry fetelor ptr off topic!

Nerantula, ma bucur f mult ptr voi! E doar inceputul, gata, greva foamei de solide a luat sfarsit!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

mai fetelor, ma faceti sa rosesc, zau! sunt pe aici, citesc din umbra ca n-am ce zice. amalia e din ce in ce mai activa, se ridica singura in sezut, si face cu picioarele de parca ar fi in jumper. cred ca o sa i-l si luam cat de curand. o asteptam pe sophie la giraffe din canada, amalia e super indragostita de jucaria aia.
astea-s pt gruia, sa nu ma spui ca mi-am ridicat rochita-n cap

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

Am vazut o dintisoara scumpa, ochioasa si cocheta!
Poza asta m-a topit!

Nu il spun nici eu pe Gruia ca umbla fara pampers prin casa

Edit: Cine e maestrul fotograf la voi acolo, ca are niste fotografii de revista! Mi-am mai bagat nasul si prin alte albume, dar si foarte multe ipostaze cu Amalia m-au delectat!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Cristina, ce cumintel si curatel papa Raducu, ca un randunel!
Abia astept sa vad si eu asa ceva la Gruia

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Eva multumesc de sfaturi si de link, eu nu-l stiam.

Luminita cum te mai simti, ti-a mai trecut un pic? Poate in weekend apuci sa te odihnesti mai mult si atunci te refaci si sigur trece.

Nikolici m-am enervat si eu cand am citit ce-ai patit. Nu se gandeste nimeni la faptul ca sunt copii mici si mame ingrijorate? Unii medici dupa mine ar trebui sa faca niste cursuri de psihologie si sa mai invete sa se poarte cu oamenii ca asta face 50% din tratament.

Sabinel si noi o avem pe girafa Sophie si lui Anna ii placea mult dar acum vad ca se plictiseste repede de ea. Poate la urmatorii dinti sa-i mai dea iar de gust. E dulcica foc Amalia ta si ce garderoba aleasa are, mai, mai.

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Multu Nerantula..dar eu tot cred ca e un mic porcusor..nu l-ai vazut cand baga mana in castron si hop pe fata mea..sau cand termina de mancat si arunca cu stopi peste tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piersicutza

Luminita cum te mai simti, ti-a mai trecut un pic? Poate in weekend apuci sa te odihnesti mai mult si atunci te refaci si sigur trece.

am momente ceva mai bune, dar si rele. de ex, azi am adormit pe banca in parc, nu am putut impinge deloc carutul, am intrat cu juma' de ora mai devreme in casa, ceea ce mi se intampla rar... acum e relativ mai bine, am luat pastilute si de asta.... cand va trece efectul, o iau de la capat...

multumesc oricum mult, o scot eu la capat cumva!

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Lumi multa sanatate..sa treaca repede raceala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Piolica, blogul e al meu... Luminita Becali e nevasta lui nea jiji.... eu sunt microbista si stelista pe deasupra.... si pe vremea cand inca imi pasa de fotbalul romanesc, mai scriam de steaua, de jiji... in fine, aveam multe taguri gen 'becali', 'steaua' etc... si ultimul post era despre cei care ajung la mine pe blog, cautand 'luminita becali'... - sorry fetelor ptr off topic!

_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

hihihi, bine ca m-ai luminat. ca eu am inteles cu totul si cu totul altceva, cum ca te-ar chema ca pe nevasta lui jiji (cu becali cu tot) te pup si inca o data scuze pt confuzie.

si multa sanatate!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput