Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Lumi, multa sanatate! Ai grija de tine sa te faci repede bine si sa nu dai la huni raceala. I-am vazut pe blog, tare frumusei mai sint (de fapt de pe blogul Adei am ajuns pe al tau, nu stiam ca te cheama Becali)

ma cheama Becali? vorbesti serios... sau e o gluma si eu nu ma mai prind la ora asta...?

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Nikolici, imi pare rau... si eu zic sa incerci sa te linistesti, asa si pisicutza o sa fie linistita... si .....

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Uite de aici, ai mai multe optiuni.
Ce am luat eu, astia 800 si ceva de Mb sunt numai muzica, dar o muzica frumoasaaaaa rau de tot!
Mi-a vandut (pe bani grei nu asa!) si mie pontul Sabinel

http://isohunt.com/torrents/baby+einstein?ihs1=13&iho1=d&iht=-1&ihp=1

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

am spus eu ca Sabinel e o comoara pe forumul asta!

Multumesc!

_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Lumi, multa sanatate! Ai grija de tine sa te faci repede bine si sa nu dai la huni raceala. I-am vazut pe blog, tare frumusei mai sint (de fapt de pe blogul Adei am ajuns pe al tau, nu stiam ca te cheama Becali)

http://luminitamalanca.wordpress.com/
ma cheama Becali? vorbesti serios... sau e o gluma si eu nu ma mai prind la ora asta...?

_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

bai pe ce blog am ajuns eu ieri???? stai putin.... sap.... pe bune, scuze!!!! era clar ca i-am vazut pe huni... revin!

Mamica fericita de bebelina Elsa

L.E Lumi, asta e! http://luminitamalanca.wordpress.com/
Nu sint hunii aici? Vad eu dublu???

upsssssssss

Tu te refereai doar la Luminita... scuze, eu am crezut ca te cheama Luminita Becali. Mea culpa! Am citit eu crucis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am si eu o rugaminte:
Care aveti steamer sa imi recomandati si mie unul care sa fie bun si sa aiba cat mai multe functii????

Ma bag sa mai citesc din urma si revin.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

da, e o comoara Sabinel, dar e cam scumpa la vedere , unde tii mandruta aia, de striga haiducul asta dupa ea neconsolat?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Fetelor daca vreti Baby Eistein incerc sa le descarc pe 4 shared.com

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Deci azi e a doua mea zi fericita! ... poate dintr-un sir infinit ? Piticul a mancat la pranz 70ml de cartof+brocoli+pui+smantana, yupeeeeeeiiii!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

fetelor, afara e vreme de plaja!!!! e incredibil de frumos, nu adie macar o frunzulita si ce calduraaa!!! o fi venit deja vara cu caldurile astea din mai?
noi mai dam o tura dar pe la 5, ne-am prajit

le: Way to go, Gruia!!!! Tine-o tot asa voinicule. Yummy yummy cu smantana, stie baiatul ce e bun

************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.(Jules Renard)

Mergi la inceput