Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Neata fetele!!!!
Sper sa nu va plictiseasca prea tare postarile mele de aseara...ca acu am vazut cat am vb singura...
Daca va luat durerea de cap citind aberatiile mele va poftesc la o cafea

13+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

simina - eu abia astept sa vad cat mai multe pagini scrise, sa am ce citi dimineata. asa ca pt. mine oricat de mult nu e de ajuns...

fetelor, am deschis aici un subiect
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137293
care poate fi util pt. mamicile la prima sarcina, iar cele care sunt la al 2-lea, 3-lea copil, poate raspund si ele acolo.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

neata si de la mine.....raportez ca ma simt putin mai bine...sunt optimista si sper sa incet incet ma lasa starile de rau, greturile si varsaturile....
eu azi la 17:30 o sa-mi vad mogaldeata si taticul nu poate veni cu noi......dar o sa iau eu poza si o sa-i arat sufletelul acasa ......sper sa fie totul bine ca in ultimele 2 zile m-am simtit cam ciudat...sau nu stiu eu cum sa interpretez schimbarile din corpul meu?
va pupic pe toate

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

10+

strumfulet + poza strumfulet + poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

neata burtici!va invit la o ,limo,ceiut ce vreti voi!azi facem 12 saptamani.cu toate ca ieri la eco a spus dr.ca dupa masuratorile lor corespunde la 12 sapt si 6 zile....
ce mai conteaza,sanatos/sanatoasa sa fie.
cu dureri de cap ma mai confrunt si eu,dar trec cu o cafea...de cand is insarcinata mi tensiunea fff mica.va pup

delia 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

delia - felicitari pentru cele 12 saptamani. si mie mi-a zis ca dupa masuratori e mai mare cu 4 zile decat calculul dupa ultima menstruatie.
adriana - bafta la ecografie, te asteptam cu vesti bune, nici al meu nu a putut veni, insa oricum ma gandeam sa-l chem cand e bebele mai marisor, sa inteleaga ceva din ce vede...
cand i-am aratat prima oara ecografia, nu-si dadea seama ce e acolo, care-i capul, manutele etc...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

Neatza Fetele!Noi azi facem 11 saptamani...referitor la infectia de care va povesteam ieri, nu e chiar atat de grav dar urmez un tratament cu antibiotic!
Va poop, o zi bbuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna fetele!!
Adriana bafta la
echografie ,asteptam vesti bune!!
Ramonika sa stii ca al meu sot a fost cu mine la echo de 12 saptamani si m-a surprins ...a priceput mai mult decat ma asteptam eu....cand am iesit ...a fost o faza super..imi zice "pui,ai vazut ce frunte lata are!" ,i-am zis ca va fi destept ca si el..Ne am distrat bine pe faza asta..oricum a fost super emotionant

miany
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna dimineata,
Ma bucur sa citesc numai lucruri frumoase in dimineata asta.
Ramonika - frumos topic, tocmai am citit tot de acolo... si ma gandesc ce mult mai am, dar cred ca va trece repede.
Apropo de sani, si pe mine ma mai dor, in special simt seara, cu toate ca peste zi cat stau acasa nu port nici macar bustiera. Eu aveam sani mari si inainte, acum parca sunt o vacutza gata de muls...

CRIS 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

byabeatrice - ai PM
neata tuturor

monis 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Multumim mult fetelor care ne-au felicitat ieri ptr. .

Simonette da sunt sigura, scrie pe foaia cu eco, nu stiu cum se masoara bb acasa dar aici il masoara de la capusor pana la fundulet.

Eu cafea nu beau niciodata, asa ca azi dimineata mi-am facut o portie de lapte cu gris si cu dulceata deasupra. Foarte bunut .

Maine dau o limonada ca intru in saptamana a 13 a.

Doris 11+

Mergi la inceput