Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

mai..a fost Romania la Eurovizion???????? Vad ca-i Ungaria 11...sa mai astept sa vad , sau astept degeaba????

13+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Simina si mie mi s-au marit sanii si arata de parca am silicoane (yes!!!). Deci se vede si la tine burtica (si la mine si nu ma mai incap pantalonii).

14+

Mergi la inceput

Am vazut si marti , sa dea naiba daca mi-a placut vreo melodie...doar Spania parca are o mel mai de doamne ajuta

13+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Simina si mie mi s-au marit sanii si arata de parca am silicoane (yes!!!). Deci se vede si la tine burtica (si la mine si nu ma mai incap pantalonii).

Lidia 14+

AA..este burta in toata regula , nu ca doar se vede
De pantaloni nu mai vb , ca ma imbrac numai in treining...din cei vechi nu-mi mai vin decat niste blugi cu talie joasa...da daca ma asej la munca pe scaun trebuie sa ma deschei la nasture si fermoar...noroc cu bluzele largi si lungi
Ce noroc avem ca-i moda bluzelor largi de la sani in jos..

13+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

ha...am asteptat degeaba Romania , ca o sa cante sambata seara

13+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Fetele daca vreti sa vedeti ceva vrumos de imbracat uitativa www.bellemama.ro/rochii-gravide/rochii-casual/rochie-18" target="_blank">aici siwww.hainedegravida.ro/jspv2/hdg_logic_bluze.jsp" target="_blank">aici

13+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Se pare ca sunt singura pe aici....da n-am .., sotul este afara cu baietii...plictiseala mare

Ma gandeam acum ca mi-as face o schimbare la par mai radicala, da nu am unde , ca la coaforul nostru nu indrasnesc, iar ca sa ajung undeva la un stilist ma costa cred vreo 3 salarii(vorbeste o bugetara de 550lei/lunar)!!

13+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

eeehhhh...va spun si eu noapte buna...oricum sunt singura pupaza de noapte..vb singura...daca era Krelia pe felie mai aveam sanse

13+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

neata' fetelor. o zi usoara.

11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

RAMONIKA mirosul de la samburii de masline este afrodisiac pentru pisici.

Lidia 13+

is castrate amandoua

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput