Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(21)
Raspunsuri - Pagina 8
krelia spune:
...sa nu dati cu rosii ca am intrat abia acum..e destul de greu
..bunica-mea e in stadiul ala de nihilism, in care nu vrea nimic...stare de semi-legumita, in care vrea doar sa zaca...sa vegeteze...ceea ce e demoralizeaza evident pe maica-mea...saptamana asta a luat-o la ea..si vazand-o zilnic, numai bine nu i-a facut...si, implicit, mie...nu stiu, cred ca trebuie sa gasim o varianta a unei tanti cu ceva pregatire de infirmiera, ca deja a inceput sa faca pishu' cand tuseste
....
in fine...sper si trebuie sa trecem si peste perioada asta...
nici nu mai stiu ce s-a intamplat aici, am vazut "prospaturi"
...bine ati venit!
..sa aveti parte de sarcini usoare si copii sanatosi!
parca as fi iar ca la inceput.....nici nu stiu ce sa va mai zic.....pe 6 iunie ma duc la triplu test si pb. imi va mai face inca o eco (de atunci incolo, pe burtix, asa mi-a spus)...si sper ca se va vedea ce e tzuzi'
...daca e sa ma iau dupa testele babesti care mi s-au facut..ar fi fetitza
....intrebati fomeile din familion daca stiu testul cu sarea-n cap si cu acul
...sa vi le faca si voua..mai era ala cu batista, da' je il stiu si nu mi l-au mai facut...
va pup pe toate si va multumesc ca ati fost alaturi de mine!

krelia
14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
Miramar spune:
Suntem BIIIINEEEE! Si suntem baietel. Mi-au dat lacrimile ieir - era asa o activitate pe capul lui, dadea din picioare, tragea de cordonul ombilical, duce mana la cap (dr. zicea ca ne face cu mana) iar eu alternam ba plans ba ras.
Translucenta nucala 1.05 mm deci perfect (pana in 3 e ok). Are 87 gr. si desi calendaristic noi eram in fix 13 saptm. ieri, el arata de 13 saptm. si 5 zile.
Azi dimineata am facut dry test - m-a trrimis dr. la Medsana, cica e cea mai noua sfaraiala in domeniu acum. Nu mai trebuie facut nici dublutest nici triplu test. Rezultateale cam in doua saptamani. Doamne-ajuta!
Urmatoarea eco la 16 saptm. pe 4 iunie.
Va pup si dau de baut si fac tort si ce vreti voi, sunt atat de fericita...
13+
Ramonika spune:
Mira - felicitari
ma bucur pt. tine. uite ca avem numai baietei pana acum... ![]()
Krelia - imi pare rau de bunica ta, insa incercati sa gasiti ajutor pentru ea. e greu la batranete. bunica mea are 97 ani, vai de capul ei, dar e departe de noi.
bafta la teste si poate vii tu cu prima fetita cu carucior roz in listuta. ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
vias spune:
Buna dimineata fetele..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
14+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
vias spune:
vai cat ati putut scrie...
...sa incep sa citesc din urma
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
14+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
Lidia74 spune:
Dragele mele eu aseara mai aveam un pic si cred ca ma duceam la urgenta. M-a durut burtica ceva ce nu-i adevarat. Efort nu prea am facut ieri cine stie ce, insa, pe seara, a venit o prietena la mine care are o „dulceata” de fetita de 6 luni. Si cand a plecat m-a rugat sa o tin pe cea mica ca ea (mama) sa se incalte. Cred ca am tinut-o vreo 5 minute timp in care am incercat sa o ridic putin in sus de cateva ori ca incepea sa planga. Bineinteles ca mi-am simtit uterul tot timpul incordat dar nu am dat atentie. Ei si dupa aia, la vreo ora, sa vezi distractie...am avut o f f mica scurgere maronie pe chilot si atat insa m-a durut burta toata noaptea si ma mai doare putin si acum. Am luat un no-spa...sper sa treaca; azi o sa stau mai mult in pat.
Pupici
14+
krelia spune:
Mira, sa-ti traiasca baietelul si sa se faca mare, frumos si sanatos!
bine ca ai zis de analize, ca mi-am adus aminte ca saptamana viitoare tb sa iau si eu analizele de la screening trombofilie, plus toxoplasmoza, pe care am repetat-o...si care m-au costat...4 bulioane...plus ca am fost in ziua aia si la morfo+dopler (e cu 2p sau 2l?
)..si am mai decartat sia colo inca 4
...
iar ma apuca dracii cand ma gandesc ca statu' lu' peste nu asigura nimic pentru gravide....si cica "statu' ocroteste familia"..veni-le-ar rau....
sa nu va mai zic cate drumuri tb sa faci ca sa-ti poti ingropa un mort.....deh, ca la noi..
Ramo, sa-i dea DD sanatate bunicii tale!
ai dreptate, e tare greu cu batranii....a mea face 80 in noiembrie, pe 14
(cu o zi dupa dpn-ul meu, desi mi-a zis dr ca va fi cu vreo sapt. mai devreme)...noua ne e cam frica s-o lasam singura, caci este si sub medicatie impotriva epilepsiei...si iti dai seama..am sta cu inima stransa...asa, cu o femeie care sa aiba grija de ea..altceva ar fi..
Doamne ajuta sa vin cu un carucior roz...as fi asa fericita...ca in ziua nuntii
..cand l-am vazut pe al meu ce moaca avea cand ne-am intalnit ![]()
facui si eu azi 14 saptamani...si tot nu se vede burtix...deocamdata numa' suncile
....Nasa cica...in curand o sa ma bortzosesc...de la 4 luni incolo...
ps. o mai fi cineva dintre fetele noastre care naste la Municipal?
krelia
14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
ralia spune:
'neata tuturor!
Zuza Zuzi 

Dimomo77 

sarcini usoare, copii frumosi si educabili si tot ce va doriti sa se implineasca!
oli
7 saptamani+