Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Felicitari ,MIRAMARPT.;Sa-ti traiasca si sa fie sanatos si voi la fel!
Va invidiez ...ca stiti ce aveti ..Eu mai am de asteptat pana la 1 iunie..mi se pare asa de mult pana atunci....

miany
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Krelia da si eu am dat 5.5 mil. pe dry test si 3.1 mil. pe eco 4D biometrica si morfologica.

Elenic - si mie mi-a dat dr. din Ung. cu care am facut FIV femibion 800. am inteles de la el ca sunt nou aparute si sunt mult mai bune decat prenatalele de pana acum - combinatia de subst. e mai buna si duce la o asimilare mai buna in organism, in plus riscul sa duca la constipare e mai mic. Din pacat am luat 30 de zile dar dupa in Ro nu sunt inca asa incat am luat Elevit isi apoi am trecut pe Centrum materna.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

Felicitari Miramar, pentru bebita baietel!
Oare la 12 saptamani nu se vede sexul, ca eu miercuri tre sa merg la eco!

Mergi la inceput

Cred ca intru in b..a cu melancolie...Am tot felul de ganduri aiurea de vreo cateva zile..ma tot intreb ,daca bebe e k ..nu am motive reale sa cred ca asta,dar asa imi vine...sotiorul meu ma tot cearta si incearca sa ma incurajeze..vb aceea ca patitul nu e nimeni..
sper sa imi revin ..ca altfel sunt relativ k..cu "tzitzi" ceva necazuri ,dar no ..asa e ..

miany
14+

Mergi la inceput

Miramar ..in ce consta acest "drytest"? ..ca tre sa recunosc nu stiu..

miany
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Miramar, nu stiu cat de nou e femibionul, eu am luat si in dec 2007 cand am ramas prima oara insarcinata, mi le-a prescris medicul la primul control, cand am aflat de sarcina. Nu stiu cum sunt cele din RO, asa ca nu as putea sa fac o comparatie. Dar eu nu am probleme cu ele. Insa nu sunt chiar ieftine

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Lidia, ai grija cu riducatu'...nu mai face pe viteaza!!
si stai cumintica in patuc, da?

Mira, ce sa zic...o nimica toata! ..si asta doar pentru a vedea ca ai nostri copii sunt sanatosi...

lucia, la 12 saptamani..hm...nush ce sa zic...la mine doar si-a dat cu parerea...poate zic fetele cu baietei pe la ce varsta s-a vazut la ele

miany, iesi din butoi...ca nu-ti sade bine!

krelia 14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Fetele in 8+ si mai mult, ce simptome aveti/ati avut? Eu am zile cand nu simt mai nimic (in afara de somn, ala e prezent zilnic!) Este/a fost si la voi asa?

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Off..ce ma oftic, dupa ce ca nu mai pot forumi nonstop din cauza scarbiciului full , mi s-a mai sters si raspunsul care il postasem!!
Deci, sa o iau de la capat: Miramar, felicitari pt baietel!!Asadar e plina odiseea de baietei.. Hai camy ca mai urmezi si tu cu caruciorul albastru!
Luciandrea, sa stii ca si mie tot la 12 sapt mi-a prezis ca s-ar putea sa fie 80%baietel, dar mai sigur aflam la 18 sapt!asa ca poate ne anunti si tu ce ai saptamana asta
Ramonika, mereu ne amuzi cu matzele taleee!
Eu am si eu o problem!!! De vreo 3 zile imi simt burta tare, si putina presiune pe acolo...da nu mai e cum era inainte burtica moale si cu sunci, acu jos e chiar tareee...Si eu ma tem cumplit, pt ca am auzit ca daca se intareste cica ar fi contractii..Fetelor, Lidia, Miani, Camy, Simina, Krelia, voi aveti asa???Pleas cine imi raspunde...ca medicu meu nu e din localitate si mi-e peste mana sa ma duc la control doar pt asta...

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 14+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LAURAIRINA eu am auzit ca de acum incolo ar trebui sa ni se intareasca burtica.

14+

Mergi la inceput