Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(21)
Raspunsuri - Pagina 15
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika am pus eu caruciorul albastru in dreptul lui Miramar. mie-mi place la servici. am un sef care nu ma streseaza, am libertate destula si zilele super-aglomerate nu sunt asa de dese. plus, cel mai tare, sunt singura in birou si pot forumi la greu, nu vede nimeni ce e pe ecran la mine. Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki![]() |
eehhee trai pe vatrai la tine!! Te invidiez

Eu cand sunt tura de dim la gradi plec plina de draci si fff obosita, nu mai pot nici sa ridic tonul la copii ca mi se intareste burta..si uite asa ..ma apuca si durerile de cap!!

13+Mariana
Mazarica
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui ralia imi cer scuze ca intervin.. mesajele mele nu apar sau ce se intampla? pt ca nu prea imi raspunde nimeni si ma simt cam data deoparte.. poate nu apar mesajele sau poate deranjez.. sau poate doar am eu azi pitici pe creier... e adevarat ca nu scriu atat de des ca celelelate fete, dar nu prea pot de la munca..iar acasa nu prea apuc calc.. imi cer scuze daca acum sunt , dar am starea asta pt ca tot citesc de fete care au greturi, simptome.. eu nu am nimic.. si dc nu ar fi poze de la echo si confirm sigura ca am BB, as cred altceva.. cred ca o iau razna, cum zice sotul meu..oli 7 saptamani+ |
Dragutza eu zic sa stai linistita ca bebe este bine...si sa fii fericita ca nu ai nimik..inca,, e posibil sa ai ameteli , dureri de cap si de burtica dupa 8-9 sapt , si atunci o sa duci dorul zilelor astora,,,,aaaa si durerile de sani...la mine au aparut dupa sapt 10 (tot asa ma plangeam si eu ca n-am nimic...decat usoare ameteli ca cate 1 minut , iar acum tot nimik..decat tatilii care dor groaznic
)....asa ca tranquilaaa

13+Mariana
Mazarica
Jay spune:
Si eu am `probleme` cu intarirea burtii, in special seara; sunt unele zile cand e chiar tare de la prima ora a diminetii si e o senzatie tare nasoala...
Fetele, voi va aratati burta ? sau o ascundeti asa sub o bluza mai larga? Eu am haine de gravida deja, pana la 9 luni, dar mi se par asa maaaaaaari, Doamne, sper sa nu ma fac asa mare...pantalonii au niste craci de as incapea de 2-3 ori acolo...ma ingrozesc..
Credendo vides!
14+
ralia spune:
va
fetelor.
multumesc de raspunsuri
plec acum ca a venit husband sa ma ia de la munca si meregm sa plimbam bestia prin parc
si ne auzim mai tarziu..
maine iar agtesc mult, asa ca dc vrea civena il poftesc la masa.. ador sa vad lumea mancand maccarea mea..
oli
7 saptamani+
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui ralia aseara am patit ceva aiurea: aveam pofta de mamaliguta cu branza si smantana, dar cand am ajuns la magazin, am vazut scrumbie afumata.. desi stiu ca nu e bine sa mananci afumatura, in special peste, chiar daca e de Dunare si nu oceanic, am simtit cum imi creste , salivam mai rau ca acel Caine al lui pavlov, mi s-au incordat maxilare si curgeau apele pe mine mai rau la cel mai urat si greu examen.. m-am albit subut de am speriat gardianul acre era langa raft..mi-am impus sa nu cumpar si am iesit din magazin, dar in secunda 2 am ametit.. asa ca m-am intors si am luat afurisitul de peste.. acasa l-am curatat pe sfert, am dat restul la caine, iar bucatica minuscula care am oprit pt mine am facut-o salata cu multa, multa ceapa si otet..ca pe vremea cd eram copii si facea bunica salata de scrumbii.. am mancat pana am crezut ca imi plezneste burta acea ceapa cu otet, spoit cu un pic de peste.. oli 7 saptamani+ |

Eu nu mai pot suporta pestele

...si mai am un balsam de la Lenor albastru , care , tot asa, dc il miros mi se intoarce stomacul
......acum mi-am luat sensitive(alb)
13+Mariana
Mazarica
Jay spune:
..ce sa mai zic de mine, eu am durerile de tzitzi inca de dinainte sa-mi vina CM..cand il asteptam, si de atunci nici nu m-au lasat, durere mare,nenicule, s-au umflat, am cumpaerat sutien nou, mare, daca merg repede trebuie sa ma tin de ele, ca sar ca mingioaiele in sus si dor ca naiba, daca ma ridic din pat,iar trebuie s ale tin ca ma dor...si am trait cu astea uite 14 saptamani, vad ca acum e un pic mai bine , dar nu a trecut durerea...![]()
Credendo vides!
14+
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Jay Vreau sa va spun ca sunt o mama denaturata... ca n-am rezistat, la fel ca Ralia, salivez rau si ma inrosesc la fatza nu ma albesc, am poftit pana si la hamburgeri de la Mac...si pe langa asta mai si fumezSi ca sa pun capac, ieri mi-am facut si eu manichiura si pedichiura dupa ataaaaata vreme, ca aratam ca baba cloanta...si saptamana viitoare ma vopsesc , sa ma fac frumoasa...spuneti si voi, sunt normala? ![]() Credendo vides! 14+ |
eu , eu , eu,.....nu m-am abtinut de la nimic (mai ales de Mec) si nici de la tigari...doc mi-a zis ca-s
nu bolnava, si a zis sa mananc si sa beau ce vreau
13+Mariana
Mazarica
elenic spune:
Jay esti haioasa! Am ras de una singura aici... ![]()
Nici eu nu am cine stie ce simptome, sanii sunt mai sensibili, dar nu asa durerosi cum scriu unele dintre voi (si sper sa nu creasca f mult ca oricum am mai mult decat imi doresc!) Greata mi se face de obicei dupa-masa spre seara, dar nu chiar in fiecare zi si nu am varsat niciodata. Si uneori am un fel de dureri de burta. Pofte, asa si asa, nu cine stie ce, eu oricum nu prea sunt "mancacioasa" de felul meu. Aaaa...inainte mancam ciocolata ca la balamuc, zilnic trebuia sa-mi iau portia, e, de cand cu sarcina sa n-o mai vad! Ce ma omoara e somnul, desi dorm cam 9-10 ore/noapte, pe la 11-12 la pranz ma apuca deja un somn de-mi vine sa-mi pun capul pe birou...si ma tine toata ziua!
8+
MADALINA_T spune:
mancarica nu mai pot sa fac din cauza mirosului de ceapa. in curand sper sa-mi treaca, ador sa gatesc. acum ma bazez pe mama![]()
11

si pisicile
, salivam mai rau ca acel Caine al lui pavlov, mi s-au incordat maxilare si curgeau apele pe mine mai rau la cel mai urat si greu examen.. m-am albit subut de am speriat gardianul acre era langa raft..