Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(21)
Raspunsuri - Pagina 14
Jay spune:
Vreau sa va spun ca sunt o mama denaturata...
...eu am mancat icre, mici, salata de vinete cu maioneza, salamior...tot ce am poftit
ca n-am rezistat, la fel ca Ralia, salivez rau si ma inrosesc la fatza nu ma albesc, am poftit pana si la hamburgeri de la Mac...si pe langa asta mai si fumez
, na, mai e cineva ca mine?
Si ca sa pun capac, ieri mi-am facut si eu manichiura si pedichiura dupa ataaaaata vreme, ca aratam ca baba cloanta...si saptamana viitoare ma vopsesc , sa ma fac frumoasa...spuneti si voi, sunt normala?
Credendo vides!
14+
ralia spune:
m-am linistit acum fetelor..
eu citesc de un an si jumatet toate mesajele..
mor de drag sa le citesc..
mai vorbim.. am acum iar chef de sarat.. masline de data asta..
e rau sa fii pofticios asa ca mine, avem si inainte pofte.. imi amintesc ca eram studenta si am fost la piata.. iar taranca ce vindea cartofii pe piata manca slanina cu paine si ceapa pe ziat=rul plin de tzarana de la cartofi.. am mers sa cumpar si pt ca nu am gasit, m-am intors si i-am cerut, pt ca lesinam..
asa si acum..e cam nasol asa, dar o sa trec la un program de prelucare psihologica (asa zice sotul meu) ca sa nu facem vreo buba ceva..
si eu fetele pt intelegere..
oli
7 saptamani+
MADALINA_T spune:
sa sti ca si eu am mancat salam si mici, beau si pepsi. dar de fumat nu mai fumez de cand am aflat ca sunt insarcinata. nu mi-a fost deloc greu. ar fi bine daca ai reusi sa nu mai fumezi.daca vrei te invit la un pahar
11
Jay spune:
Asa si eu ,Ralia, sunt pofticioasa de cand ma stiu si daca vad pe cineva mancand, trebuie neaparat sa mananc si eu, sa gust doar, ca altfel innebunesc, nu pot sa dorm, mi-e rau si mai imi iese si herpes la gura...
Tot am sperat ca la gravizenie sa nu poftesc, daca am poftit inainte, dar e la fel,parca mai accentuat..asa ca n-am stat pe ganduri, am mancat ce am poftit ca altfeeeeeeeeel...
Eu zic sa stai linistita si sa poftesti cate si ce vrei, ce psihologie, ce consiliere, mananca ce poti..si asa nu am putut manca prea multe in primele 3 luni, daca mai ma privam si de icre si salata de vinete cu ce ramaneam? decat cu fructele...Eu inca nu suport carnea, usturoiul, ceapa, piperrrrr and so on.
Credendo vides!
14+
ralia spune:
asa mi-a zis si o amica, ca trebuie sa am o stare de bine permanenta, ca daca ma abtin e mai rau, bebe simte, asa ca m-am cam nesimtit si cer intotdeuna doar o gura..
inainte de a afla ca sunt insarcinata, am fost la o manastire in Bulgaria, era a doua zi de Paste si lumea adusese pasca la manastire spre sfintire, apoi o luau acasa.. mai, era o tanti cu o pasca in tava de mi se scurgeau ochii.. eram cu socrela, sotul intrase in magazin sa i-a suveniruri si am intrebat daca sa merg sa cer.. mi-a zis ca e alegerea mea, dar ca nu stie daca primesc ceva.. m-am dus .. si in greaca, mai mult decat in bulgara.. am cerut.. mi-a dat o bucata uriasa si m-a mangaiat pe burta.. m-a impresionat.. desi am negat ca am BB.. cand de facpt el era in formare de 14 zile
.. am mancat din bucata de pasca cu atat pofta si cu bucurie ca soacrei mele i-au dat lacrimile ca aratam ca un copil care tine in brate jucaria mult visata..
si acum multumesc in gand acelei babute..
oli
7 saptamani+
ralia spune:
am multe greseli de orografie, dar nu sunt din nestiinta
ci din graba
sorry![]()
oli
7 saptamani+
dymomo77 spune:
Multumesc pentru urari fetelor. Jay nu stiu dc fac si eu la fel ca tine dar mai calc pe bec. Am papat si eu icre, si peste afumat(o singura data insa), am baut si cola(cred ca vreo 2 pahare in doua luni), am papat si mici si salamior(ce e drept f rar) si uneori mai trag si cate o pipa. Consider ca exagerarile in absolut orice privinta(inclusiv in asta) nu aduc nimic bun. Cum la fel nu vreau sa imi cresc copilul cu un vesnic NU(nu pune mana, nu fa aia, nu papa asa...) pentru ca nici eu nu am fost crescuta asa. Am prietene pe care parintii le-au protejat excesiv si acum la 30 de ani nu sant in stare sa ia nici o decizie singure si mi se pare aiurea.
15+
byabeatrice spune:
Salutare fetelor!!! Da aveti spor la scris nu gluma, ca tot citesc si nu ma ajung la ultimul mesaj.Data asta am notat ce tre sa va zic ...asa in mare..
Miramarsa-ti traiasca baietelul!!!
Lidia74incearca sa stai mai linistita azi..si dak ersista durerile mergi la medic.
Zuza Zuzi 

Dimomo77 

Eu citesc toate mesajele voastre din urma... doar ca dak eu sunt la prima sarcina, nu raspund daca nu sunt sigura de raspuns ca sa nu va induc in eroare...
Va 

pe toate..sa aveti un sfarsit de saptamana frumos!!!
PS Se vorbea de o adresa de mail ... unde sa trecem numerele de telefon... imi poate da si mie cineva mai multe detalii si parola pe PM?
bya
10+
BEBE STRUMF
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Off..ce ma oftic, dupa ce ca nu mai pot forumi nonstop din cauza scarbiciului full , mi s-a mai sters si raspunsul care il postasem!! ![]() Deci, sa o iau de la capat: Miramar, felicitari pt baietel!!Asadar e plina odiseea de baietei.. Hai camy ca mai urmezi si tu cu caruciorul albastru!Luciandrea, sa stii ca si mie tot la 12 sapt mi-a prezis ca s-ar putea sa fie 80%baietel, dar mai sigur aflam la 18 sapt!asa ca poate ne anunti si tu ce ai saptamana asta Ramonika, mereu ne amuzi cu matzele taleee! Eu am si eu o problem!!! De vreo 3 zile imi simt burta tare, si putina presiune pe acolo...da nu mai e cum era inainte burtica moale si cu sunci, acu jos e chiar tareee...Si eu ma tem cumplit, pt ca am auzit ca daca se intareste cica ar fi contractii..Fetelor, Lidia, Miani, Camy, Simina, Krelia, voi aveti asa???Pleas cine imi raspunde...ca medicu meu nu e din localitate si mi-e peste mana sa ma duc la control doar pt asta... ![]() 'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones Laura, 14+poze |
La mine se intareste burta spre seara , cand se aduna oboseala

13+Mariana
Mazarica