Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Bravo Ramo

super topic. Toata lumea crede ca e funny si nu e asa. Nimeni nu ne invata niciodata cum sa traim. Nimeni nu ne pregateste de fapt pentru viata reala. Toata lumea in schimb este dispusa sa ne trimita la inca un curs de formare... profesionala. Dar la formare personala cine ne trimite?

Multumim

monis 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

imi cer scuze ca intervin.. mesajele mele nu apar sau ce se intampla? pt ca nu prea imi raspunde nimeni si ma simt cam data deoparte.. poate nu apar mesajele sau poate deranjez.. sau poate doar am eu azi pitici pe creier...
e adevarat ca nu scriu atat de des ca celelelate fete, dar nu prea pot de la munca..iar acasa nu prea apuc calc..
imi cer scuze daca acum sunt , dar am starea asta pt ca tot citesc de fete care au greturi, simptome.. eu nu am nimic.. si dc nu ar fi poze de la echo si confirm sigura ca am BB, as cred altceva.. cred ca o iau razna, cum zice sotul meu..

oli 7 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

aseara am patit ceva aiurea:
aveam pofta de mamaliguta cu branza si smantana, dar cand am ajuns la magazin, am vazut scrumbie afumata.. desi stiu ca nu e bine sa mananci afumatura, in special peste, chiar daca e de Dunare si nu oceanic, am simtit cum imi creste, salivam mai rau ca acel Caine al lui pavlov, mi s-au incordat maxilare si curgeau apele pe mine mai rau la cel mai urat si greu examen.. m-am albit subut de am speriat gardianul acre era langa raft..
mi-am impus sa nu cumpar si am iesit din magazin, dar in secunda 2 am ametit.. asa ca m-am intors si am luat afurisitul de peste.. acasa l-am curatat pe sfert, am dat restul la caine, iar bucatica minuscula care am oprit pt mine am facut-o salata cu multa, multa ceapa si otet..ca pe vremea cd eram copii si facea bunica salata de scrumbii..
am mancat pana am crezut ca imi plezneste burta acea ceapa cu otet, spoit cu un pic de peste..
asta am obtinut de la sotul meu, o mare dezaprobare, dar eu avem pe fata un zambet de matza satisfacuta

oli 7 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralia

imi cer scuze ca intervin.. mesajele mele nu apar sau ce se intampla? pt ca nu prea imi raspunde nimeni si ma simt cam data deoparte.. poate nu apar mesajele sau poate deranjez.. sau poate doar am eu azi pitici pe creier...
e adevarat ca nu scriu atat de des ca celelelate fete, dar nu prea pot de la munca..iar acasa nu prea apuc calc..
imi cer scuze daca acum sunt , dar am starea asta pt ca tot citesc de fete care au greturi, simptome.. eu nu am nimic.. si dc nu ar fi poze de la echo si confirm sigura ca am BB, as cred altceva.. cred ca o iau razna, cum zice sotul meu..

oli 7 saptamani+

Ralia, linisteste-te. Toata lumea citeste totul, doar ca suntem f multe si fiecare este mai inclinat spre sine in perioada asta. Mie mi-au trecut f repede cam toate starile de gravidenie (greata, somn, foame, oboseala) am si scris asta mai de mult si ma simt excelent, ca inainte. Si actualele mame spun ca e f bine sa profiti acum, ca dupa 7 luni apare... balena din noi , iar dupa nastere.... vezi link-ul trimis de Ramonika...
Numai bine... eu plec acum la medic, sunt pe fuga, va pup pe toate

monis 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Citat:

oli 7 saptamani+

Cam tot asa ma simt si eu, nu prea mi se raspunde. Mesajele mele apar si mult mai tarziu pt ca sunt moderate, asa mi s-a explicat...dar e neplacut, stiu ce simti, pui o intrebare si speri la un raspuns si astepti, si dai refresh de nebuna, si astepti...si nimic. Poate se schimba situatia cand scap de moderare sau poate cine stie...

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Ralia stai linistita...apar mesajele tale, doar ca de multe ori si eu patesc sa intreb ceva si sa nu mi se raspunda...de ce? nu stiu nici eu macar...dar eu oricum citesc ce srii tu

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ce tare esti Ralia..cu poftele tale..Si eu am pofte, dar nu mi se face subit rau daca nu imi iau. Mai auzisem ca sunt persoane ca tine..da nu credeam ca e adevarat
Si stai linistita cu faza ca nu te baga nimeni in seama..chiar nu o face nimeni asa neintentionat,se intampla tuturor..Hai nu fi suparata pe noi...

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 14+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:

oli 7 saptamani+

Ti-as da jumatate din greatza mea daca tot vrei...glumesc, sa stii. Mie mi-e un rau de nededescris si mai trebuie sa suport mirosurile din birou, pt ca dragele mele colege nu pot manca decat pe rand si de cel putin doua ori pe zi...si sunt 4 la numar

7+

asa incepe odiseea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La multi ani! zuza zizi

La multi ani! dimomo 77

7+

asa incepe odiseea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

Hello gagix, isi mai aminteste cineva de mine ? Slaaaaaaaabe sanse, huh?

Cine vine la o limonada proaspata, un suc de portocale, un pepsi cu gheata, un ceiutz, o bere? Astazi intram in sapt.14 si crestem, crestem..Dam de baut cu ocazia asta

Credendo vides!
14+

Mergi la inceput