Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Am scapat de moderare, am trecut pe transmisie live!
Fac cinste!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenic

Am scapat de moderare, am trecut pe transmisie live!
Fac cinste!

8+

13+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

A! si am uitat sa spun ca sunt balonata. Mai mereu. Ma strang pantalonii, la birou stau cu nasturele si cureaua desfacute... As putea chiar spune ca am burta!

8+

Mergi la inceput

A zis cineva de mamaliga cu branza si smantana

Ma duc sa pun mamaliga la foc

13+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

cateodata simt ca mi se intareste si mie burta, dar nu sunt sigura. cred ca sunt cam obsedata din cauza sarcinii pe care am avut-o cu david. acum tot timpul mi se pare ca am cate cv. stiu ca nu e bine sa fiu stresata, dar pana nu ajung la doctor si aud ca totul e ok nu cred ca o sa ma pot linisti

11+ david 16.01.2005

http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami

Mergi la inceput

A propos de branza si samantana... spuneti-mi si mie ce EXACT avem voie sa mancam. Nu, mai bine ce NU avem voie! Va rog!

8+

Mergi la inceput

avem voie sa mancam orice. pana la urma daca stai sa te gandesti nu putem manca mai nimik din ce ne place. din punctul meu de vedere putem manca orice ne pofteste inimioara sau stomacelul.intr-adevar doctorul mi-a recomandat sa mananc mai putine mezeluri, carne semipreparata din cauza ca nu am imunitate la toxo. dar tot am mancat putin ca nu m-am putut abtine

11+ david 16.01.2005

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenic

A propos de branza si samantana... spuneti-mi si mie ce EXACT avem voie sa mancam. Nu, mai bine ce NU avem voie! Va rog!

8+

Io zic sa mananci ce vrei...dar ca un sfat..evita maioneze, carnea nefacuta(adik in sange), pestele afumat , si sarea in general....bine nu la modul "fara sare" dar sa nu exagerezi

13+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

Elenic, daca o iei cu ce NU ai voieee....ia-ti liber de la servici, ca e lista lunga.

Acum sper sa nu crezi ca vreau sa te bag in clubul meu de mame denaturate, dar daca poftesti ceva, baga tare, nu te lasa pe `nu am voie`!

Eu maine merg sa cumpar iar icre, am terminat 2 borcane de cand susnt cu bebe, si inainte daca mancam o felie de paine cu icre...era eveniment...mie nu-mi place pestele, deci nu mancam nimic de peste..

Nici eu nu mai pot ciocolata, bliahhh...

Credendo vides!
14+

Mergi la inceput

si mananc sana si iaurt la greu pt ca altfel

11+ david 16.01.2005

Mergi la inceput