~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (105) - LMA !!!
Raspunsuri - Pagina 20
patriciaRO spune:
Maya
David...
Sa fiti sanatosi si cei mai norocosi. Va pupam 

Si eu raman mereu in urma cu aniversarile dat fiind ca am asa multe de facut ca nu-mi mai vad capul de treaba. Serviciu, casa, musafiri, party la gradi la Pifos, si tot soiul de alte activitati...
Chris, pupa pe Carina din partea noastra si ii zic si ei la multi ani!.
nici nu mai stiu cui am zis si cui nu... ufff. va pup pe toti si va urez mult noroc si o copilarie fericita.
Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157617213793188/" target="_blank">Hobby-ul meu
loreen spune:
Chris numai activitati frumoase ati avut cu toata vremea de dimineata ... cei mai castigati sunt copii insa ma gandesc ca nici voua parintilor nu v-a prins rau o zi in mintea lor ...
Tdi nu are rost sa te ntreb la ce folosesc toate hartiile alea birocratice care trebuie sa le obtii , banuiesc ca asa-i construit la ei sistemul medical ... ar trebui sa iau si eu aminte la ceea ce faci tu cu notatul afectiunilor ...e bine de stiut .
Esti o persoana cerebrala si constiinta de mediul inconjurator iar asta sigur va ajuta mult pe Alyssa sa treaca momentele mai dificile din viata ei ... sa nu-ti pierzi increderea in tine fortele tale ...
I-am luat si eu role Deliei ( sper sa nu fi procedat iresponsabil) de 1 iunie ... de fapt initial ii luasem Biancai si-apoi hai si ei, dar din cele cu 3 roti si ca sa fie nebunia maxima mi-am luat si eu ... de mult visam sa ma scalambai pe patine si cum zapada canci la Cta am adoptat metoda pe roti ... abia le astept
.Barbate-miu nu stie dar o sa afle ca mi-au fugit mintile unde au vazut cu ochii.[
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
ChrisDun spune:
Bea, merci de urari

Loreen, iti facem galerie

In caz ca nu ati citit "Sirene sau balene" - vi-l copiez acum, fara diacritice (aseara mi-a fost imposibil sa il postez din cauza ca forumul convertea diacriticele in tot felul de semne si semnuletze
):
Intr-un oras din Franta, pe un afis cu o tipesa spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria:
"In vara aceasta ce vrei sa fii: sirena sau balena?"
Se spune ca o femeie tanara, ale carei caracteristici fizice nu conteaza, a raspuns la intrebarea de publicitate in acesti termeni:
"Draga domnilor:
Balenele sunt mereu inconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viata sexuala foarte activa, raman gravide si au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza.
Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira marile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia, marea Barens sau recifii de corali din Polinezia.
Balenele canta foarte bine si chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante si, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, aparate si admirate de toata lumea.
Sirenele nu exista. Si daca ar exista, ar sta la coada la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problema serioasa de
personalitate: "femeie sau peste?".
Nu au viata sexuala, pentru ca-i omoare pe barbatii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevarat, dar singure si triste. Oricum, cine ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste?
Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena.
PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.
Cu timpul castigam in greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. Asa ca nu suntem grase, suntem teribil de culte. De astazi, cand o sa ma uit la fundul meu in oglinda, o sa ma gandesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt "
Danelutza spune:
Capitol nou 
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna