~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (105) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Loreen vai ce timpuri si tare mi-as mai dori asa zile ca le duc lipsa.

Elisor sunt datoare cu multe dar uneori ma rog sa doarma copilul sa nu sune telefonul si sa dorm si eu sa uit de toate.

Stiti ca va spuneam de junior ca nu e de gasit,bun l-am gasit si de vreo 3 saptamani mananca la noi plus ca isi mai aduce cate o mandra si nervi mei joaca nebuni,apoi una bucata socru care e dement si imi mananca ceilalti nervi.

Copilul imi e in cele 5 zile de proba la scoala si alta nebuneala,dar macar ma bucur ca o lauda toti ca asculta si face tot ce i se cere,asta nu o inteleg ca acasa imi scot plamani din mine ca sa asculte.De pe 2 iunie va merge in fiecare zi si eu tot sper sa imi refac timp pentru mine.

Eu sunt total rupta de lume,de mine nu am timp m-am ingrasat si tot asa.

Relatia de comunicare in familie e total absenta,nu ne mai intelegem si tot asa.

Cam astea ar fi de la mine in schimb ma bucur ca timpul petrecut cu Mara e super si facem super multa lucruri frumoase impreuna,acuma ne pregatim de sarbatoare ca sambata avem 10 copii invitati ,daca o sa supravetuies atunci o sa facem a doua sarbatoare duminica cu vecini si tot asa.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gusta cand vrei iti tin companie la niste mici cu cartofi si paste iar la final facem chef cu doua torturi , unul de fiecare ... la mine n-ar fi nevoie neaparat de slabit dar ma bag de amorul anilor trecuti...
Stiu ca nu-i de ras dar ma arde-un hohot cand imi aduc aminte de juniorul si amorul lui ghebos cu canapele mutate-n pereti ...
probabil ca esti singura zdravana la cap din mediul ala ... speranta ca socrul nu mai are mult de trait e ca o raza de soare ... cu juniorul s-ar putea sa o scoti la capat cand o sa te dezbraci de caracter ... cu tac-su cand o inflori zambila ...
Pana la urma conteaza Mara si ceea ce claditi voi doua impreuna

Elisor bafta multa la examene si ...atentie sporita

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

La Multi Ani, David!

Multa sanatate, bucurii si fericire si roag-o pe mamica ta sa mai intre pe aici sa ne spuna ce mai faceti.

Din pacate nu am timp sa stau caci dau zor nevoie acas': aseara am stat cu copchilul pe motiv ca barbatul s-a duc la tara sa ude gazonul, azi sta iar cu ea ca barbatul se duce cu baietii sa vada finala. Dar maine cine e o duoamna si se duce la pedichiura? Va pup si seara buna!
PS Apropo de chat, uite cand erau meciuri se faceau, dar de, copiii nu mai adorm asa de repede, cum zice si Loreen.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salutare ! si cu intarziere sarbatoritilor din ultimele 4 zile : Dragos de Simona, Alexia de Monu, Andrei de Gabitzam, Ema de Adina, Teodora de Clara, Iulia de Ralwca, si David de Margott, si last but not least Carina mea draga Sa aveti parte de tot ce va doresc parintii vostri !

Am rezolvat si problema cu dintii (Danelutza, multumesc de incurajare ): in stupizenia mea credeam ca Augmentinul este penicilina, si de-aia nu stiam ce sa mai cred... dar m-a lamurit finutza mea ca AUGMENTIN = AMOXICICLINA, si de aici si coloratia in galben a dintilor . Pe viitor o sa cer alt antibiotic, pentru ca sa nu mai am asa surprize urate ... Curios este ca a mai luat Augmentin si nu s-a "colorat" ...

Va multumesc pentru urarile la adresa aniversarii Carinei (Loreen, Lucas, Tdi, OlgaT, ioanailinca, Elinor, NewMami, Danelutza, gusta, Clara, Onixone, Nelia )

Nu pot sa nu admir pozele de la aniversarea Emei - protagonista este nemaipomenita , iar toaletele m-au incantat ! Felicitari Adinei, pentru gusturi alese si pentru inspiratie Tortul de la sfarsit este de departe cel mai reusit - home made, banuiesc

Loreen Esti mortala cum povestesti :)) Felicitari pentru Bianca, s-o tina tot asa, premianta !

Tdi Aly

Oana lui Alex, mortala faza cu expertul ... in Lego lool !! Si Carina mea mi se pare ca n-are suficienta personalitate si discernamant (la varsta asta ce-as vrea ?! ) ... si imita toate prostiile pe care le fac prietenii ei.

Am vrut sa pun mai jos un text care m-a facut sa zambesc azi, si care poate ar consola-o putin pe Olguta T .... se cheama "Sirena sau balena" si merge cautat cu Google...

Maine sper sa apuc sa va povestesc despre cum am aniversat-o pe Carina - acum ma cheama datoria... ca inca n-am adormit copila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

LA MULTI ANI MAYA ILINCA ...

... sa ai o zi frumoasa , o petrecere frumoasa , sa-ti implinesti dorintele arzatoare si apoi sa te bucuri de ele alaturi de parinti ...

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Neata ! O ?
Maya de Olga M, sa fii fericita alaturi de cei dragi tie !

Asa, sa continui odiseea : sambata am vrut sa-i serbam pe Carina si pe baiatul cel mic al prietenilor nostri la Mogosoaia, unde am fost si anul trecut, dar ploaia ne-a stricat oleaca planurile. Ma mira totusi ca nicio prognoza meteo n-a anuntat strop de ploaie , iar pe statia meteo se vedea cu ochiul liber cum scade presiunea atmosferica ... So, toata gasca s-a strans la prietenii nostri, si am luat cu totii pranzul la curte . Copiii au fost super incantati de cadourile primite (Carina a primit role, doua tablite de scris - una Tomy Megasketcher, una no-name, cu carioca si guma de sters, dar tocmai asta no-name i-a placut cel mai tare fetii -, apoi o pusculita cu dedicatie speciala pentru socrella, sa nu ii mai cumpere toate prostiile , aripioare de zana (inca de la Craciun mi-a cerut)... daca imi mai amintesc ceva va spun... Dupa-amiaza am mers in fine la palatul Mogosoaia, unde am intins zmee, am facut baloane de sapun, am jucat fotbal ... Seara s-a incheiat frumos, si pana la urma nu ne-a mai parut rau ca plouase dimineata...

Duminica dimineata am plecat la Mamaia, si am stat pana luni seara... Carina ar mai fi vrut sa stam si o inteleg, ca nici macar noua, adultilor, nu ne-a ajuns nici pe-o masea statul pe plaja de dimineata pana seara. Dar marti vroiam s-o serbam la gradi - sa simta si ea ca e importanta de ziua ei asa ca le-au cantat copiii LMA (au fost 2 sarbatoriti), apoi i-a urcat educatoarea pe cate un scaun, si ceilalti copii le-au mai cantat o data, tinandu-se de mana si invartindu-se in jurul scaunelor... interesant. Seara i-am facut toate poftele prin parc (mers cu poneiul, hidrobicicleta, saltele, role... iar ieri am avut o alta zi plina, pentru ca finei mele i s-a rupt apa la 5 dimineata, si a nascut de-abia la 16.00 - cu dr. T

Poze... sper sa pot trimite cateva pe contul comun...
O zi frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am ramas foarte in urma cu felicitarile si imi cer scuze dar se precipita mult lucrurile pe la noi in preajma alegerilor...

Deci La multi dragi copii DRAGOS OCTAVIAN,ALEXIA-IOANA,ANDREI STEFAN,EMA ELENA,CARINA EMILIA,TEODORA-MARIA,Teodora,IULIA-MARIA, DAVID si MAYA ILINCA sa fiti isteti, fericiti si sanatosi!

Din cauza ca saptamana viitoare raman fara masina cristi merge cu sotul la sinaia la un curs am comandat pentru gradi tortul pentru vinerea asta desi bia e din 3, sper eu sa si ajung in timp util cu tortul.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani Maya!
La multi ani David!

Va multumesc tuturor ptr gandurile bune si incurajari, sper sa trecem cu bine si peste problema asta. Zilele astea sunt prinsa cu birocratia, trebuie sa reconstruiesc "istoria medicala" a copilului si umblu pe la spitale sa fac rost de analize mai vechi, cartele clinice, etc, eu am notat de fiecare data cand a fost bolnava dar as vrea si hartoagele oficiale. Alyssa cred ca isi da seama ca se intampla ceva, e foarte schimbata (in bine), nu ma mai respinge (inainte isi dadea pumni in cap daca ma apropiam de ea), accepta sa facem diverse activitati si sunt tare happy!
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

tdi-bafta in tot ceea ce faceti!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Maya Ilinca sa ai parte numai de bucurii si tot ce iti doresti.

Tdi trebuie sa fie bine ca eu stiu ca Atomica e un copil special.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput