~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (105) - LMA !!!
Raspunsuri - Pagina 18
loreen spune:
Buna dimineata ...
LA MULTI ANI DAVID ...
sa ai o viata minunata alaturi de o mama curajoasa ...
Hai treziti-va ca am facut
iar pentru cine doreste avem si 
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
helen75 spune:
Buna fetelor,
La multi ani copiilor sarbatoriti!
Pentru ca sunt incepatoare, nu stiu sa incarc poze; as dori sa la trimit pe mail-ul comun, e OK ? Va rog, cine-mi poate da pe PM parola?
Va doresc o zi buna!
Cristina, mami de Stefan (14.09.2000) si Andreea (16.05.2005)
gusta spune:
La multi ani Teodora.
La multi ani Carina.
La multi ani Iulia.
Mii de scuze ca e cu intarziere da ieri am avut o zi nebuna.
La multi ani David.
Marilena si Mara Augusta
elisor spune:
LA MULTI ANI DAVID! 
Sa ai o copilarie minunata si o viata frumoasa, plina de impliniri, sa fii sanatos, destept si fericit!
Poate iti face mami si-o surioara
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Azi sunt acasa si imi astept odrasla de la scoala sa ingrasam porcul, ma rog, sa spun frumos, mai punctam unele lucruri.
Eu nu pricep metodele astea empirice de invatare, de explicare, mi se pare mai simplu sa trag o inmultire cu -1 decat sa ametesc termenii aia plimbandu-i dintr-o parte in alat a egalului schimbandu-le semnul, in fine, nu ma luati in seama ca am capul plin de exercitii
Laura, ca de obicei nu te contrazic ca nu bag mana in foc ce-a fost intai oul sau gaina. Atata ne grandomanim ca am redus stresul copilului vis-a-vis de scoala si cand colo le mai bagam un test pe nas, nu de alta dar e foarte important sa stim la ce nivel e copilul...mi se pare mai relevanta activitatea de zi cu zi decat un test, dar fara teste ne-ar lipsi spiritul competitional si dauneaza grav sanatatii
, noroc ca Andreas e mai mult miserupist si nu se agita cu emotiile ca eu sunt fiarta demult.
I-a tot testat zilele astea cu tot felul de fise, aproape de perfectiune e copilul, dar sunt sigura ca maine va da cu mucii-n ciorba de sigur ce e pe el in dauna atentiei si imi vine sa-l omor si sa-l mai fac o data cand il aud ca ce atata scandal ca pe ciorna a facut bine dar pe curat a schimbat o cifra sau un semn, ce mare scofala
, mor
!
Teddy sunt sigura ca o sa dea roade aceste sedinte dar iti inteleg teama, ca mama niciodata nu vom avea o inima safe 100% in privinta copilului, mereu vom vedea pericole, mereu vom avea ganduri de teama. Multa bafta si progrese va doresc care sunt sigura ca nu vor intarzia sa apara!
Anca am citit pe fuga despre reusita voastra cu pediatrul si ma bucur enorm pentru voi, e o realizare mareata tinand cont ca va chinuiati de ceva vreme cu problema asta, felicitari medicului ca a reusit intr-un timp atata de scurt sa va aduca bucurie in suflete, felicitari si voua ca parinti pentru rabdarea si daruirea cu care il cresteti si nu in ultimul rand felicitari lui Patrick ca fara aportul lui de intelegere n-ati reusit atat de repede. Bravo, ati scapat de asta acum mai aveti un hop de trecut cu alergia dar pana atunci sunt sigura ca va veti vedea in continuare de viata cu aceeasi bucurie si placere ca si pana acum. Mereu va admir! A, sa stapaneasca sanatos tati superba masina, e o bijuterie!
OlgaT ma depaseste problema alaptatului, chiar n-am nici un sfat pregatit, am lipsit la lectia asta, dar sunt sigura ca fetele cu experienta de aici te vor ajuta (vad ca Ioana a si facut-o
), sper sa reintri in normalul pe care ti-l doresti cat mai repede!
Marilena cu multa placere
! Astept sa dezvolti cand esti pregatita sufleteste, cand ai timp, ai niste restante de dat ![]()
Am vazut o multime de poze cu petreceri, care mai de care mai frumoase.
Am terminat cafeaua, mersi Laura
te astept si altadata
, gata pauza.
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Cloreta spune:
Hello!
Multumim mult pentru urari celor care s-au gandit la noi!
Urez si eu la multi ani Carinei si Iulei si gargaritei mele!
Sa ne bucram de ele, sa fie sanatoase!
La multi ani David!
Baietel scump, sa fii cuminte si sa iubesti mult pe mami.
Tdi, sper ca v-ati mai linistit, voi suntei niste parinti minunati iar acum aveti si confirmarea.
OlgaT, am avut si d-astea dar cred ca nu atat de dur ca tine. Dr nu vroia sa ma externeze dupa nastere din cazuza nodulilor si ma mulgeam cu pompa electrica in spital, strangeam din dintti de durere.
Stiu ca mi-a facut si o injectie atunci, mai avea nitel si ma batea:)))
Nu pierzi laptele, esti obosita si probabil stresata dar o sa fie laptic ai sa vezi.
pe tine si pe printesa mica.
Laura, zici ca dau rezultate plasturii aia? Te pup si multumesc mult pentru telefon, sper sa ne si vedem cumva in vara asta. ia vezi cum iti baga sotul la vreo testare:)
Anca, multumim mult
S-au distrat copilasii grozav, nu stiu cand au trecut 3 ore iar parintii au stat si ei linistiti de povesti.
Pentru ca a fost Ilinca lipsa, am aranjat aseara intalnirea pentru fete iar sambata mergem la Noa, fetita cu parul scurt de la petrecerea Teodorei. Si o sa fie si petrecere pentru ziua Lincai in iunie, numai dsitractie pentru ele.
Elisor, multumim si tie si Ancai pentru vizionarea pozelor si coemntariile haioase. Noroc cu vara-mea ca face mai multe poze si ca posteaza ea:)
Oana lui Alex, dincolo de problema cu piesa, am ras de una singura de nebuna, cu expertul in lego:)))
Lucas, Ilinca a fost la dr Tomoiu, e o doamna grozava. Voi pvreti musai la Rizescu? Aveti demult dr asta si v-a urmarit, v-ati programat deja?
onixone spune:
...pentru ieri cu scuzele de rigoare:
La multi ani Teodora.
La multi ani Carina.
La multi ani Iulia
pentru azi
LA MULTI ANI DAVID
ELISOR: pai bafta cu testele astea.cred ca ii zapacesc pe copii.
Loreen: saru-mana pentru cafea , asta fac acum.O beau linistita in bucatarie in timp ce fii-miu mananca(sper eu...ca se aud niste bocanituri prin sufragerie).
Noi am fost la piscina ieri.fii-miu e in vacanta, si imi spune in fiecare dimineata hai repede sa ne imbracam ca se inchide gradinita.
Ieri a vrut la piscina asa ca m-am conformat.Am stat o ora, si desi eu nu am inotat caci am stat in piscina mica am obosit rau de tot.Fii-miu stie sa inoate mai bine decat o face la ore.Stie sa mearga cu o pluta , nu cu 2 cum ii pune profesoara.De data asta a nimerit o grupa foarte obraznica.Cei drept sunt si mai mici, dar nici profesoara nu ii stie potolii.Le-am spus celor de la receptie, sa ii transmita profesoarei, sa mai tipe putin la copii sa nu o calce chiar asa in picioare.In special e un baietel mai obraznic, iar fii-miu care nu are pic de personalitate il copiaza.Dupa ce le-am spus la receptie sa fie mai dura putin cu ei, ultima data pe cei 2 in cauza i-au pedepsit(pe fii-miu si pe celalalt).I-a scos din piscina si i-a pus in fund pe margine vreo 2 minute.Pai nu se mai putea.Nu stiu cum sa il educ, ca fii-miu ar fi cuminte in general si desi ii explic ca trebuie sa ii respecte profesoara, sa o asculte...etc...tot ce vede in jur face.Nu are pic de personalitate,. parca nu trece prin prisma gandirii.In fine...sa speram ca nu va fi asa si cand va creste.
da...cam astea ar fi pe frontul de vest.Cel putin pana acum la 9 jumate.
Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex
Cloreta spune:
Am uitat sa va spun.... ierila gradinita fiecare copilas i-a facut Teodorei cate un desen pentru ziua ei si i-au cantat la multi ani, educatoarea a pus-o de serviciu (mare chestie pentru ei sa aseze farfuriile, tacamurile la masa:))) si nu mai stiu ce chestii pe acolo. Din pacate nu ne lasa sa aducem nimic sa servim copilasii, asa sunt regulile, asta e.
Oricum m-am distrat cu desenele facute de aia mci, tare dulci mai sunt.
Pe mine ma doare iar capul si nu ma invrednicesc sa merg la dr, eu banuiesc o sinuzita
Danelutza
, ce face sotul? Printesa ce perle mai scoate?
Laura, who tf is Carmelita? ca sa am exprim eufemistic![]()
loreen spune:
Clara daca as stii si eu cine-i balabusta aia de Carmelita m-as linisti si eu ...
Pai sa nu te gandesti ca vara asta nu ne vedem ... l-as testa pe barbate-miu saptamanal insa nu-i dupa mine ...
Eniuei macar de-un we la -ngite pui acolo unde ati fost anul trecut si tot ar fi bine ...
Elisor toti fac asa ... principiul "ingrasat scroafa in ajuns" nu este scos inafara legii si ca atare se practica cu succes. Cat priveste ciorna care nu este luata in considerare la notare iarasi este caracteristic generatiei ... idem Bianca. La mate la teza mi-a luat 7,50, pe teza a trecut profa -8, pe caietul aleia apare 9 si in catalog 10 ... ei spune-mi tu daca gasesti logica cat a luat fii-mea la teza la matematica ca eu inca nu am priceput ... dar una peste alta este premianta cu 10 ... am zis si anul trecut si o sustin si acum nu au cum sa fie copii de 10 curat per intreg regnul scolar ... copii nu-s de vina ca profesorii sunt nu superficiali ci extrem de indolenti cand vine vorba de sistem corect de evaluare al cunostiintelor ...
Marilena in general zilele sunt nebune ... mai mereu imi aduc aminte cand ne-am apucat noi sa tinem regimul ala cu cartofi prajiti si mici , iar seara ne gaseau poftele cu ingetate si alte alea si dadeam cu apa ca ce dracu altceva ... alea vremuri frumoase cand plozii dormeau de cu seara si noi beleuzeam pe ciaturi plus dimineata la cafea ...
Acusi am vazut ca oficial ne merge porcesc de bine ... adica havemus una bucata gripa ... a naibii si gripa asta taman in campanie a venit si ea ...
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
nelia spune:
'neata la o
!
Nu mai stiu unde am ramas cu urarile, dar cu astea incep:
La multi ani, Dragos Octavian!
La multi ani, Alexia Ioana!
La multi ani, Andrei-Stefan!
La multi ani, Ema Elena!
La multi ani, Carina Emilia!
La multi ani, Teodora-Maria!
La multi ani, David!
La multi ani, Florentina!
Sa fiti cu totii sanatosi si sa aveti o viata frumoasa!
Am citit repede, deci nu garantez ce am retinut...
Olga, nu am apucat sa vorbim, te sun acum, dupa ce termin mesajul de scris.
Tdi, imi pare bine ca nu e chiar ceva de speriat. Bineinteles ca ati crescut-o bine, daca ai nevoie de martori, ada aici petitia si o semnam!
Eu sint inca sub influenta lecturilor de la cursul de psihologie, asa ca nu nu-mi vorbi de psihologi, ca m-am indragostit de meseria asta!
Dar bine ca ati avut noroc sa dati de una care stie sa-si faca meseria, pentru ca, pe cit de frumoasa este, pe atit de mari pot fi efectele negative daca cel la care te duci nu se pricepe. Sper sa-i dati de cap si sa va linistiti toti in privinta dezvoltarii Alyssei!
Loreen, felicitari pentru premianta! Elisor, bafta lui Andreas!
Eu sint in examene, teste, teme de predat!

Ieri am avut la psihologie sociala cu tot cu tema de predat. A fost cel mai greu examen pe care l-am dat pina acum! Ma simt testata psihologic, nu pedagogic! Nu stiu ce am facut, dar atit de mult am citit pentru examenul asta... si s-ar putea sa fie o nota mica in comparatie cu efortul depus. Dar daca va fi asa, nu e din nestiinta, ci din faptul ca nu am mintea organizata, ca nu citesc in alta limba printre rinduri... ca nu inteleg o gramada de lucruri asa cum ar trebui dintr-o asemenea disciplina. Dar nu conteaza nota, numai sa-l trec, ca la mine e optional...
Ohhh, am invatat in schimb atitea lucruri la cursul asta!!! E cel mai frumos curs pe care l-am avut pina acum, l-a intrecut si pe cel de religie din vara trecuta. Superb! Am aflat o gramada de chestii psihologice fine (ciudata fiinta si omul asta, mai ales cind e in grup!), despre trucuri si experimente psihologice interesante... ce mai, o meserie absolut superba!
Mai am joi unul, la fel de greu, ca e la un curs mare obligatoriu la mine si care e printre cele 10 prealabile la stagiu (deci mi-ar trebui nota buna). La asta am tema mare de predat saptamina viitoare... si gata, joi viitoare voi termina cu sesiunea de iarna, aia cu greva! Dar ramine engleza! Care e frumoasa de invatat, imi place, numai ca ne da mult de lucru... si eu nu am timp sa fac tot cum as vrea. Am avut si la astea doua de engleza de predat teme, iar astazi si simbata am teste, iar apoi examenele de mijloc si aici... si alte teme, apoi alte teste... Nici nu va imaginati cum astept acel 9 iulie, va fi prima zi de vacanta!