~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (105) - LMA !!!
Raspunsuri - Pagina 2

andutzy spune:
Daniela!
Maria!
Sanatate multa si mult mult noroc!
Andra, mami de Horia si Dragos
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE

ChrisDun spune:
Salutare !
Eu azi sunt acasa cu Carina, pentru ca socrella n-a putut veni din cauza de tensiune 20/11
Androix, am intrebat la circul mirific - casa de bilete se deschide cu aproximativ 2 ore inainte de fiecare spectacol - deci azi se dechide la 18.00, ca la 20.00 incepe show-ul. Carina s-ar putea sa mearga maine cu taica-miu... dar nu stiu sigur. Maine au spectacol si de la 17.00. Biletele costa 30, 40 si 60 de lei .
Ma duc sa hranesc copchila.
Week-end placut !

gabitzam spune:
Am mai facut un update in albumele mele cu poze, daca doriti puteti vedea de aici in albumul 2009, de aici in albumul Funny pictures. Iar povestea noastra cu ursul merge mai departe in albumul Raducu si ursul
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Danelutza spune:
Multumesc fetelor pentru urari
Elisor
Lucas
Gusta
Andutzy
Nelia sanatate multa lui Lisandru
Chris sanatate multa soacrei.
Elisor eu n-am indraznit s-o las pe Isabella cu acul in mina, desi a incercat sa lucreze la goblenul meu Ce frumos vorbeste Bianca
Lasa ca si a mea a inceput sa spuna de toate in italiana, iar ieri s-a enervat ca nu am lasat-o sa manince o bucatoaica de ciocolata si mi-a spus scurt ca-mi da un cap in gura , dupa care a rectificat, cica: mami, am spus ca esti frumoasa
Monule sanatate multa
Am si eu o intrebare de o suta de puncte. Copilasii vostri recunosc toate culorile, ca, cica la patru ani ar trebui sa le stie pe toate. Isabella uraste culorile inchise, nici nu vrea sa le spuna, sa le recunoasca, iar hainutele inchise la culoare nu vrea sa le imbrace
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

gabitzam spune:
Danelutza, Andrei recunoaste si stie toate culorile, asa a si inceput sa vorbeasca cu culorile. Are o carte cu culori care i-a placut mult si din care a invatat. Si din Baby Einstein stie iar culorile.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

elisor spune:
LA MULTI ANI GEORGIA, pui mic de Andreea!
Sa ai o viata frumoasa si lipsita de griji alaturi de fratiorul tau si de parinti!
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Androix spune:
Danelutza, la multi ani! Sa ai parte de tot ce-ti doresti! Sanatate si fericire!
Elisor multumesc. Doamne, nu mai fac ca anul asta niciodata: nu am simtit ca a fost ziua copiilor tot la fel cum nu am simtit ca a fost a mea
Nu o sa mai stau eu dupa programul lui Mihai serbez in ziua cand e de serbat
Chris, multumesc mult ca ai fost sa intrebi pentru noi. Am dat si eu o fuga azi dupa ce am predat lucrarea la scoala in speranta ca pot chiar sa cumpar bilete pentru seara asta. Dar cum casa era inchisa m-am razgandit si mergem duminica dupa examenul meu, sa ma fereasca sfantul sa nu reusesc ca circ ma fac. A fost primul lucru pe care mi l-a zis azi Filip la telefon: ai fost sa iei bilete la circ?
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia

elisor spune:
Bianca tuseste de zici ca fumeaza cel putin un pachet de tigari per zi. tuseste cu atat naduf de ajunge sa vomite, nu stiu ce i-a provocat tusea asta ca n-are nici un alt simptom de raceala, dar inc-o noapte ca asta si o sa ma plimb sub clar de luna, noroc ca vine weekendul.
Nelia in primul rand sanatate puiului! Sigur ca ai motive de ingrijorare cu gripa asta, te inteleg perfect.
Iti mai amintesti cat de mult m-am stresat ca nu merge Bianca? Nici nu reusesc sa-mi amintesc momentele alea cand imi doream mai mult ca orice pe lume sa mearga, acum ma rog de ea sa nu se mai catere, sa nu mai alerge atata, e mereu plina de vanati si urme, ultimul il are in barbie. De ce am spus asta pentru ca sunt absolut convinsa ca n-ai de ce sa-ti faci probleme cu Tudora, este o fire poate ceva mai timida, se exteriorizeaza mai greu, atunci care-i problema, poate timpul iti va demonstra o inteligenta peste medie, tace si face. De ce trebuie sa fie toti copiii vorbareti? Nu-i firea ei, da-ti pace cu ingrijorarea ca nu ai de ce, te asteptai sa ai o Agata 2, te-ai convins ca Tudora e diferita.
Laura nu stiu cat exagerezi sau cat adevar graiesti, dar nu-mi pot imagina un tata absent cand are doua mandrete de fete in casa, nu mai vorbesc ca cea mica desi iti vine sa-i dai doi pumni si trei picioare (acum ma refeream la odrasla mea ) te acapareaza cu simpla ei prezenta, a mea numai cand ma vede ca ma uit la ea mai dragastos imi zice un "da, stiu cat sunt de scumpa", ta-su cel putin e fermecat de ea, asta nu inseamna ca n-are si el toanele lui cand vrea sa se relaxeze macar 5 minute singur, departe de gura ei.
Ma minunez cum se inteleg felinele impreuna.
OlgaT LA MULTI ANI lui STEFAN, sa-ti traiasca sotul multi ani cu sanatate si sa te iubeasca la fel de mult si romantic ca la inceput. CASA DE PIATRA! Sa va fie mereu viata frumoasa!
L-am vazut pe Tony recitand poezia cu piticul, mi-am pus filmuletul de 3 ori, m-am indragostit de accentul lui, te rog sa-l filmezi mai des vorbind ca mor de dragul lui. Nu m-am obisnuit cu tine cu parul lung.
Cristina ce-i cu tensiunea aia??? O are oscilanta sau e hipertensiva de fel, sanatate multa si atentie maxima!
Apropos de tensiune, Teodora cum te mai lauzi?
Daniela ce smechera ai in batatura , si Bianca e maestra in manuirea vorbelor, adica o da cotita cum ii vine ei mai bine
. Bianca stie toate culorile (bine, bej, grena si altele ca astea nu le stie), in schimb ea nu cunoaste cifrele, in afara de 2, pe care-l recunoaste peste tot pe unde-l vede (e cifra lui tati, i-am arata eu in calendar cand a fost ziua lui si de atunci i-a intrat in capsor) si 1, de litere nici n-are rost sa vorbesc, doar pe A il stie si s-ar putea pe B, ca vine de la numele ei. Isabella prefera culorile deschise pentru ca este o fire foarte vesela si cred ca are cumva legatura cu asta. Multumesc de comentarii, cu atat placere citesc ce-mi scrieti ca as putea trai numai din asta
!
Gabitza ma topeste puiul tau mic, face niste mutrite de nu se poate sa nu-mi rupa cel putin un zambet. Si niste copanele de imi vine sa-l musc. E mortal cum se lafaie pe cantar
Laura mersi de cafea , azi chiar am avut nevoie de supliment ca noaptea a fost n-a prea din cauza tusei.
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Cornelia spune:
Buna seara!
La multi ani fericiti Maria!
La multi ani fericiti Danelutza!
Am fost la dr. cu Stefan si sper sa ajung maine sa ii fac analizele. Mi-a zis ca nu pare vindecat si mai are si o amigdala marita si suspecteaza un streptococ. Asa ca ii fac si exudatul.
Mi-a dat supradyn Junior pt. pofta de mancare.
Elisor, f. aiurea cu tusea Biancai. Of, stiu f. bine ce inseamna, ca la aceeasi varsta Maria a tinut-o numia intr-o tuse, cu varsaturi noapte de noapte, in rest nici un simptom. Multa sanatate!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Danelutza spune:
La multi ani, Georgia !
Sa cresti mare ingeras frumos, sa fii sanatoasa, fericita si mai ales cocheta... (asta asa ca intre tauroaice , sa nu cumva sa ma spui lui mami
Androix multumesc pentru urari
Gabitza am incercat si eu aproape toate metodele cu Isabella, dar pur si simplu culorile inchise nu-i plac. Vad ca astazi a spus totusi culoarea negru, sper sa-i treaca si sa le zica si pe celelalte.
Elisor sanatate multa Biancai vad ca noi ne luptam cu o durere de burtica de vreo trei zile, si cica bintuie un virus intestinal cu voma si febra, sper sa scapam tura asta.
Cornelia multumesc de urari . Sa stii ca si Isabella in perioada februarie-martie, in afara de lupta cu otita, avea tot timpul rosu in gitulet, i-au facut o analiza pentru streptococ si am avut noroc, nu avea nimic. Sanatate multa lui Stefan
Olga T casa de piatra in continuare
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna